- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.121
yumurta da mı yeseydin sanki acıkırsın gibi geldiYaptim bile.
Once sutlu kahve
Biraz sonra da,
1 domates
1 salatalik
İcinde tulum peyniri olan lavas
yiyip kilo almayan mı en sevmediğim insan türüheee ama gelen misafir zayiff yiyip kilo almayanlardanbu taktik tutmaz
ben sana didim yeme pattis diyeCuma 76,5dum bugun 77 ciktim hemen vc cikmayim böyle oluy cuma cumartesi haslanmis patitiz yersem bide cumartesi ogle kete yediydim onun acisi işte iffffffffff dun iki buçuk saat yürüyüş yaptim kurtarmiyi dengeleme olmamis sarraf bende sen gibiyim hadi seni bekliyorum offf be
suyu bol bol iç kuzum ya da diyetisyene git kan tahlillerini yaptır daha hızlı kilo verirsin zorlanıyorsun bu şekilde zamanda kaybetmemiş olursunCuma 76,5dum bugun 77 ciktim hemen vc cikmayim böyle oluy cuma cumartesi haslanmis patitiz yersem bide cumartesi ogle kete yediydim onun acisi işte iffffffffff dun iki buçuk saat yürüyüş yaptim kurtarmiyi dengeleme olmamis sarraf bende sen gibiyim hadi seni bekliyorum offf be
basite kaçmış diye dedikodu yaparlar valla arkamdan ... ortaya çeşit hazırlıcam ... dua okuncak ya temiz olmazsa benim içime isinmezcok zor değildir ya bi fırına pogaca yaptır bide meyve suyu al koy kese kagıdına dagıt ikramlıktan kurtulursun bide şeker alırsın hoca okurken önünde durur sonra onlarıda dagıtırsın ev temizliğinide cok abartma bence gelip gittiklernde yine yapcan nasıl olsaananem okutur bnmde ordan biliyorum
ben sözümde yaptım öle tabak hazırladık aman Allahım o nasıl bi bulaşıktıbasite kaçmış diye dedikodu yaparlar valla arkamdan ... ortaya çeşit hazırlıcam ... dua okuncak ya temiz olmazsa benim içime isinmez
kaç kişi vardı sözünde yardım eden olmadı hiçben sözümde yaptım öle tabak hazırladık aman Allahım o nasıl bi bulaşıktı
nerden baksan 50 60 kişi vardı ben yıkamadım zaten mutfaga girdikce kovdular benikaç kişi vardı sözünde yardım eden olmadı hiç
günaydın beybisiiii yeni uyanmadıgına eminimGunaydin fistiklarimancak yazabildim
merhaba arkadaşlar ilk kez katılıyorum :)
napıyoruz şimdi :)
Ayyyy keske nerdee dunde pazar oldugu halde sabahin korunde dikti bizi ayaga.günaydın beybisiiii yeni uyanmadıgına eminim
Hosgeldinnnnnlisteye girmek zormuş ama eğlenceli olacak gibi.
Burdaki adım Sezel :) 28 yaşındayım, boyum 1.66. 2 yaşında bir kızım var çalışıyorum. dört yıllık evliyim. evlenmeden önce 57 kiloydum zamanla kilo aldım düğünümde 63 kiloydum. düğünden sonra da kilo aldım. hamileliğimde 18 kilo aldım. hamilelik kilolarımı verdim ama sonrasında kızımın bazı rahatsızlıkları oldu 1.5 sene hiç evden çıkmadım neredeyse.(burası uzun hikaye) iş hayatıma da ara verdim doğal olarak. ev sürecinde 80 kiloya çıktım.
kızım toparladı işe dönmem gerekti baktım hiçbir kıyafetim bana olmuyor :) diyetisyene gittim aralık başında. şu listeyi uyguladım ;
sabah bir yumurta, bir kibrit kutusu peynir, iki dilim ekmek
ara öğün; bir meyve
öğlen, iki kepçe çorba,dört kaşık susuz sebze yemeği, iki dilim ekmek, yağsız salata
ara öğün; bir su bardağı yogurt, bir meyve
akşam,iki kepçe çorba,dört kaşık susuz sebze yemeği, dört köfe kadar et,bir dilim ekmek, yağsız salata
ara öğün (21.00) ; bir su bardağı yogurt, bir meyve
yasaklar ; tatlı kızartma makarna pilav hazır yiyecekler ( yasaklara uydum. ödül günü yapmadım)
çayı kahveyi şekersiz içmeye başladım. sigara alkol kullanmıyorum.
çok abur cubur yediğim için abur cubur kesince kilo verdim.
spor yapamıyorum ev iş çocuk .. olmuyor.
sonuç olarak dört ayda 11 kg verdim şu an 69 kiloyum 62 lere düşsem iyi olur.
tanıştığımıza memnun oldum :) listeme uyuyorum hala. öğlen işyerinde et varsa yiyorum akşam yemiyorum bu durumda. ara öğünler bazen kaçıyor iş ortamında atlanabiliyor.
aklıma gelenler bunlar :)
Hadi bakalim afiyet olsunnn saglikli seyler yersin insallah@ParteMoralll hoşbulduk çok teşekkür ederim. şimdi öğle yemeğine çıkacağım. listeme uygun birşeyler yiyip geleceğim :)
hoş geldin 4 ayda 11 kilo .. tebrik ederimlisteye girmek zormuş ama eğlenceli olacak gibi.
Burdaki adım Sezel :) 28 yaşındayım, boyum 1.66. 2 yaşında bir kızım var çalışıyorum. dört yıllık evliyim. evlenmeden önce 57 kiloydum zamanla kilo aldım düğünümde 63 kiloydum. düğünden sonra da kilo aldım. hamileliğimde 18 kilo aldım. hamilelik kilolarımı verdim ama sonrasında kızımın bazı rahatsızlıkları oldu 1.5 sene hiç evden çıkmadım neredeyse.(burası uzun hikaye) iş hayatıma da ara verdim doğal olarak. ev sürecinde 80 kiloya çıktım.
kızım toparladı işe dönmem gerekti baktım hiçbir kıyafetim bana olmuyor :) diyetisyene gittim aralık başında. şu listeyi uyguladım ;
ara öğün; bir meyve
öğlen, iki kepçe çorba,dört kaşık susuz sebze yemeği, iki dilim ekmek, yağsız salata
akşam,iki kepçe çorba,dört kaşık susuz sebze yemeği, dört köfe kadar et,bir dilim ekmek, yağsız salata
yasaklar ; tatlı kızartma makarna pilav hazır yiyecekler ( yasaklara uydum. ödül günü yapmadım)
tanıştığımıza memnun oldum :) listeme uyuyorum hala. öğlen işyerinde et varsa yiyorum akşam yemiyorum bu durumda. ara öğünler bazen kaçıyor iş ortamında atlanabiliyor.
bğtğn kuzenler hamileyken sen niye değilsinAyyyy keske nerdee dunde pazar oldugu halde sabahin korunde dikti bizi ayaga.
Kahvalti sonra kahvr evi topla iste ugrasiyorm. Simdi baska bir kuzenm hastanedeyms daha haftasina var sancisi varmis erken dogum olabilirmis bugunlerde stres pesimi birakmiyo benim
4 ayda 11 kilo cok iyi bencelisteye girmek zormuş ama eğlenceli olacak gibi.
ara öğün; bir meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?