- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.021
bana gelen kişi annemde geliyordu annem titizdir annemi bildikleri için benim birşey söylememe grek kalmıyordu pek ama pirizlerin üstündekitozlara dikkat et onları sildir işe başlamadan nerden başlayım diye sorar illaki ben genelde yatak odamdan başlatırım çünkü çamaşır makinem y.odasının balkonunda çamaşır varsa rahat rahat sereyim makinayı çalıştırayım isterim .. tabi önce tüm balkonlar yıkanır bazen tozu ben alırım özellikle kitaplarımı kimseye elletmem ben siler yerleştiririm ... sorduğunda peteklerin pirizlerin avizelerinde tozunu almasını belirt aklıma gelmeyen detayları söyle ve sık sık olduğu odaya gir bak napyor diye fiyat çokmuş kardeşin falan yok mu sana yardım edecek biri sadece camlara al yardımcı kalanı kardeşinle yap yada eşinle beraber ilerde masrafın artacak şimdiden ne atarsan kenara kar senin içinayy hadi ins kuzum. Tarcin seviyorsan tarcinli su ocmeyi dene. Gribe dikkat et bitki cayi yap kendine sicak tur her yerini aman diyim beni cok fena yaptiydii sen oyle olma sakinnn
SchonerDuft @ParteMoralll kizlar ben de temizlik icin bayan almayi istiyorum dahanonce hic almadim. Kadin geldiginde evde oluyor musunuz nasil oluyor. O kendi isini bilip yapiyor mu siz mi soyluyorsunuz. Fiyatlar hurada da 200 250 civari . Benim pis bir huyum vardir kimseye bir sey soyleyemem kendim yaparim endiseliyim o yuzden. Size bir danisayim dedim
Hemen iciyorsun hemen
aminnn pek umudum da yok ... rahim küsmesi diye birşey duydun mu sen çiderin fb grubunda duydum ben bugün enteresan şeyler duyuyoruz artıkBenim de regl yaklastigind oluyor bulanti ins sen hamis olunn rabbim gonlune gore versin.. Dikkatli beslen vitamin degerlerin dusmesin sinir stres bulanti hersey yapar bu degerler dustumu..
Gecmis olsun canim,acil sifalar olsun insallah.İshal ateş şimdi.zorla.uyudu biraz bende bittim ama
Gecmis olsun canim,nane limon,tavuk suyu corba icsen soguk alginligina iyi geliyor hemen.bilmiyorum kuzum eşim hastaneyi götürdü tansiyonum 11/6 ateş yok ordakileri görünce benim birşeyim yok dedimiğneden tırsarım zaten normal su içtim bugün devam ediyor .. hasta olmaktan nefret ediyorum
Beğendim menünü bence güzel olmuş afiyet olsunBugun yediklerrimi de yazayim unutmadan,
Sabah,iki dilim tam bugday ekmegi,bir dilim kasasr,domates,salatalik ve cay sekersiz.
Ara,bogurtlen cayi
Oglen,tarhana corbasi
Armut
Aksam,tasrhasna corbasi,iki kasik bakla ve yogurt ,bir dilim ekmek
Su iki lt
Spor yok malesef.
Yok anam duymadim cidere ne olmus anlamadim baci fb ne su oertalik karistiya o adamin yuzundenmi diyorsun ay bana ozelden yaz bacimmaminnn pek umudum da yok ... rahim küsmesi diye birşey duydun mu sen çiderin fb grubunda duydum ben bugün enteresan şeyler duyuyoruz artık
Haklisin maddi olarak simdi attik attik zaten baya masrafimiz var baya bir artacak. Kardes var ama ben is yaptiramam karsimdakilerde calismayi degil yatmayi severler onlara laf anlatmaktansa diye temizlikci almayi istedim . Seni biliyormuslar benim cevrende temizlikci alan yok o yuzden pek guvenemiyorumbana gelen kişi annemde geliyordu annem titizdir annemi bildikleri için benim birşey söylememe grek kalmıyordu pek ama pirizlerin üstündekitozlara dikkat et onları sildir işe başlamadan nerden başlayım diye sorar illaki ben genelde yatak odamdan başlatırım çünkü çamaşır makinem y.odasının balkonunda çamaşır varsa rahat rahat sereyim makinayı çalıştırayım isterim .. tabi önce tüm balkonlar yıkanır bazen tozu ben alırım özellikle kitaplarımı kimseye elletmem ben siler yerleştiririm ... sorduğunda peteklerin pirizlerin avizelerinde tozunu almasını belirt aklıma gelmeyen detayları söyle ve sık sık olduğu odaya gir bak napyor diye fiyat çokmuş kardeşin falan yok mu sana yardım edecek biri sadece camlara al yardımcı kalanı kardeşinle yap yada eşinle beraber ilerde masrafın artacak şimdiden ne atarsan kenara kar senin için
4 dilim kek mi8 gibi Sabah 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta ve zeytin peynir 12 gibi öğlen analı kızlı çorbası 2 tabak ve ayran akşam yok oglusumun ilgilendin gece 12 1 gibi(( 4 dilim kek nasıl yedim bende bilmiyorum o hazır çok kişilik paketlerin yarısını ben yedim ((( gün. İçinde arada yarım muz
Ben bu sabah hepinizi gectimmGunaydin kizlar mutlu pazarlar
hahahahahahaHer zaman ki gibi ben evde sen sokaklardasagol kuzum gezin tabi ben yaparım temizligi hiç sorun değil
2 yasina cnmAy kac yaşına basacak maşaallah.. bizim burda yarım güne nerdeyse 80 90 tlye geliyorlar artik almıyorum kendim yapıyorum tüm güne 160 + yol parası kahvaltısı ogken yemeği kahvesi 200 ü buluyor
yook kiz ben eski duzen yapmiorm yapsam simdiye gitmisti normal takiliyorumİyi gozun aydinn sukur ayy sen bu regl gunleri kendini tutabilirsen varya sen cok guzel kg veriyonn haydi inss
canm benim de yatak odasjndan baslatiyorm once camlari hallediyo sonra toz ince seyler halin varya supurup kaldiriyo zaten kadina yapmasiji istedigin seyleri soyle unutmasin diye benim soylememe gerek kalmiyodu nasil biri gelicek bilmiyorm kadina bagliayy hadi ins kuzum. Tarcin seviyorsan tarcinli su ocmeyi dene. Gribe dikkat et bitki cayi yap kendine sicak tur her yerini aman diyim beni cok fena yaptiydii sen oyle olma sakinnn
SchonerDuft @ParteMoralll kizlar ben de temizlik icin bayan almayi istiyorum dahanonce hic almadim. Kadin geldiginde evde oluyor musunuz nasil oluyor. O kendi isini bilip yapiyor mu siz mi soyluyorsunuz. Fiyatlar hurada da 200 250 civari . Benim pis bir huyum vardir kimseye bir sey soyleyemem kendim yaparim endiseliyim o yuzden. Size bir danisayim dedim
Hemen iciyorsun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?