- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.961
poncik nasılsın daha taşınma olayınız bitmedi kuzum .. ben burda sitrese girdim yemin ediyorum eski evde mi kalıyorsunuz halen
ya o hatali squattan olmus ama bacaklari incelmis. Saglikli beslenip verildigi zaman bence sarkma vs olmuyo. Belki kaslardan vs verildiginde vucud kotu oluyordur tam bilgim yok ama anladigim bu bence lif, protein, sebze, su bunlat bas taci. Sagliksiz verildiginde yag yakilmiyor cok bence cnmo popo düzleşmesin diye neler tüketmek gerekiyorben herşeyden yemeye çalışıyorum elimden geldiğince
hey gidiinerde bzde o şans
hadi bakalım .... bende iyi gibiyim lerjim mi azdı grip mi olcam anlayamadım izin bitti senin devam mıiyi olmaya calısıyorum kuzuum taşınma olayı bıttı esyalar yenı evde ama tadılat cok az kaldı bugun bitecek inşallah bu haftasonu yerlesıcez sen nasılsı canımm
hadi bakalım .... bende iyi gibiyim lerjim mi azdı grip mi olcam anlayamadım izin bitti senin devam mı
bende yapıyordum bıraktım yürüyüş en kolayıya o hatali squattan olmus ama bacaklari incelmis. Saglikli beslenip verildigi zaman bence sarkma vs olmuyo. Belki kaslardan vs verildiginde vucud kotu oluyordur tam bilgim yok ama anladigim bu bence lif, protein, sebze, su bunlat bas taci. Sagliksiz verildiginde yag yakilmiyor cok bence cnm
hey gidiinapalim bizde boyle gucleniyoruzzz
çok zordur eminim .. ama zaman hemen geçiyor işler güçler derken bir bkmışsın yanında allahın izni iledıkkat et kendıne canım bu havalar cok tehlıkelı
benım ızın bıttı evet ısteyım sımdı, oda pazartesı donuyo goremıcem bıdaha
bende yapıyordum bıraktım yürüyüş en kolayıevimi de temizlicem cam koltuk halı ne verdiyse spor yerine geçer 2 haftamı kurtrırım
çok zordur eminim .. ama zaman hemen geçiyor işler güçler derken bir bkmışsın yanında allahın izni ile
YAPINCA BENDE GÖRECEĞİM ÖNCEDEN YARDIMCI GELİYORDU YAPIYOR GİDİYORDUtemizlik gibi spor varmi ben evi temizliyorum diger gun heryanim agriyo
CANIMM...İnşallah bu günlerde geçecek canım sabır. O iyi olsunda ben görmesemde olur
CANIMM...
canim ya ins cabuk toparlar. Allah kolaylik vetsin. Bebisi de kendiside iyi olsunnn .Iyiyim cnm kuzenim cikti hastaneden yatiyo evde uzun sure yuruyemicek ama iyi sukur.
Ben regl oldmbaska soru neydi cenem ayni degisiklik yok
Bu gunlerini cok ararsin uyu :) uyku sevmeyen biri olarak ben bile bazen ariyorum
Cok uyumaktan uyusugum cnmgünaydın nasılsın tatlım ...
Ayy cok sukur yerlesme moduna girmissiniz tatlim. Nihayett..iyi olmaya calısıyorum kuzuum taşınma olayı bıttı esyalar yenı evde ama tadılat cok az kaldı bugun bitecek inşallah bu haftasonu yerlesıcez sen nasılsı canımm
canim ya ins cabuk toparlar. Allah kolaylik vetsin. Bebisi de kendiside iyi olsunnn .
Demek regl oldungozun aydin sislerin inmistir ceneninde iyi olmasi guzel masallah.
Bebisimiz bize katilinca geceleri napcam bilmimmmben var uyku cok sevmek
Cok uyumaktan uyusugum cnmsen nasilsinnn ne var ne yok napisinnn diyet nasil gidiyor kac kg oldunn listeyi goremedim de merak ediyom heoicigijizi
Ayy cok sukur yerlesme moduna girmissiniz tatlim. Nihayett..
Sozlun gittimi naptinizz
Olsun cnm saglik olsun. Ne zaman bitecek askerligi cok kaldi mi?cok sukuuuur canımgitti maleseff suan koyde salıda ıs bası yapıcak sanırım goremıcem bıdaha ama ptesi ıstanbula erken gelırse eger gormeye gıdıcem bakalııım
siz nasılsınız susamımız buyuyo mu
Olsun cnm saglik olsun. Ne zaman bitecek askerligi cok kaldi mi?
Biz de iyiyiz cok sukur buyuyo aplasii hergecn gun buyuyoo dusundukce mutlu oluyorum
Allah kavuştursun canım,asker yolumu bekliyor Sun.cok sukuuuur canımgitti maleseff suan koyde salıda ıs bası yapıcak sanırım goremıcem bıdaha ama ptesi ıstanbula erken gelırse eger gormeye gıdıcem bakalııım
siz nasılsınız susamımız buyuyo mu
Amin canım sağolasın inşallah evet asker yolu bekliyorumAllah kavuştursun canım,asker yolumu bekliyor Sun.
Hayırlı olsun canım bebeğiniz,sağlıkla doğsun inşallahOlsun cnm saglik olsun. Ne zaman bitecek askerligi cok kaldi mi?
Biz de iyiyiz cok sukur buyuyo aplasii hergecn gun buyuyoo dusundukce mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?