- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.181
Olur koyarım :))kuzu bide profil fotosu koysanıza bee karıstırıyorum kim kimdi böyle olunca
neymiiiişş yemeğin üzerine içilmeezzz ne güzel anlatmış kız vallaKarbonat konusunda gelen mesajlar var.
Tekrar hatirlatayim.
Yemegin hemen uzerine karbonatli su icilmezzz.
Neymis . . .
Yemegin hemen uzerine karbonatli su icilmezzz
Yemek yedikten sonra en az 3 saat gecmesi
Veya sindirimin bitmis olmasi gerekiyor
Neymis ?
Saglikli gunler arkadasla
ALINTIDIR
ben olumlama çlışmalarımda kullanıyordum farklı sebeble üzerlek yutup yada tütsüleyip kefir içiyordum üstüne karbonatlı su bağışıklığı güçlendiriyordu ama o süre içinde kendimde farklılıklr hissediyordum ama hangisi fayda sağladı bilemiyorum ...Boog zaten midem bulaniyo susarmisnbaaariimmmmmmmmm
o ise yariyomuymusss
neymiiiişş yemeğin üzerine içilmeezzz ne güzel anlatmış kız valla
kalkıp bir alayım kendime cızlı şeyler yedim mecburenyemek arası ve yemekten sonra suya karsıyım ben zati en güzeli çay oluyo
biri yer biri bakar.. ama o bakan biz olamayız asla
karnım belim ağrıdan kopuyo baa bişiler oluuuyyy
Karbonat konusunda gelen mesajlar var.
Tekrar hatirlatayim.
Yemegin hemen uzerine karbonatli su icilmezzz.
Neymis . . .
Yemek yedikten sonra en az 3 saat gecmesi
Veya sindirimin bitmis olmasi gerekiyor
Neymis ?
Saglikli gunler arkadasla
ALINTIDIR
kötüyüm ben kötüyüüümm kötüyüüümmmmm
ay keskeeemm 75 le dogursamds raziyim bacim62yle hamile kalsan 70 kiloyken dogursan millette çatlasasonra zaten dikkat ettin mi hemen 65e düşersin
kalkıp bir alayım kendime cızlı şeyler yedim mecburenyemek arası ve yemekten sonra suya karsıyım ben zati en güzeli çay oluyo
yine ne yidin yaaakalkıp bir alayım kendime cızlı şeyler yedim mecburen
anladm vnm zayflamada etkisi varmi acaba onu denemedim hicben olumlama çlışmalarımda kullanıyordum farklı sebeble üzerlek yutup yada tütsüleyip kefir içiyordum üstüne karbonatlı su bağışıklığı güçlendiriyordu ama o süre içinde kendimde farklılıklr hissediyordum ama hangisi fayda sağladı bilemiyorum ...
ayrıcaSekerPancarii kullanmış önerisi ile kullnmaya başladım
ay ama üzülüyorum sana sen böyle anlatınca gözümde canlanıyo daGüne berbat başladım benim bebejs hala hasta ama düne göre daha iyi ev aldı başını gitti bebekle ilgilenmekten temiLeyemedjm kuzum döktü boya bide o var koltuk falan da gitti bebiş agliyor ve kocamın yarimasum bı yalanını yakaladım tadım kaçtı her neyse
Dün 4 dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta falan yedim anında yazmayı da unutuyor insan galiba 2 YK tahin pekmez öğlen 2 küçük parça bı göğüs etinden küçük parça 1 tane de kanat çıtır tavuk 3 adet patates kızartması 20 ml kadar kola sonra 3 saat AVM dolan sonra eve geldim bayilicam 1 çörek yedim 2 YK tahin pekmez yedim zeytin attım ağzıma peynir attım hala kendime gelemedim saat 9 su direncin kırıldı 1 çay bardağı meyve suyu ve 1 tbk peynirli makarna yedim
Bugün 4 dilim kepek ekmeği 20 zeytin aşırı leZetliydi kendileri 1 kızarmış yumurta çok küçük parça peynir 1 domates şekersiz çay 2 YK tahin pekmez 2 TK tereyağ
Ve şu an çok açım bebejs ağlıyor sürekli sallıyorum ve ev hala kirli kızında acıkmış ona dünden kalan makarnayı vericem ben ne yiycem akşama ne yapicam yardım edin(((
makarna yedim yarım porsiyonyine ne yidin yaaatohatlıcam bak
suyu alkalileştiriyor zayıflamaya etkisi var ben yeni bşladığım için zayıfladım diyemiyorumanladm vnm zayflamada etkisi varmi acaba onu denemedim hic
bende oyleyimmmmm boogg
arkadas cildirmissss
ay keskeeemm 75 le dogursamds raziyim bacimhaha 80 gormek ostemiyorm
Anladim cnmmm nyse siz deneyin bakalimmm etki eder insallahsuyu alkalileştiriyor zayıflamaya etkisi var ben yeni bşladığım için zayıfladım diyemiyorum
Sus kizinn psikoljisni bozma80 lere zor cıkarsın artıkmunter cıkcak muhtemelen sonra onu zayıflatmaya calışcaz nirdesiiinn bugün pazartesi ya hiç sesi cıkmıyo bu kızın
bence olar anlastıkmakarna yedim yarım porsiyonbeyanların son günü sabah yarım saat yürümüştüm azcık kapıda kaldım da evde leslie cezam olsun olur mu
tm tm zten zayıflıyo ben anlamadım onuSus kizinn psikoljisni bozma
bence olar anlastıkhazır corba al bari oraya arada yaparsın yada diyet makarna bulundur o ne öle
Onlarda kendi derdindeler kimden yardım istucem kıyafet kalmamış hiç hamileyken kilo verince avmlerdede bişey yok yani.38 olsam herşey var da bu halime yok :/ boşu boşuna hasta çocukla çıktım eve biri gelse giyeceğim kıyafet kalmadiay ama üzülüyorum sana sen böyle anlatınca gözümde canlanıyo dabi doktora götürün canım anneni kv ni cagır biri gelsin yardımcı olsun sana olmaz ki böyle sende insansın sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?