Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bana gelen kişi annemde geliyordu annem titizdir annemi bildikleri için benim birşey söylememe grek kalmıyordu pek ama pirizlerin üstündekitozlara dikkat et onları sildir işe başlamadan nerden başlayım diye sorar illaki ben genelde yatak odamdan başlatırım çünkü çamaşır makinem y.odasının balkonunda çamaşır varsa rahat rahat sereyim makinayı çalıştırayım isterim .. tabi önce tüm balkonlar yıkanır bazen tozu ben alırım özellikle kitaplarımı kimseye elletmem ben siler yerleştiririm ... sorduğunda peteklerin pirizlerin avizelerinde tozunu almasını belirt aklıma gelmeyen detayları söyle ve sık sık olduğu odaya gir bak napyor diye fiyat çokmuş kardeşin falan yok mu sana yardım edecek biri sadece camlara al yardımcı kalanı kardeşinle yap yada eşinle beraber ilerde masrafın artacak şimdiden ne atarsan kenara kar senin için

Benim de regl yaklastigind oluyor bulanti ins sen hamis olunn rabbim gonlune gore versin.. Dikkatli beslen vitamin degerlerin dusmesin sinir stres bulanti hersey yapar bu degerler dustumu..
aminnn pek umudum da yok ... rahim küsmesi diye birşey duydun mu sen çiderin fb grubunda duydum ben bugün enteresan şeyler duyuyoruz artık

İyi geceler kizlar,
Oldukca yorucu bir gundu bugun.kizim dort yasini dolduracak yakinda.iki yas sendromundan sonra dort yas sendromunu yasiyoruz su siralar.nazlar,kaprisler tavan yapti bizde.artik buyuduk biz abla olduk,son bir haftadir gayet iyi anladik yani

bilmiyorum kuzum eşim hastaneyi götürdü tansiyonum 11/6 ateş yok ordakileri görünce benim birşeyim yok dedim iğneden tırsarım zaten normal su içtim bugün devam ediyor .. hasta olmaktan nefret ediyorum
Gecmis olsun canim,nane limon,tavuk suyu corba icsen soguk alginligina iyi geliyor hemen.

Bugun yediklerrimi de yazayim unutmadan,
Sabah,iki dilim tam bugday ekmegi,bir dilim kasasr,domates,salatalik ve cay sekersiz.
Ara,bogurtlen cayi
Oglen,tarhana corbasi
Armut
Aksam,tasrhasna corbasi,iki kasik bakla ve yogurt ,bir dilim ekmek
Su iki lt
Spor yok malesef.

Bende menümü yazayım hazır fırsat bulmuşken
Sabah: bir tabak menemen bir dilim tb ekmeği ve lor peyniri
Akşam: 2 kase kadardır herhalde bir koca tepeleme tabak bol tavuklu yalancı işkembe çorbası ve yine lor peyniri yedim
Spor olarak da alışverişte bir 5 km yürümüşüm sanırım iki tane 40 beden pantalon aldım bir tane de bacaktan olan kapanmasına az kalmış 38 aldım motivasyon olur çabuk zayıflamak için dedim su çok içemedim tek sıkıntı o sanırım

Beğendim menünü bence güzel olmuş afiyet olsun

aminnn pek umudum da yok ... rahim küsmesi diye birşey duydun mu sen çiderin fb grubunda duydum ben bugün enteresan şeyler duyuyoruz artık
Yok anam duymadim cidere ne olmus anlamadim baci fb ne su oertalik karistiya o adamin yuzundenmi diyorsun ay bana ozelden yaz bacimm

Haklisin maddi olarak simdi attik attik zaten baya masrafimiz var baya bir artacak. Kardes var ama ben is yaptiramam karsimdakilerde calismayi degil yatmayi severler onlara laf anlatmaktansa diye temizlikci almayi istedim . Seni biliyormuslar benim cevrende temizlikci alan yok o yuzden pek guvenemiyorum
Her yil kendim yapiyordum bu yil da yavas yavas yaparim sanirimm esime cam sildirttim mi mutfak dolabi sildirttim mi ttamamdir
Cok cabuk geliyor temizlik donemi yaaaa

8 gibi Sabah 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta ve zeytin peynir 12 gibi öğlen analı kızlı çorbası 2 tabak ve ayran akşam yok oglusumun ilgilendin gece 12 1 gibi (( 4 dilim kek nasıl yedim bende bilmiyorum o hazır çok kişilik paketlerin yarısını ben yedim ((( gün. İçinde arada yarım muz

4 dilim kek mi

Her zaman ki gibi ben evde sen sokaklarda sagol kuzum gezin tabi ben yaparım temizligi hiç sorun değil
hahahahahaha sus kizz bugunde pazarrr simdi kahvalti sonra disari

Ay kac yaşına basacak maşaallah.. bizim burda yarım güne nerdeyse 80 90 tlye geliyorlar artik almıyorum kendim yapıyorum tüm güne 160 + yol parası kahvaltısı ogken yemeği kahvesi 200 ü buluyor
2 yasina cnm
Bizim de oyle ya ama ben arada aliyorum.ozaman halilarimi vs vermis oluyorm koltuk yuzlerimi makinaya atiyotm perdeler vs oda tum ince isleri yapiyor. Sabah 9 aksam 6 7 e kadar anca bitiyo
Ben zaten hep yapiyorm boyle nadir oluyo. Ama calissam her ay alirdim sahsen. Arkdslarim oyle yapiyo. Ama yorulmuyorm dersen at cebe parayi

İyi gozun aydinn sukur ayy sen bu regl gunleri kendini tutabilirsen varya sen cok guzel kg veriyonn haydi inss
yook kiz ben eski duzen yapmiorm yapsam simdiye gitmisti normal takiliyorum

canm benim de yatak odasjndan baslatiyorm once camlari hallediyo sonra toz ince seyler halin varya supurup kaldiriyo zaten kadina yapmasiji istedigin seyleri soyle unutmasin diye benim soylememe gerek kalmiyodu nasil biri gelicek bilmiyorm kadina bagli

Gunaydin kuzucuklarimmm ayy ne cok uyumusuk kahvalti hazirliyam cocuklarida uyandiram yiterr kg olaradonce bu saate kadar uyku
Keptinnde uyuyor yazihhh uyusun yavv keptinimm binim havada guzel bugun bizim buranin pazari bi alis veris yapem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…