- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.141
darısı başına beybihoş geldin 4 ayda 11 kilo .. tebrik ederim
tm o zaman tekrar hosgeldin aramıza :)
tm o zaman tekrar hosgeldin aramıza :)
bende 23 bucuk yasındayımnişanlıyım stresli bi nişanlılık dönemi geçiriyorum ve zayıflayamıyorm 61le aşladım 52olmak istiyorum ama takıldm bu ara iizindeyim şimdilik diğer kızlarda anlatır sana kendilerini
evet düzen oturunca insan farklı seyler istemiyo :) bence bu azimle devam edersen 2 aya istediğin kiloya gelirsin gbii geliyo hatta 50li rakamları bile görebilrsininşallah verirsin kilolarını :) ben çok yiyordum sürekli ekmek peynir veya çikolata atıştırıyordum çay kahve de şekerliydi kilo almam çok da şaşırtıcı olmadı. asla diyet yapamam sanıyordum çünkü iştahlı biriyimdir.
aynadaki görüntümden rahatsız olmam beni zorladı. ilk bir hafta çok zorlandım ama şimdi çikolata canım bile çekmiyor.alıştım.
aslında kilo vermem ilk aylara göre yavaşladı. ama yine de tartıda azalma oluyor. 50 ler süper olur :))) 65 in altına düşersem gerisini takmayacağım.evet düzen oturunca insan farklı seyler istemiyo :) bence bu azimle devam edersen 2 aya istediğin kiloya gelirsin gbii geliyo hatta 50li rakamları bile görebilrsin
Hee dedin bilim baska senecenekmi vardi keptin acimdan geberiyordum bak sonuc bu oldu off dedinn bilimm ahyyygggffhjij puff kiz dun vc ye cikmadim belkim ondan hee onda bi gun bile cikmiyim hemen bi.kg olarak yansidi neyseki yarim kg yansidiben sana didim yeme pattis diye
ekmek bırakmak o kadar zor kiiiiiiaslında kilo vermem ilk aylara göre yavaşladı. ama yine de tartıda azalma oluyor. 50 ler süper olur :))) 65 in altına düşersem gerisini takmayacağım.
benim için en önemlisi abur cuburu ve fazladan ekmeği bırakmak oldu.
bizim tek derdimiz wc sorunu zatiHee dedin bilim baska senecenekmi vardi keptin acimdan geberiyordum bak sonuc bu oldu off dedinn bilimm ahyyygggffhjij puff kiz dun vc ye cikmadim belkim ondan hee onda bi gun bile cikmiyim hemen bi.kg olarak yansidi neyseki yarim kg yansidi
çeviri ne kuzum :) günaydııınnn güzel bi khvaltııGünaydın herkese sabah platesimi yaptım yeşil çay içtim ondan sonra kahvaltı yumurta galeta peynir zeytin az da çeviri yedim
Ceviz ya bu kalvye mahvetti beniçeviri ne kuzum :) günaydııınnn güzel bi khvaltıı
he ay tmCeviz ya bu kalvye mahvetti beni
Ben çok sevmediğimden iki tane yetiyor bana ama bu hafta çok iyi gtitim eşime tatlı yapıyorum bı gram yemiyoeum üstüne plates ve spor böyle giderse gidecek su kilolarhe ay tmben cevize basşladım mı bırakamıyorum o yüzden pek elleşmiyorum
Ay iyi sevndmmm ya haftasi 37mis bisey olmazmis ciger igneside vurulms yatiyo hastanede dogurur kesnbğtğn kuzenler hamileyken sen niye değilsinrabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh diğer kuzenin nasıl oldu
Bence degiil pazar kahvaltisinda zor okadar :)ekmek bırakmak o kadar zor kiiiiii
aynen öyleeeee istikrarlı ol ki istediğin kiloya gelll burdan destek almakta cok önemli bence grup psikolojisi olumlu etkiliyoBen çok sevmediğimden iki tane yetiyor bana ama bu hafta çok iyi gtitim eşime tatlı yapıyorum bı gram yemiyoeum üstüne plates ve spor böyle giderse gidecek su kilolar
Sende hosgeldinnnnnnn bu ara ilgilenemedm gozumden kactiCeviz ya bu kalvye mahvetti beni
Ay yetti sizin su wc niz yabizim tek derdimiz wc sorunu zatio olmada dal gibi olcaz
Çok teşekkür ederim canımSende hosgeldinnnnnnn bu ara ilgilenemedm gozumden kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?