Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim de regl yaklastigind oluyor bulanti ins sen hamis olunn rabbim gonlune gore versin.. Dikkatli beslen vitamin degerlerin dusmesin sinir stres bulanti hersey yapar bu degerler dustumu..
Stres bitmiyor ki kuzum hergun farklı farklı şeylerin stresi var üstümde.... benim belirtiler dengesizlesti günlerde karıştı gibi ... vitamin değerlerini kintrol ettirmeyi düşünüyorum kan vermeye cesaret edersem.... dun nasıl geçti misafirler ile

Keptinn ben aslinda yuzyuze goruserek bu yarisi surdurmek istiyorum. Boyle bir uygulama var mi biliyor musun?
Mesela ayni sehirde yasayanlar hafta bir ya da iki haftada bir bulussa olmaz mi?
Aynı şehir zor canım hepimiz uzaktaki güzel olurdu ama işte

Bugünkü menüm sabah yumurta azkizartma patates çay gslete yedim ekmek yerine peynir zeytin dört gibi de çorba tovuk sote dört kaşık pilav salata şimdide kahve icecem acikirsam yoğurt

Bugünkü menüm sabah yumurta azkizartma patates çay gslete yedim ekmek yerine peynir zeytin dört gibi de çorba tovuk sote dört kaşık pilav salata şimdide kahve icecem acikirsam yoğurt
Sabah ki Kızartma hariç güzel olmuş kuzum beğendim su ne kadar içtin yazmamissin:)

ayy hadi ins kuzum. Tarcin seviyorsan tarcinli su ocmeyi dene. Gribe dikkat et bitki cayi yap kendine sicak tur her yerini aman diyim beni cok fena yaptiydii sen oyle olma sakinnn

Ay kac yaşına basacak maşaallah.. bizim burda yarım güne nerdeyse 80 90 tlye geliyorlar artik almıyorum kendim yapıyorum tüm güne 160 + yol parası kahvaltısı ogken yemeği kahvesi 200 ü buluyor
SchonerDuft @ParteMoralll kizlar ben de temizlik icin bayan almayi istiyorum dahanonce hic almadim. Kadin geldiginde evde oluyor musunuz nasil oluyor. O kendi isini bilip yapiyor mu siz mi soyluyorsunuz. Fiyatlar hurada da 200 250 civari . Benim pis bir huyum vardir kimseye bir sey soyleyemem kendim yaparim endiseliyim o yuzden. Size bir danisayim dedim

Ay kızlar ben bugün su icemedim yaaa almıyor midem
Hemen iciyorsun hemen

telefon bozuldu ( halada tam iyileşme mis şarjda yazıyorum ((( telefon kapanınca açılması için kaç saat geçmesi gerekti bataryadan galiba sorun ((
bulusuruk sen gel ben seni bekliyimm 4 gözle kandiricm daha seni 65 olmaz 62 ol sende
Oy ne guzel dedin agzindan bal damliyo insallah canim yaa sizin desteginizle insqllah

Gelir gelmez tohat yidik

Oglen patitiz salatasi peynir yumurta.pekmez bi kete şekersiz cay marul
Aksam karabugdayli pirasa yemegi ,yogurt salata
3,250ml su oldu bugun öyle yandim 35dk yuruyus nasilsa cigara icmimm birakinda burda icimm yidiklerimi sindiriyimm

Eee ben gidiyorum cay icip gelerem bakalim kimler gelcek telimide sarja takim parteee nerdin aksam toplasak offf bee

Karbonatli su mu yaptı acaba ki bi bırak bakayım onu bulantı gecicek mi
bilmiyorum kuzum eşim hastaneyi götürdü tansiyonum 11/6 ateş yok ordakileri görünce benim birşeyim yok dedim iğneden tırsarım zaten normal su içtim bugün devam ediyor .. hasta olmaktan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…