- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.101
Çalışırsan şayet pek gelen olmaz canım ama ısrarla gelirlerse Allah yardımcın olsun..bana sıkıntı olan diyet bozuluyor diye..hiç yemesem bile öğün araları şaşıyo..
misafir oldumu bozuluyor az da olsacok ters bi yerde oturcaz gelen olmaz pek galiba inşallah
ya ben severim misafiri ama diyet yaparken olmaz çünkü dayanamam yerim sen iyi dayanıyosun
günaydın beybi tebrik ediyorum
keşke hiç kilo almasaaakkk hep yesek yesek yeseekkkDayanamayıp hepsinden yersem aşırı kilo alıyorum canım öyle de bir bünyem var yani dengeleme bende pek tutmuyo
insanlara kuru cay mı içircen yanına bişey yok mu demezler mi ne kadar ayıppppmisafir oldumu bozuluyor az da olsabenim hafta sonu vardı bugün de gelicek akşam çaya ama bişey yemem sade çay içerim yemekli oldumu kötü oluyor
2 güne inersin nasıl olsasistim iyice sabah bi baktim parmagima yüzükler iz yapmış açıyor normalde bol elimi yikadigim da islakken falan düşecek gibi duruyor
Iyiyim bende .. haftaya kötü başladım büronun anahtarını evde unutmuşum kapıda kaldım : D ne kadar süre izinlisin bence kafaya cok takıyoruz cuma günlerini onun etkisi ile.gitmiyor kilo .. haftaya 73.30 ile başladım bu hafta temizlik haftam bayağı kalori yakarım 72 yi görürüm diye umuyorumgayet iyiyim canııımmm sen nasılsın :)
o da olabilir kuzum ama cidden istemsiz almıştım o kiloları kaçamak vs de cok yapmadım neyse demek ki molaya ihtiyacım varmış
Allah ım inşallah evlenince bana bu kadar misafir gelmez aminnnn
ay bende muhasebeciyken yapıyodum onuIyiyim bende .. haftaya kötü başladım büronun anahtarını evde unutmuşum kapıda kaldım : D ne kadar süre izinlisin bence kafaya cok takıyoruz cuma günlerini onun etkisi ile.gitmiyor kilo .. haftaya 73.30 ile başladım bu hafta temizlik haftam bayağı kalori yakarım 72 yi görürüm diye umuyorum
Günaydın. Kendi adıma cevap vereyim. İyiyiiiimm.Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canııımGünaydın. Kendi adıma cevap vereyim. İyiyiiiimm.
Ya sen?
55 mi :) :) rakama bak yaa. Ben acak ruyamda gorurum herhalde bu kiloyu.Bence düşüncelerin rahatladı izinde olduğun için hadi bakalım izinden dönüşte seni 55lerde görelim
Gunaydin yol gosterenim :)günaydın canııım
ama bnm boyum kısa55 mi :) :) rakama bak yaa. Ben acak ruyamda gorurum herhalde bu kiloyu.
Maşallah sana.
Gunaydin yol gosterenim :)
onlara var kız bana kuru çay vagginsanlara kuru cay mı içircen yanına bişey yok mu demezler mi ne kadar ayıpppp
onlar şişsn ben zayıflıyayımonlara var kız bana kuru çay vaggmisafirin tabaklarini doldurucam yesin yesin dursunlar
o da iyiymişay bende muhasebeciyken yapıyodum onuimalathane bide kapıya vuruyodum ki işçiler duysun açsın bütün sanayi beni dinliyodu millet kapıya cıkıyodu noluyo diye sonradan akıllanıp aramaya başladıydım
temizlik mi yapcaaann bahar temizliği mi
Yaptim bile.ama bnm boyum kısa
nasıl bi kahvaltı yapıcaksn anlat bakim
heee ama gelen misafir zayiff yiyip kilo almayanlardanonlar şişsn ben zayıflıyayım
Günaydın. Kendi adıma cevap vereyim. İyiyiiiimm.
Ya sen?
bende iyiyim .. haftanın ilk günü mutlu olurum ama bugün bir ağpırlık var nedense... 55 ler olmasada 60 ları görürüz baby bizde55 mi :) :) rakama bak yaa. Ben acak ruyamda gorurum herhalde bu kiloyu.
Maşallah sana.
cok zor değildir ya bi fırına pogaca yaptır bide meyve suyu al koy kese kagıdına dagıt ikramlıktan kurtulursun bide şeker alırsın hoca okurken önünde durur sonra onlarıda dagıtırsın ev temizliğinide cok abartma bence gelip gittiklernde yine yapcan nasıl olsao da iyiymişkuarn okutcam hiç okutmamıştım bereket nazar çocuk için .... nsaıl yapacam bilmiyorum ama yapacam bhar temizliği de ypmış olurum bir taşta iki kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?