Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bu chia tohumunu direkt yiyecveginiz sut,yogurda katistirarakmi yiyiyorsunuz.yoksa bir sure bekletiyormusunuz.sanirim fazlasiyla tok tutuyor.ve gunluk ne kadar tuketiyorsunuz.aktardan mi aliyorsunuz.markali mi
Ben A101den den aldim yogurdada katarsin sutede ben yogurda 1yk chia elma dograrim icine kuru uzum veya gun kurusu kayısı da katabilirsi ceviz badem gibi vb hepsini katmiyorum uc çeşit katsan yeter normalde 20 dk bekletilecekmis ben 5.10dk bekletiyorum hemen yiyorum... A101den 6tl 500gr aldim...aktardan kg su 80tlis burda öyle gordum sizin oralarda toptanci ne olursa orda cok uygun olabilir kizlarr..

Sagol canim yarin alip denerim ben de .iinsallah faydasi olur.

ben tulleri hic utulemem yikar asarim kirismiyo kendi kuruyo zaten :)

Hem de ne cok isterim. :)

Ins veririz canim sporada basladim haftanin uc 4gunu yapsam haftada yarim kg bile raziyim veririm ins .sen ne kadar verdin kg buraya geldin geleli kacinci haftan uc hafta a sonra listeye gireceksin
İkinci haftanın olacak canım daha yeniyim ben sabahları plates gün arası da spor yapıyorum her gün daha çok yolum var çok yoruyor beni 300 400 kalori falan yakiyorum 500 kalori yakarsam çok iyi olack

Off yaa dayanamiyorum cok uzgunum.
Her konuda irademe sonsuz guvenim var ama bu yeme konusunda sifir yaaa
Ne yapicam ben ???

BU SEFER PES ETMİCEKSİN ve burda beraber zayıflıcazzz
Neden almiyor. Miden mı küçüldü?
yok canım kışın su içemiyorum ben pek ondan
ay yapamam öle her zaman ya kendimi pis hissettim
canım 2 o da ev rahat oluyo mu ? bizde 2 oda istiyoruz ama ilerde cocuk olunca zorlanırız gibi geliyo nasıl kullanışlı mı

Günaydın kızlar nasılsınız
gayet iyiyim canııımmm sen nasılsın :)
Bence düşüncelerin rahatladı izinde olduğun için hadi bakalım izinden dönüşte seni 55lerde görelim
o da olabilir kuzum ama cidden istemsiz almıştım o kiloları kaçamak vs de cok yapmadım neyse demek ki molaya ihtiyacım varmış
Günaydın kızlar..
Kilom sabit hafta sonu kaçamak yok..bugün misafirim var hazırlık yaptım az yemeye çalışıcam..
Allah ım inşallah evlenince bana bu kadar misafir gelmez aminnnn

Çalışırsan şayet pek gelen olmaz canım ama ısrarla gelirlerse Allah yardımcın olsun..bana sıkıntı olan diyet bozuluyor diye..hiç yemesem bile öğün araları şaşıyo..

Çalışırsan şayet pek gelen olmaz canım ama ısrarla gelirlerse Allah yardımcın olsun..bana sıkıntı olan diyet bozuluyor diye..hiç yemesem bile öğün araları şaşıyo..
cok ters bi yerde oturcaz gelen olmaz pek galiba inşallah
ya ben severim misafiri ama diyet yaparken olmaz çünkü dayanamam yerim sen iyi dayanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…