- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.161
2. dogur ben olsam kıskanr yapardım bitane dahaAy iyi sevndmmm ya haftasi 37mis bisey olmazmis ciger igneside vurulms yatiyo hastanede dogurur kesnay sorma 4 kuzenm hamile 1 i digurdu 3 u bekliyo.
Obur ayagi kirilan yatiyo gidicem eve
Ben niye kaliyim kiz ben dogurdum onlarda sira hahaahahaha
Kalici olursun insallah :)Çok teşekkür ederim canım
Kesinlikle canım ona inanıyorum valla ben buraya başladığından beri daha dikkatli oluyorum vallaaynen öyleeeee istikrarlı ol ki istediğin kiloya gelll burdan destek almakta cok önemli bence grup psikolojisi olumlu etkiliyo
pazar günleri zaten bütün aile bi arada herkes yiyo bide keyfi yapılıyo o kahvaltı ooohhhBence degiil pazar kahvaltisinda zor okadar :)
Hahahahaha yok anacimm kalsin simdi2. dogur ben olsam kıskanr yapardım bitane daha
yetse bu hallerde olmazdık
bide listeye gir bak o zman gör baskıyı şiddeti şimdi yeni adaysın diye kimse bişey demiyoKesinlikle canım ona inanıyorum valla ben buraya başladığından beri daha dikkatli oluyorum valla
Evett benim icin pazarlar hep ozeldi bekarkende simdidepazar günleri zaten bütün aile bi arada herkes yiyo bide keyfi yapılıyo o kahvaltı ooohhh
bence bu sefer güzel bi hamilelik geçiriceksinHahahahaha yok anacimm kalsin simdiama hamile.kalmadan ski diyete girerim kesin bidaha 88 olmak istemiyorummmmmmmm
Boog zaten midem bulaniyo susarmisnyetse bu hallerde olmazdık
bana baaarmaaaa
o ise yariyomuymusssingiliz karbonatı kullanan arkdaşlar karbontlı su yemeklerden 3 saat sonra içilmelidir .. yemeğin üstüne hemen içilmez sğlm kişiden öğrendim
yemek arası ve yemekten sonra suya karsıyım ben zati en güzeli çay oluyoingiliz karbonatı kullanan arkdaşlar karbontlı su yemeklerden 3 saat sonra içilmelidir .. yemeğin üstüne hemen içilmez sğlm kişiden öğrendim
Olsun ben hazırım şahsen bı girelim listeyebide listeye gir bak o zman gör baskıyı şiddeti şimdi yeni adaysın diye kimse bişey demiyo
Ben zaten 9.5 aldigimda kiskanclik yapan vardida sorun 78.5 le hamile kalmaktibence bu sefer güzel bi hamilelik geçiriceksinyürüyüşler sağlıklı beslenmelerrrr senin kıskanclarda kudursun dursun seni incecik görünce
biri yer biri bakar.. ama o bakan biz olamayız aslaEvett benim icin pazarlar hep ozeldi bekarkende simdideaman yeme icme coook ozel amann yemezsem eksilirimmmm
kötüyüm ben kötüyüüümm kötüyüüümmmmmBoog zaten midem bulaniyo susarmisnbaaariimmmmmmmmm
o ise yariyomuymusss
kuzu bide profil fotosu koysanıza bee karıstırıyorum kim kimdi böyle oluncaOlsun ben hazırım şahsen bı girelim listeye
İnşallah bütün temennigim bu valla :)))((Kalici olursun insallah :)
62yle hamile kalsan 70 kiloyken dogursan millette çatlasaBen zaten 9.5 aldigimda kiskanclik yapan vardida sorun 78.5 le hamile kalmaktiinsallah kilom azkende oyle az alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?