Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

poncik nasılsın daha taşınma olayınız bitmedi kuzum .. ben burda sitrese girdim yemin ediyorum eski evde mi kalıyorsunuz halen

iyi olmaya calısıyorum kuzuum taşınma olayı bıttı esyalar yenı evde ama tadılat cok az kaldı bugun bitecek inşallah bu haftasonu yerlesıcez sen nasılsı canımm

o popo düzleşmesin diye neler tüketmek gerekiyor ben herşeyden yemeye çalışıyorum elimden geldiğince
ya o hatali squattan olmus ama bacaklari incelmis. Saglikli beslenip verildigi zaman bence sarkma vs olmuyo. Belki kaslardan vs verildiginde vucud kotu oluyordur tam bilgim yok ama anladigim bu bence lif, protein, sebze, su bunlat bas taci. Sagliksiz verildiginde yag yakilmiyor cok bence cnm

nerde bzde o şans
hey gidii napalim bizde boyle gucleniyoruzzz

iyi olmaya calısıyorum kuzuum taşınma olayı bıttı esyalar yenı evde ama tadılat cok az kaldı bugun bitecek inşallah bu haftasonu yerlesıcez sen nasılsı canımm
hadi bakalım .... bende iyi gibiyim lerjim mi azdı grip mi olcam anlayamadım izin bitti senin devam mı

bende yapıyordum bıraktım yürüyüş en kolayı evimi de temizlicem cam koltuk halı ne verdiyse spor yerine geçer 2 haftamı kurtrırım

Selam kizlarnasilsiniz,
Ben bugün daha iyiyim, dün ne yemişim öyle,soda içmeden midem çok kötüydü.
Bu sabah kahvaltı, duş,ve birazdan da bir
Bitki çayı içeceğim.

Iyiyim cnm kuzenim cikti hastaneden yatiyo evde uzun sure yuruyemicek ama iyi sukur.
Ben regl oldm baska soru neydi cenem ayni degisiklik yok
Bu gunlerini cok ararsin uyu :) uyku sevmeyen biri olarak ben bile bazen ariyorum
canim ya ins cabuk toparlar. Allah kolaylik vetsin. Bebisi de kendiside iyi olsunnn .
Demek regl oldun gozun aydin sislerin inmistir ceneninde iyi olmasi guzel masallah.
Bebisimiz bize katilinca geceleri napcam bilmimmm ben var uyku cok sevmek

günaydın nasılsın tatlım ...
Cok uyumaktan uyusugum cnm sen nasilsinnn ne var ne yok napisinnn diyet nasil gidiyor kac kg oldunn listeyi goremedim de merak ediyom heoicigijizi
Ayy cok sukur yerlesme moduna girmissiniz tatlim. Nihayett..
Sozlun gittimi naptinizz

cok sukuuuur canım gitti maleseff suan koyde salıda ıs bası yapıcak sanırım goremıcem bıdaha ama ptesi ıstanbula erken gelırse eger gormeye gıdıcem bakalııım
siz nasılsınız susamımız buyuyo mu

Kızlar geçen hafta elimin kızı kullanmaya başladı chia tohumunu.onunda kilo problemi var.b 12 vitamin eksikliği ne iyi geliyormuş.yuksek lif ve protein içeriyor.zayiflamaya yardımcı oluyormuş.ancak nete baktım ben,günde 48 Gr dan fazla tüketmeyi diyor.kani sulandırıp kanamaya sebep olabilir diyor.Ben Dr chia tohumlu tam buğday ekmeği giyiyorum kahvaltıda.tok tutuyor uzun süre.

Olsun cnm saglik olsun. Ne zaman bitecek askerligi cok kaldi mi?
Biz de iyiyiz cok sukur buyuyo aplasii hergecn gun buyuyoo dusundukce mutlu oluyorum

Olsun cnm saglik olsun. Ne zaman bitecek askerligi cok kaldi mi?
Biz de iyiyiz cok sukur buyuyo aplasii hergecn gun buyuyoo dusundukce mutlu oluyorum

oysss ne güzel yaaa zaman ne cabuk gecıyo ınsallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp eder
kuzum benim sözlüm askerliğini yapmıyo uzman yani çalışıyo işi bırakmazsa eğer 2019 yılının ağustos ayında tayin görcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…