Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@nuffiun teşekkür ederim.
kaptinn teşekkürler hayır yarışmadım siteye üyeydim ama diyet kısmına daha önce bakmamıştım.
tm o zaman tekrar hosgeldin aramıza :)
bende 23 bucuk yasındayım nişanlıyım stresli bi nişanlılık dönemi geçiriyorum ve zayıflayamıyorm 61le aşladım 52olmak istiyorum ama takıldm bu ara iizindeyim şimdilik diğer kızlarda anlatır sana kendilerini

inşallah verirsin kilolarını :) ben çok yiyordum sürekli ekmek peynir veya çikolata atıştırıyordum çay kahve de şekerliydi kilo almam çok da şaşırtıcı olmadı. asla diyet yapamam sanıyordum çünkü iştahlı biriyimdir.
aynadaki görüntümden rahatsız olmam beni zorladı. ilk bir hafta çok zorlandım ama şimdi çikolata canım bile çekmiyor.alıştım.

evet düzen oturunca insan farklı seyler istemiyo :) bence bu azimle devam edersen 2 aya istediğin kiloya gelirsin gbii geliyo hatta 50li rakamları bile görebilrsin

evet düzen oturunca insan farklı seyler istemiyo :) bence bu azimle devam edersen 2 aya istediğin kiloya gelirsin gbii geliyo hatta 50li rakamları bile görebilrsin
aslında kilo vermem ilk aylara göre yavaşladı. ama yine de tartıda azalma oluyor. 50 ler süper olur :))) 65 in altına düşersem gerisini takmayacağım.
benim için en önemlisi abur cuburu ve fazladan ekmeği bırakmak oldu.

ekmek bırakmak o kadar zor kiiiiii

Hee dedin bilim baska senecenekmi vardi keptin acimdan geberiyordum bak sonuc bu oldu off dedinn bilimm ahyyygggffhjij puff kiz dun vc ye cikmadim belkim ondan hee onda bi gun bile cikmiyim hemen bi.kg olarak yansidi neyseki yarim kg yansidi
bizim tek derdimiz wc sorunu zati o olmada dal gibi olcaz

bğtğn kuzenler hamileyken sen niye değilsin rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh diğer kuzenin nasıl oldu
Ay iyi sevndmmm ya haftasi 37mis bisey olmazmis ciger igneside vurulms yatiyo hastanede dogurur kesn ay sorma 4 kuzenm hamile 1 i digurdu 3 u bekliyo.
Obur ayagi kirilan yatiyo gidicem eve
Ben niye kaliyim kiz ben dogurdum onlarda sira hahaahahaha

Ben çok sevmediğimden iki tane yetiyor bana ama bu hafta çok iyi gtitim eşime tatlı yapıyorum bı gram yemiyoeum üstüne plates ve spor böyle giderse gidecek su kilolar
aynen öyleeeee istikrarlı ol ki istediğin kiloya gelll burdan destek almakta cok önemli bence grup psikolojisi olumlu etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…