Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşin silerse hiç alma ben eşimle yaptım kış girişi erkekler güçlü oldukları icin daha çabuk siliyorlar ve daha güzel oluyor. Baktın olmadı mecburen tut bir yardımcı

Allah bağışlasın tam sevilme zamanı... 2 haftaya bölüp yaparım diyorum koltuklar temiz öyle nemli bezle Yine de silerim halıları da elden geçiririm akşam silerim sabaha kurur balkona atarım havalanır genelde akşam yapıyorum temizliği haftasonu bana kalsın diye : D

Selam kızlarmutlu, keyifli pazarlar.
Biz de kahvaltmizi yaptık,bir bitki çayı icsem iyi olacak.dun içince sabaha farkini gördüm .İki gündür balon gibi şişkinlik atıyorum.cuma günü patlayacak gibiydim.
Yarına da yürüyüş e başlarsan süper olacak.

Ben hiç temizlik için yardımcı almadım.200_250 TL de baya çökmüş.gerci çok yorucu emek işi orası ayrı da .eltim onbeş gün de bir alıyor yardımcı,çalışıyor ama.grcrn hafta ben de havayı güzel görünce koltuk ,cam perde yaptım temizliğini.

Bende bugün baslicaktim temizliğe ama hastayım diye elim işe gitmedi...annemle babamın da evlilik yıl dönümü onlarla yemeğe gidiyorum gezme olunca hastalık kalmıyor

Bende chia ile kahvaltı yaptım
1 yk kadar chia
1 elma
1 avuç kadar badem
Göz kararı kadar süt yarım yağlı
Biraz tarçın
Blender dan elma ve bademi çekip hazırladım 1 küçük kase yedim doyurdu üstüne de 2 bardak su ictim

Eklentiler

• IMG-20170326-WA0008.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 27
Bende bugün baslicaktim temizliğe ama hastayım diye elim işe gitmedi...annemle babamın da evlilik yıl dönümü onlarla yemeğe gidiyorum gezme olunca hastalık kalmıyor
Temizlik ne zor iş ya keşke kimse dert etmese bu kadar biz tembellere gün doğsa

Yoğurt içinde meyve sebze seviyorum ben yaa az önce Yoğurtlu havuç yiyeyim dedim zorla yiyebildim

menüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
4 zeytin
1.5 dilim ekmek
1 çay k. tahin

öğlen
1 elma 1 bardak sut (sabah geç yedim acikmadim pek )

akşam
7yk tavuk sote
1.5 dilim ekmek
salata

su 1 litre 2 yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…