Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çalışırsan şayet pek gelen olmaz canım ama ısrarla gelirlerse Allah yardımcın olsun..bana sıkıntı olan diyet bozuluyor diye..hiç yemesem bile öğün araları şaşıyo..

cok ters bi yerde oturcaz gelen olmaz pek galiba inşallah
ya ben severim misafiri ama diyet yaparken olmaz çünkü dayanamam yerim sen iyi dayanıyosun
misafir oldumu bozuluyor az da olsa benim hafta sonu vardı bugün de gelicek akşam çaya ama bişey yemem sade çay içerim yemekli oldumu kötü oluyor

misafir oldumu bozuluyor az da olsa benim hafta sonu vardı bugün de gelicek akşam çaya ama bişey yemem sade çay içerim yemekli oldumu kötü oluyor
insanlara kuru cay mı içircen yanına bişey yok mu demezler mi ne kadar ayıpppp

sistim iyice sabah bi baktim parmagima yüzükler iz yapmış açıyor normalde bol elimi yikadigim da islakken falan düşecek gibi duruyor
2 güne inersin nasıl olsa
ay bnm bi kere alyansım düştü öle zor buldum takmıyorum artık tektaşla geziyorum

Iyiyim bende .. haftaya kötü başladım büronun anahtarını evde unutmuşum kapıda kaldım : D ne kadar süre izinlisin bence kafaya cok takıyoruz cuma günlerini onun etkisi ile.gitmiyor kilo .. haftaya 73.30 ile başladım bu hafta temizlik haftam bayağı kalori yakarım 72 yi görürüm diye umuyorum

ay bende muhasebeciyken yapıyodum onu imalathane bide kapıya vuruyodum ki işçiler duysun açsın bütün sanayi beni dinliyodu millet kapıya cıkıyodu noluyo diye sonradan akıllanıp aramaya başladıydım
temizlik mi yapcaaann bahar temizliği mi

o da iyiymiş kuarn okutcam hiç okutmamıştım bereket nazar çocuk için .... nsaıl yapacam bilmiyorum ama yapacam bhar temizliği de ypmış olurum bir taşta iki kuş

Cuma 76,5dum bugun 77 ciktim hemen vc cikmayim böyle oluy cuma cumartesi haslanmis patitiz yersem bide cumartesi ogle kete yediydim onun acisi işte iffffffffff dun iki buçuk saat yürüyüş yaptim kurtarmiyi dengeleme olmamis sarraf bende sen gibiyim hadi seni bekliyorum offf be

o da iyiymiş kuarn okutcam hiç okutmamıştım bereket nazar çocuk için .... nsaıl yapacam bilmiyorum ama yapacam bhar temizliği de ypmış olurum bir taşta iki kuş
cok zor değildir ya bi fırına pogaca yaptır bide meyve suyu al koy kese kagıdına dagıt ikramlıktan kurtulursun bide şeker alırsın hoca okurken önünde durur sonra onlarıda dagıtırsın ev temizliğinide cok abartma bence gelip gittiklernde yine yapcan nasıl olsa ananem okutur bnmde ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…