Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neymiiiişş yemeğin üzerine içilmeezzz ne güzel anlatmış kız valla

Boog zaten midem bulaniyo susarmisn baaariimmmmmmmmm
o ise yariyomuymusss
ben olumlama çlışmalarımda kullanıyordum farklı sebeble üzerlek yutup yada tütsüleyip kefir içiyordum üstüne karbonatlı su bağışıklığı güçlendiriyordu ama o süre içinde kendimde farklılıklr hissediyordum ama hangisi fayda sağladı bilemiyorum ...
ayrıca SekerPancarii kullanmış önerisi ile kullnmaya başladım

Güne berbat başladım benim bebejs hala hasta ama düne göre daha iyi ev aldı başını gitti bebekle ilgilenmekten temiLeyemedjm kuzum döktü boya bide o var koltuk falan da gitti bebiş agliyor ve kocamın yarimasum bı yalanını yakaladım tadım kaçtı her neyse

Dün 4 dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta falan yedim anında yazmayı da unutuyor insan galiba 2 YK tahin pekmez öğlen 2 küçük parça bı göğüs etinden küçük parça 1 tane de kanat çıtır tavuk 3 adet patates kızartması 20 ml kadar kola sonra 3 saat AVM dolan sonra eve geldim bayilicam 1 çörek yedim 2 YK tahin pekmez yedim zeytin attım ağzıma peynir attım hala kendime gelemedim saat 9 su direncin kırıldı 1 çay bardağı meyve suyu ve 1 tbk peynirli makarna yedim

Bugün 4 dilim kepek ekmeği 20 zeytin aşırı leZetliydi kendileri 1 kızarmış yumurta çok küçük parça peynir 1 domates şekersiz çay 2 YK tahin pekmez 2 TK tereyağ

Ve şu an çok açım bebejs ağlıyor sürekli sallıyorum ve ev hala kirli kızında acıkmış ona dünden kalan makarnayı vericem ben ne yiycem akşama ne yapicam yardım edin (((

biri yer biri bakar.. ama o bakan biz olamayız asla
karnım belim ağrıdan kopuyo baa bişiler oluuuyyy
bende oyleyimmmmm boogg

arkadas cildirmissss
kötüyüm ben kötüyüüümm kötüyüüümmmmm

62yle hamile kalsan 70 kiloyken dogursan millette çatlasa sonra zaten dikkat ettin mi hemen 65e düşersin
ay keskeeemm 75 le dogursamds raziyim bacim haha 80 gormek ostemiyorm

anladm vnm zayflamada etkisi varmi acaba onu denemedim hic

ay ama üzülüyorum sana sen böyle anlatınca gözümde canlanıyo da bi doktora götürün canım anneni kv ni cagır biri gelsin yardımcı olsun sana olmaz ki böyle sende insansın sonucta

makarna yedim yarım porsiyon beyanların son günü sabah yarım saat yürümüştüm azcık kapıda kaldım da evde leslie cezam olsun olur mu
bence olar anlastık hazır corba al bari oraya arada yaparsın yada diyet makarna bulundur o ne öle

ay ama üzülüyorum sana sen böyle anlatınca gözümde canlanıyo da bi doktora götürün canım anneni kv ni cagır biri gelsin yardımcı olsun sana olmaz ki böyle sende insansın sonucta
Onlarda kendi derdindeler kimden yardım istucem kıyafet kalmamış hiç hamileyken kilo verince avmlerdede bişey yok yani.38 olsam herşey var da bu halime yok :/ boşu boşuna hasta çocukla çıktım eve biri gelse giyeceğim kıyafet kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…