- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.061
Çok guzellmenüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
4 zeytin
1.5 dilim ekmek
1 çay k. tahin
öğlen
1 elma 1 bardak sut (sabah geç yedim acikmadim pek )
akşam
7yk tavuk sote
1.5 dilim ekmek
salata
su 1 litre 2 yaparim
Himmmm zengin vitaminli chia afiyet sifa olsun balimnBende chia ile kahvaltı yaptım
1 yk kadar chia
1 elma
1 avuç kadar badem
Göz kararı kadar süt yarım yağlı
Biraz tarçın
Blender dan elma ve bademi çekip hazırladım 1 küçük kase yedim doyurdu üstüne de 2 bardak su ictim
Neden almiyor. Miden mı küçüldü?Ay kızlar ben bugün su icemedim yaaa almıyor midem
Yaa zor tabii ben haftada bir cam silmekten yoruldum gelen gidenim cok oluyor temizligimi kendim yaparim arkadaslar hep der bizim evede gel nolur diye :)) temizlik hastasidiyim strese giriyim temizlige girisirim hic sevmim bu huyu birakirsam tam bi gun pasak ic icinde dururum dermisim oda bi gunTemizlik ne zor iş ya keşke kimse dert etmese bu kadar biz tembellere gün doğsa
Diyete yenimi basladin kac kg sun kusura bakma unutuyorumOff yaa dayanamiyorumcok uzgunum.
Her konuda irademe sonsuz guvenim var ama bu yeme konusunda sifir yaaa
Ne yapicam ben ???
sag ol canim alirsam bende yatak odamdan baslatayimhahahahahahasus kizz bugunde pazarrr simdi kahvalti sonra disari
2 yasina cnm
Bizim de oyle ya ama ben arada aliyorum.ozaman halilarimi vs vermis oluyorm koltuk yuzlerimi makinaya atiyotm perdeler vs oda tum ince isleri yapiyor. Sabah 9 aksam 6 7 e kadar anca bitiyo
Ben zaten hep yapiyorm boyle nadir oluyo. Ama calissam her ay alirdim sahsen. Arkdslarim oyle yapiyo. Ama yorulmuyorm dersen at cebe parayi
yook kiz ben eski duzen yapmiorm yapsam simdiye gitmisti normal takiliyorum
canm benim de yatak odasjndan baslatiyorm once camlari hallediyo sonra toz ince seyler halin varya supurup kaldiriyo zaten kadina yapmasiji istedigin seyleri soyle unutmasin diye benim soylememe gerek kalmiyodu nasil biri gelicek bilmiyorm kadina bagli
Esime simdiden alttan alttan islemeye basladim azicik havalar isinsin kivama gelir yardim eder ins o camlari dolabi silerse bende koltuklari duvar ve dolaplari silerim halilari ya yikamaya veririm ya silerim dogum oncesi veririm ona karar veremedim henuz bakalimEşin silerse hiç alma ben eşimle yaptım kış girişi erkekler güçlü oldukları icin daha çabuk siliyorlar ve daha güzel oluyor. Baktın olmadı mecburen tut bir yardımcı
Aslinda yeni baslmadim. Ama diyetlerim en fazla 2 hafta suruyor. DayanamiyorumDiyete yenimi basladin kac kg sun kusura bakma unutuyorum
84 kioyumDiyete yenimi basladin kac kg sun kusura bakma unutuyorum
En iyisini yapmissin canim.once saglik ve sevdiklerinle zaman gecirmekBende bugün baslicaktim temizliğe ama hastayım diye elim işe gitmedi...annemle babamın da evlilik yıl dönümü onlarla yemeğe gidiyorumgezme olunca hastalık kalmıyor
Suda bekletince cok igrenc bir sey oluyir. O nedenle ya yogurdA ya corbaya ya da sute koyuyorum benKizlar bu chia tohumunu direkt yiyecveginiz sut,yogurda katistirarakmi yiyiyorsunuz.yoksa bir sure bekletiyormusunuz.sanirim fazlasiyla tok tutuyor.ve gunluk ne kadar tuketiyorsunuz.aktardan mi aliyorsunuz.markali mi
Eşim de cokokrem almış yemedim ama içim gitti yeminleBugun yediklerim,
Kahvalti,4 dilim sucuk,yarim dilim kasar ve beyaz peynir,bir cay kasigi cokokrem,domates,salatalik,el kadar lavas,sekersiz cay.
Aksam,4 tane kofte,10 tane patates kizartmasi,biraz spagetti,salata.
Ayy o hepimizde oluyor sen haftanin bi gunu erken saatlerde yiyorsan diger öğünlerde hemen kendini toparlamaya calis yedim diye pes etme hem vucudun alisir hem beynimiz kabul eder diyeti verirsin sen o kg yaza ramazana girmeden citir hatun olsak azda olsa dimi :))Aslinda yeni baslmadim. Ama diyetlerim en fazla 2 hafta suruyor. Dayanamiyorum
Benim derdim de o inşallah veririm Ramazan'a kadar güzelce ne gitse YawAyy o hepimizde oluyor sen haftanin bi gunu erken saatlerde yiyorsan diger öğünlerde hemen kendini toparlamaya calis yedim diye pes etme hem vucudun alisir hem beynimiz kabul eder diyeti verirsin sen o kg yaza ramazana girmeden citir hatun olsak azda olsa dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?