Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben sana didim yeme pattis diye

suyu bol bol iç kuzum ya da diyetisyene git kan tahlillerini yaptır daha hızlı kilo verirsin zorlanıyorsun bu şekilde zamanda kaybetmemiş olursun

basite kaçmış diye dedikodu yaparlar valla arkamdan ... ortaya çeşit hazırlıcam ... dua okuncak ya temiz olmazsa benim içime isinmez

basite kaçmış diye dedikodu yaparlar valla arkamdan ... ortaya çeşit hazırlıcam ... dua okuncak ya temiz olmazsa benim içime isinmez
ben sözümde yaptım öle tabak hazırladık aman Allahım o nasıl bi bulaşıktı

merhaba arkadaşlar ilk kez katılıyorum :)
napıyoruz şimdi :)

hoşgeldin canım :)

ben takım kaptanınızım kaptan yardımcılarım @ParteMoralll poncikbirgelincik

takım içi kurallardan size bahsetmek istiyorum bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız;

Herkes menülere yorum yapıcak benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek

3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)

Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü protein günü vs. yapıcak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunucak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.

aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.

şimdi sen kendini tanıt bize :)

günaydın beybisiiii yeni uyanmadıgına eminim
Ayyyy keske nerdee dunde pazar oldugu halde sabahin korunde dikti bizi ayaga.
Kahvalti sonra kahvr evi topla iste ugrasiyorm. Simdi baska bir kuzenm hastanedeyms daha haftasina var sancisi varmis erken dogum olabilirmis bugunlerde stres pesimi birakmiyo benim

listeye girmek zormuş ama eğlenceli olacak gibi.
Burdaki adım Sezel :) 28 yaşındayım, boyum 1.66. 2 yaşında bir kızım var çalışıyorum. dört yıllık evliyim. evlenmeden önce 57 kiloydum zamanla kilo aldım düğünümde 63 kiloydum. düğünden sonra da kilo aldım. hamileliğimde 18 kilo aldım. hamilelik kilolarımı verdim ama sonrasında kızımın bazı rahatsızlıkları oldu 1.5 sene hiç evden çıkmadım neredeyse.(burası uzun hikaye) iş hayatıma da ara verdim doğal olarak. ev sürecinde 80 kiloya çıktım.
kızım toparladı işe dönmem gerekti baktım hiçbir kıyafetim bana olmuyor :) diyetisyene gittim aralık başında. şu listeyi uyguladım ;
sabah bir yumurta, bir kibrit kutusu peynir, iki dilim ekmek
ara öğün; bir meyve
öğlen, iki kepçe çorba,dört kaşık susuz sebze yemeği, iki dilim ekmek, yağsız salata
ara öğün; bir su bardağı yogurt, bir meyve
akşam,iki kepçe çorba,dört kaşık susuz sebze yemeği, dört köfe kadar et,bir dilim ekmek, yağsız salata
ara öğün (21.00) ; bir su bardağı yogurt, bir meyve
yasaklar ; tatlı kızartma makarna pilav hazır yiyecekler ( yasaklara uydum. ödül günü yapmadım)
çayı kahveyi şekersiz içmeye başladım. sigara alkol kullanmıyorum.
çok abur cubur yediğim için abur cubur kesince kilo verdim.
spor yapamıyorum ev iş çocuk .. olmuyor.
sonuç olarak dört ayda 11 kg verdim şu an 69 kiloyum 62 lere düşsem iyi olur.
tanıştığımıza memnun oldum :) listeme uyuyorum hala. öğlen işyerinde et varsa yiyorum akşam yemiyorum bu durumda. ara öğünler bazen kaçıyor iş ortamında atlanabiliyor.
aklıma gelenler bunlar :)

Son düzenleme:
Hosgeldinnnnn

hoş geldin 4 ayda 11 kilo .. tebrik ederim

bğtğn kuzenler hamileyken sen niye değilsin rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh diğer kuzenin nasıl oldu

4 ayda 11 kilo cok iyi bence
geri kalan kilolarını da beraber veririz canım
peki daha önce hiç yarıştın mı burdkai gruplarda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…