Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Himmmm zengin vitaminli chia afiyet sifa olsun balimn

Temizlik ne zor iş ya keşke kimse dert etmese bu kadar biz tembellere gün doğsa
Yaa zor tabii ben haftada bir cam silmekten yoruldum gelen gidenim cok oluyor temizligimi kendim yaparim arkadaslar hep der bizim evede gel nolur diye :)) temizlik hastasidiyim strese giriyim temizlige girisirim hic sevmim bu huyu birakirsam tam bi gun pasak ic icinde dururum dermisim oda bi gun kendimi dagitirsam sorun yokk baskasinin kine gelemimm puff hep temizlik hep..

Menu öğlen
Üç dilim cavdar ekmek bilim cok oldu
Ev yapimi sucuk peynir ,bi tk pekmez,bi tk bal sekersiz cay
Akşam bulgurlu yogurt corba iki porsiyon salata
2.5lt su 2,5saat yürüyüş 11bini gecgin adim atmisim

sag ol canim alirsam bende yatak odamdan baslatayim perde utuluyo mu

Eşin silerse hiç alma ben eşimle yaptım kış girişi erkekler güçlü oldukları icin daha çabuk siliyorlar ve daha güzel oluyor. Baktın olmadı mecburen tut bir yardımcı
Esime simdiden alttan alttan islemeye basladim azicik havalar isinsin kivama gelir yardim eder ins o camlari dolabi silerse bende koltuklari duvar ve dolaplari silerim halilari ya yikamaya veririm ya silerim dogum oncesi veririm ona karar veremedim henuz bakalim

Selam kizlar
Oglen saati disari ciktik bizde.mis gibi deniz havasi iyi geldi.aksam bes gibi donduik eve ,yemegim yuoktu ,hemen mutfaga daldim.aksam yemegini fazxla gecikmeden hallettim.bugun iki ogunle bitti.pazarlari genelde boyle oluyuor bizde.
Temizlik ,temizlik,...sormayin.yaklasik iki aydir biraz rahatladim.suan 1+1 evde oturuyoruz.bir odasinda evin tum esyalari duruyor cunku.bu yuzden ,evde islerim cabuk bitiyor.bu sene boyle .bitaz dinlenmis oluyorum bende iyi oluyor.

Bende bugün baslicaktim temizliğe ama hastayım diye elim işe gitmedi...annemle babamın da evlilik yıl dönümü onlarla yemeğe gidiyorum gezme olunca hastalık kalmıyor
En iyisini yapmissin canim.once saglik ve sevdiklerinle zaman gecirmek .temizlik bir su geciksede olur.nasilsa her zaman az yada cok yapiyoruz yani

Kizlar bu chia tohumunu direkt yiyecveginiz sut,yogurda katistirarakmi yiyiyorsunuz.yoksa bir sure bekletiyormusunuz.sanirim fazlasiyla tok tutuyor.ve gunluk ne kadar tuketiyorsunuz.aktardan mi aliyorsunuz.markali mi

Bugun yediklerim,
Kahvalti,4 dilim sucuk,yarim dilim kasar ve beyaz peynir,bir cay kasigi cokokrem,domates,salatalik,el kadar lavas,sekersiz cay.
Aksam,4 tane kofte,10 tane patates kizartmasi,biraz spagetti,salata.

Kizlar bu chia tohumunu direkt yiyecveginiz sut,yogurda katistirarakmi yiyiyorsunuz.yoksa bir sure bekletiyormusunuz.sanirim fazlasiyla tok tutuyor.ve gunluk ne kadar tuketiyorsunuz.aktardan mi aliyorsunuz.markali mi
Suda bekletince cok igrenc bir sey oluyir. O nedenle ya yogurdA ya corbaya ya da sute koyuyorum ben

Aslinda yeni baslmadim. Ama diyetlerim en fazla 2 hafta suruyor. Dayanamiyorum
Ayy o hepimizde oluyor sen haftanin bi gunu erken saatlerde yiyorsan diger öğünlerde hemen kendini toparlamaya calis yedim diye pes etme hem vucudun alisir hem beynimiz kabul eder diyeti verirsin sen o kg yaza ramazana girmeden citir hatun olsak azda olsa dimi :))

Benim derdim de o inşallah veririm Ramazan'a kadar güzelce ne gitse Yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…