Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amin cnm ins.
Aa ben asker diye dusunduydumm Rabbim yar ve yardimcisi olsun az kalmis 2019 2 yil Allah kolaylik versin guclerini artirsin sinirli emojibyanlis oldu telden de silinmiyor

Hayırlı olsun canım bebeğiniz,sağlıkla doğsun inşallah
Sag ol cnmmm
Sen de aramiza yeni katilan arkadaslardan sinhos geldinnn

Amin canımmm Rabbim hepsini korusun inşallah

YAPINCA BENDE GÖRECEĞİM ÖNCEDEN YARDIMCI GELİYORDU YAPIYOR GİDİYORDU
Amaan en iyisii calisiyosun zatennn cnm buyuk temizlikte iyi oluyo. Benim kizin dogum gunu var bidaha ki ayin sonunda ben buyuk temizlikte aliyorum camlar falan varya
ayni sularda yuzuyorum

73.40 oldum regli haftam şişkinlik inerse 72leri görecem insallah... bi4az iştah açık bu aralar onunla baş etmeye çalışıyorum grip gibi birşey oldum tembellik ediyorum ... bugünlerin tadını uyu bol bol bebiş gelince uyuyamayacaksın

Kuzuuum ıhlamur yap kendine hasta olmadan yat dinlen bu haftalarda hastalık hiç cekilmez valla bi sicak bi soguk

Amaan en iyisii calisiyosun zatennn cnm buyuk temizlikte iyi oluyo. Benim kizin dogum gunu var bidaha ki ayin sonunda ben buyuk temizlikte aliyorum camlar falan varya
ayni sularda yuzuyorum
Ay kac yaşına basacak maşaallah.. bizim burda yarım güne nerdeyse 80 90 tlye geliyorlar artik almıyorum kendim yapıyorum tüm güne 160 + yol parası kahvaltısı ogken yemeği kahvesi 200 ü buluyor

Kizlar kahvatida zevkle yiyebileceginiz cok guzel bir tarifim var. Yalniz bunu yiyince menuden zeytin peynir ve ekmegi cikariyoruz. 1 tepeleme yemek kaşığı un, yarim cay bardagi sut, 2 yumuta, beyaz peynir. Hepsini karistirip omlet yapin teflon tavaya biraz zeytin yaginda arkali onlu pisirin. Ben bazrn de biberli yapiyorum. Once biberleri pisitin sonra omleti üstüne dökün.

Ihlamurum yok evde aklıma gelmedi almakta uzanınca iyi geliyor ya birse bulantim var 4 5 gündür ona sinir oluyorum o geçse yeter bana
Mide bulantısı niye ki acaba bizim burda şebeke suyu ilaclandi sular kötü diye millet hep mide bulantisi ishal çekti baya bi sizin de mi sulardan acaba

Güzel gibi duruyo canım :) ama normal un yerine yulaf veya t.b unu bulabilirsen ondan dene bide hem daha saglikli olur öyle kesin denicem bende biberlisini :)

Iyiyim cnm kuzenim cikti hastaneden yatiyo evde uzun sure yuruyemicek ama iyi sukur.
Ben regl oldm baska soru neydi cenem ayni degisiklik yok
Bu gunlerini cok ararsin uyu :) uyku sevmeyen biri olarak ben bile bazen ariyorum
İyi gozun aydinn sukur ayy sen bu regl gunleri kendini tutabilirsen varya sen cok guzel kg veriyonn haydi inss

Ihlamurum yok evde aklıma gelmedi almakta uzanınca iyi geliyor ya birse bulantim var 4 5 gündür ona sinir oluyorum o geçse yeter bana
Benim de regl yaklastigind oluyor bulanti ins sen hamis olunn rabbim gonlune gore versin.. Dikkatli beslen vitamin degerlerin dusmesin sinir stres bulanti hersey yapar bu degerler dustumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…