- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.981
Teşekkürler canım .Amin canım sağolasın inşallah evet asker yolu bekliyorum
sende hoşgeldin aramıza
Teşekkürler canım .
Sayılı gün geçer canım. Allah kavuştursun , kolaylıklar versin size.
amin cnm ins.oysss ne güzel yaaa zaman ne cabuk gecıyo ınsallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp eder
kuzum benim sözlüm askerliğini yapmıyo uzman yani çalışıyoişi bırakmazsa eğer 2019 yılının ağustos ayında tayin görcek inşallah
Sag ol cnmmmHayırlı olsun canım bebeğiniz,sağlıkla doğsun inşallah
amin cnm ins.
Aa ben asker diye dusunduydumm Rabbim yar ve yardimcisi olsun az kalmis 2019 2 yil Allah kolaylik versin guclerini artirsinsinirli emojibyanlis oldu telden de silinmiyor
Sag ol cnmmm
Sen de aramiza yeni katilan arkadaslardan sinhos geldinnn
Amaan en iyisii calisiyosun zatennn cnm buyuk temizlikte iyi oluyo. Benim kizin dogum gunu var bidaha ki ayin sonunda ben buyuk temizlikte aliyorum camlar falan varyaYAPINCA BENDE GÖRECEĞİM ÖNCEDEN YARDIMCI GELİYORDU YAPIYOR GİDİYORDU
ayni sularda yuzuyorumcanim ya ins cabuk toparlar. Allah kolaylik vetsin. Bebisi de kendiside iyi olsunnn .
Demek regl oldungozun aydin sislerin inmistir ceneninde iyi olmasi guzel masallah.
Bebisimiz bize katilinca geceleri napcam bilmimmmben var uyku cok sevmek
Cok uyumaktan uyusugum cnmsen nasilsinnn ne var ne yok napisinnn diyet nasil gidiyor kac kg oldunn listeyi goremedim de merak ediyom heoicigijizi
Ayy cok sukur yerlesme moduna girmissiniz tatlim. Nihayett..
Sozlun gittimi naptinizz
Kolay gelsin bebekm :) bende simdi suslenip kendimi disari aticam kizimla hava gunesliKızlar nabersinizzzz bende bugün abarttim uyumayi
Kahvaltı yaptım şimdi temizliğe baslicam akşam kV lere gitcez oturmaya
Siz napiyosunuz bakim
Her zaman ki gibi ben evde sen sokaklardaKolay gelsin bebekm :) bende simdi suslenip kendimi disari aticam kizimla hava gunesli
73.40 oldum regli haftam şişkinlik inerse 72leri görecem insallah... bi4az iştah açık bu aralar onunla baş etmeye çalışıyorum grip gibi birşey oldum tembellik ediyorumcanim ya ins cabuk toparlar. Allah kolaylik vetsin. Bebisi de kendiside iyi olsunnn .
Demek regl oldungozun aydin sislerin inmistir ceneninde iyi olmasi guzel masallah.
Bebisimiz bize katilinca geceleri napcam bilmimmmben var uyku cok sevmek
Cok uyumaktan uyusugum cnmsen nasilsinnn ne var ne yok napisinnn diyet nasil gidiyor kac kg oldunn listeyi goremedim de merak ediyom heoicigijizi
Ayy cok sukur yerlesme moduna girmissiniz tatlim. Nihayett..
Sozlun gittimi naptinizz
Kuzuuum ıhlamur yap kendine hasta olmadan yat dinlen bu haftalarda hastalık hiç cekilmez valla bi sicak bi soguk73.40 oldum regli haftam şişkinlik inerse 72leri görecem insallah... bi4az iştah açık bu aralar onunla baş etmeye çalışıyorum grip gibi birşey oldum tembellik ediyorum... bugünlerin tadını uyu bol bol bebiş gelince uyuyamayacaksın
Ay kac yaşına basacak maşaallah.. bizim burda yarım güne nerdeyse 80 90 tlye geliyorlar artik almıyorum kendim yapıyorum tüm güne 160 + yol parası kahvaltısı ogken yemeği kahvesi 200 ü buluyorAmaan en iyisii calisiyosun zatennn cnm buyuk temizlikte iyi oluyo. Benim kizin dogum gunu var bidaha ki ayin sonunda ben buyuk temizlikte aliyorum camlar falan varya
ayni sularda yuzuyorum
Ihlamurum yok evde aklıma gelmedi almakta uzanınca iyi geliyor ya birse bulantim var 4 5 gündür ona sinir oluyorum o geçse yeter banaKuzuuum ıhlamur yap kendine hasta olmadan yat dinlen bu haftalarda hastalık hiç cekilmez valla bi sicak bi soguk
Mide bulantısı niye ki acaba bizim burda şebeke suyu ilaclandi sular kötü diye millet hep mide bulantisi ishal çekti baya bi sizin de mi sulardan acabaIhlamurum yok evde aklıma gelmedi almakta uzanınca iyi geliyor ya birse bulantim var 4 5 gündür ona sinir oluyorum o geçse yeter bana
Güzel gibi duruyo canım :) ama normal un yerine yulaf veya t.b unu bulabilirsen ondan dene bide hem daha saglikli olur öyle kesin denicem bende biberlisini :)Kizlar kahvatida zevkle yiyebileceginiz cok guzel bir tarifim var. Yalniz bunu yiyince menuden zeytin peynir ve ekmegi cikariyoruz. 1 tepeleme yemek kaşığı un, yarim cay bardagi sut, 2 yumuta, beyaz peynir. Hepsini karistirip omlet yapin teflon tavaya biraz zeytin yaginda arkali onlu pisirin. Ben bazrn de biberli yapiyorum. Once biberleri pisitin sonra omleti üstüne dökün.
Aslinda yulaf ezmeli yaptim ama yulaf cok diri kaldi ve kivam almadi. Tabi saglikli olani tercih ediyoruzGüzel gibi duruyo canım :) ama normal un yerine yulaf veya t.b unu bulabilirsen ondan dene bide hem daha saglikli olur öyle kesin denicem bende biberlisini :)
Keptinn ben aslinda yuzyuze goruserek bu yarisi surdurmek istiyorum. Boyle bir uygulama var mi biliyor musun?Aslinda yulaf ezmeli yaptim ama yulaf cok diri kaldi ve kivam almadi. Tabi saglikli olani tercih ediyoruz
İyi gozun aydinn sukur ayy sen bu regl gunleri kendini tutabilirsen varya sen cok guzel kg veriyonn haydi inssIyiyim cnm kuzenim cikti hastaneden yatiyo evde uzun sure yuruyemicek ama iyi sukur.
Ben regl oldmbaska soru neydi cenem ayni degisiklik yok
Bu gunlerini cok ararsin uyu :) uyku sevmeyen biri olarak ben bile bazen ariyorum
1 hfatdır hazır su içiyorum evde işyerinde de dinlenmiş su içiyorum içine karbonat atıyorum bilemedim şimdiMide bulantısı niye ki acaba bizim burda şebeke suyu ilaclandi sular kötü diye millet hep mide bulantisi ishal çekti baya bi sizin de mi sulardan acaba
Benim de regl yaklastigind oluyor bulanti ins sen hamis olunn rabbim gonlune gore versin.. Dikkatli beslen vitamin degerlerin dusmesin sinir stres bulanti hersey yapar bu degerler dustumu..Ihlamurum yok evde aklıma gelmedi almakta uzanınca iyi geliyor ya birse bulantim var 4 5 gündür ona sinir oluyorum o geçse yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?