- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.081
Bekletmeden hemen karistirtip tuketiyorsun degilmi canim.sanirim yarin ben de alicam.o yuzden soruyorum.Suda bekletince cok igrenc bir sey oluyir. O nedenle ya yogurdA ya corbaya ya da sute koyuyorum ben
Sorma canim ,benimkiler sabah kahvalti alisverisine gittiler.suan yememem gereken ne varsa almislar.ama abartmadim neyseki.hic yuememeyi de basaramiyorum ki.onlar yerkenEşim de cokokrem almış yemedim ama içim gitti yeminle
Ben A101den den aldim yogurdada katarsin sutede ben yogurda 1yk chia elma dograrim icine kuru uzum veya gun kurusu kayısı da katabilirsi ceviz badem gibi vb hepsini katmiyorum uc çeşit katsan yeter normalde 20 dk bekletilecekmis ben 5.10dk bekletiyorum hemen yiyorum... A101den 6tl 500gr aldim...aktardan kg su 80tlis burda öyle gordum sizin oralarda toptanci ne olursa orda cok uygun olabilir kizlarr..Kizlar bu chia tohumunu direkt yiyecveginiz sut,yogurda katistirarakmi yiyiyorsunuz.yoksa bir sure bekletiyormusunuz.sanirim fazlasiyla tok tutuyor.ve gunluk ne kadar tuketiyorsunuz.aktardan mi aliyorsunuz.markali mi
Ins veririz canim sporada basladim haftanin uc 4gunu yapsam haftada yarim kg bile raziyim veririm ins .sen ne kadar verdin kg buraya geldin geleli kacinci haftan uc hafta a sonra listeye gireceksinBenim derdim de o inşallah veririm Ramazan'a kadar güzelce ne gitse Yaw
Sagol canim yarin alip denerim ben de .iinsallah faydasi olur.Ben A101den den aldim yogurdada katarsin sutede ben yogurda 1yk chia elma dograrim icine kuru uzum veya gun kurusu kayısı da katabilirsi ceviz badem gibi vb hepsini katmiyorum uc çeşit katsan yeter normalde 20 dk bekletilecekmis ben 5.10dk bekletiyorum hemen yiyorum... A101den 6tl 500gr aldim...aktardan kg su 80tlis burda öyle gordum sizin oralarda toptanci ne olursa orda cok uygun olabilir kizlarr..
ben tulleri hic utulemem yikar asarim kirismiyo kendi kuruyo zaten :)sag ol canim alirsam bende yatak odamdan baslatayimperde utuluyo mu
Esime simdiden alttan alttan islemeye basladim azicik havalar isinsin kivama gelir yardim eder ins o camlari dolabi silerse bende koltuklari duvar ve dolaplari silerim halilari ya yikamaya veririm ya silerim dogum oncesi veririm ona karar veremedim henuz bakalim
Hem de ne cok isterim. :)Ayy o hepimizde oluyor sen haftanin bi gunu erken saatlerde yiyorsan diger öğünlerde hemen kendini toparlamaya calis yedim diye pes etme hem vucudun alisir hem beynimiz kabul eder diyeti verirsin sen o kg yaza ramazana girmeden citir hatun olsak azda olsa dimi :))
Evet hemen iciyorum ama yarin jellesmesini beklicem. Bakalim nasil olacakBekletmeden hemen karistirtip tuketiyorsun degilmi canim.sanirim yarin ben de alicam.o yuzden soruyorum.
İkinci haftanın olacak canım daha yeniyim ben sabahları plates gün arası da spor yapıyorum her gün daha çok yolum var çok yoruyor beni 300 400 kalori falan yakiyorum 500 kalori yakarsam çok iyi olackIns veririz canim sporada basladim haftanin uc 4gunu yapsam haftada yarim kg bile raziyim veririm ins .sen ne kadar verdin kg buraya geldin geleli kacinci haftan uc hafta a sonra listeye gireceksin
Off yaa dayanamiyorumcok uzgunum.
Her konuda irademe sonsuz guvenim var ama bu yeme konusunda sifir yaaa
Ne yapicam ben ???
yok canım kışın su içemiyorum ben pek ondanNeden almiyor. Miden mı küçüldü?
ay yapamam öle her zaman ya kendimi pis hissettimYaa zor tabii ben haftada bir cam silmekten yoruldum gelen gidenim cok oluyor temizligimi kendim yaparim arkadaslar hep der bizim evede gel nolur diye :)) temizlik hastasidiyim strese giriyim temizlige girisirim hic sevmim bu huyu birakirsam tam bi gun pasak ic icinde dururum dermisim oda bi gunkendimi dagitirsam sorun yokk baskasinin kine gelemimm puff hep temizlik hep..
canım 2 o da ev rahat oluyo mu ? bizde 2 oda istiyoruz ama ilerde cocuk olunca zorlanırız gibi geliyo nasıl kullanışlı mıSelam kizlar
Oglen saati disari ciktik bizde.mis gibi deniz havasi iyi geldi.aksam bes gibi donduik eve ,yemegim yuoktu ,hemen mutfaga daldim.aksam yemegini fazxla gecikmeden hallettim.bugun iki ogunle bitti.pazarlari genelde boyle oluyuor bizde.
Temizlik ,temizlik,...sormayin.yaklasik iki aydir biraz rahatladim.suan 1+1 evde oturuyoruz.bir odasinda evin tum esyalari duruyor cunku.bu yuzden ,evde islerim cabuk bitiyor.bu sene boyle .bitaz dinlenmis oluyorum bende iyi oluyor.
Bence düşüncelerin rahatladı izinde olduğun için hadi bakalım izinden dönüşte seni 55lerde görelimgünaydın kızlaarrrrr
56 kiloyum tam olarak cuma 57lerdeydim
bu 2 hafta sıkı tutayım izinden kilo vermiş olarak döncem inşallahh
gayet iyiyim canııımmm sen nasılsın :)Günaydın kızlar nasılsınız
o da olabilir kuzum ama cidden istemsiz almıştım o kiloları kaçamak vs de cok yapmadım neyse demek ki molaya ihtiyacım varmışBence düşüncelerin rahatladı izinde olduğun için hadi bakalım izinden dönüşte seni 55lerde görelim
Allah ım inşallah evlenince bana bu kadar misafir gelmez aminnnnGünaydın kızlar..
Kilom sabit hafta sonu kaçamak yok..bugün misafirim var hazırlık yaptım az yemeye çalışıcam..
Çalışırsan şayet pek gelen olmaz canım ama ısrarla gelirlerse Allah yardımcın olsun..bana sıkıntı olan diyet bozuluyor diye..hiç yemesem bile öğün araları şaşıyo..gayet iyiyim canııımmm sen nasılsın :)
o da olabilir kuzum ama cidden istemsiz almıştım o kiloları kaçamak vs de cok yapmadım neyse demek ki molaya ihtiyacım varmış
Allah ım inşallah evlenince bana bu kadar misafir gelmez aminnnn
cok ters bi yerde oturcaz gelen olmaz pek galiba inşallahÇalışırsan şayet pek gelen olmaz canım ama ısrarla gelirlerse Allah yardımcın olsun..bana sıkıntı olan diyet bozuluyor diye..hiç yemesem bile öğün araları şaşıyo..
günaydın beybi tebrik ediyorumgunaydin kızlar
+700regl olucam 2 güne cumaya kalmaz bişey
Dayanamayıp hepsinden yersem aşırı kilo alıyorum canım öyle de bir bünyem var yani dengeleme bende pek tutmuyocok ters bi yerde oturcaz gelen olmaz pek galiba inşallah
ya ben severim misafiri ama diyet yaparken olmaz çünkü dayanamam yerim sen iyi dayanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?