- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.041
Eşin silerse hiç alma ben eşimle yaptım kış girişi erkekler güçlü oldukları icin daha çabuk siliyorlar ve daha güzel oluyor. Baktın olmadı mecburen tut bir yardımcıHaklisin maddi olarak simdi attik attik zaten baya masrafimiz var baya bir artacak. Kardes var ama ben is yaptiramam karsimdakilerde calismayi degil yatmayi severler onlara laf anlatmaktansa diye temizlikci almayi istedim . Seni biliyormuslar benim cevrende temizlikci alan yok o yuzden pek guvenemiyorum
Her yil kendim yapiyordum bu yil da yavas yavas yaparim sanirimm esime cam sildirttim mi mutfak dolabi sildirttim mi ttamamdir
Cok cabuk geliyor temizlik donemi yaaaa
Allah bağışlasın tam sevilme zamanı... 2 haftaya bölüp yaparım diyorum koltuklar temiz öyle nemli bezle Yine de silerim halıları da elden geçiririm akşam silerim sabaha kurur balkona atarım havalanır genelde akşam yapıyorum temizliği haftasonu bana kalsın diye : Dhahahahahahasus kizz bugunde pazarrr simdi kahvalti sonra disari
2 yasina cnm
Bizim de oyle ya ama ben arada aliyorum.ozaman halilarimi vs vermis oluyorm koltuk yuzlerimi makinaya atiyotm perdeler vs oda tum ince isleri yapiyor. Sabah 9 aksam 6 7 e kadar anca bitiyo
Ben zaten hep yapiyorm boyle nadir oluyo. Ama calissam her ay alirdim sahsen. Arkdslarim oyle yapiyo. Ama yorulmuyorm dersen at cebe parayi
yook kiz ben eski duzen yapmiorm yapsam simdiye gitmisti normal takiliyorum
canm benim de yatak odasjndan baslatiyorm once camlari hallediyo sonra toz ince seyler halin varya supurup kaldiriyo zaten kadina yapmasiji istedigin seyleri soyle unutmasin diye benim soylememe gerek kalmiyodu nasil biri gelicek bilmiyorm kadina bagli
İyi yurumeler canım bende işleri bitirince çıkarım inşallah mutfak aldı başını gittiGünaydın fistiklaarr mutlu pazarlarr
Uyandım kahvaltimi yaptım şimdi ortalığı toplayip yürüyüşe cikcam
Hafta sonlari niyeyse bi umursamazlik oluyo amaann diyip birakasim geliyoİyi yurumeler canım bende işleri bitirince çıkarım inşallah mutfak aldı başını gitti
Oh oh mis valla ben kahvaltımı yaptım yazayım üç krep tamam abarttim biraz bı yurmuta zaytin peynir çayHafta sonlari niyeyse bi umursamazlik oluyo amaann diyip birakasim geliyo
Valla bizde mutfak hep annemde ben diğer odalari hallediyorum
3 krep çok olmuş sanki birazzzOh oh mis valla ben kahvaltımı yaptım yazayım üç krep tamam abarttim biraz bı yurmuta zaytin peynir çay
Bende bugün baslicaktim temizliğe ama hastayım diye elim işe gitmedi...annemle babamın da evlilik yıl dönümü onlarla yemeğe gidiyorumBen hiç temizlik için yardımcı almadım.200_250 TL de baya çökmüş.gerci çok yorucu emek işi orası ayrı da .eltim onbeş gün de bir alıyor yardımcı,çalışıyor ama.grcrn hafta ben de havayı güzel görünce koltuk ,cam perde yaptım temizliğini.
Elina sağlık kaptancim o şevki banada gönderinHafta sonlari niyeyse bi umursamazlik oluyo amaann diyip birakasim geliyo
Valla bizde mutfak hep annemde ben diğer odalari hallediyorum
Temizlik ne zor iş ya keşke kimse dert etmese bu kadar biz tembellere gün doğsaBende bugün baslicaktim temizliğe ama hastayım diye elim işe gitmedi...annemle babamın da evlilik yıl dönümü onlarla yemeğe gidiyorumgezme olunca hastalık kalmıyor
Yoğurt içinde meyve sebze seviyorum ben yaa az önce Yoğurtlu havuç yiyeyim dedim zorla yiyebildimBende chia ile kahvaltı yaptım
1 yk kadar chia
1 elma
1 avuç kadar badem
Göz kararı kadar süt yarım yağlı
Biraz tarçın
Blender dan elma ve bademi çekip hazırladım 1 küçük kase yedim doyurdu üstüne de 2 bardak su ictim
Ne Şevki allasen zorla yaptımElina sağlık kaptancim o şevki banada gönderin
kalk keptın bak ben yeni girdim eve 3 4 saattir hiç oturmadan gezdik yürüdükKızlar biri bana yürüme isteği aşılasınçıkamıyorum evden
Evde spor yapmayi tercih ettim kuzumkalk keptın bak ben yeni girdim eve 3 4 saattir hiç oturmadan gezdik yürüdükhava kararmadan cik yuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?