- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.201
bence senin biran once zayıflayıp kendini toparlaman gerek böyle olunca psikolojinide etkiliyo ve 4 dilim ekmeği artık 3dilime indirmelisin yavas yavas bırakmaya başla. ve sadece sen değil cocuklarında sağlıklı beslenmeli cocuguna makarna değil sebze bkaliyat yemekleri yedir tam gelişme cağında su an oOnlarda kendi derdindeler kimden yardım istucem kıyafet kalmamış hiç hamileyken kilo verince avmlerdede bişey yok yani.38 olsam herşey var da bu halime yok :/ boşu boşuna hasta çocukla çıktım eve biri gelse giyeceğim kıyafet kalmadi
DOYMUYORUM ÖYLE DE TANSİYONUM DÜŞÜYOR SONRA BAŞKA ÇÖZÜMLER BULURUM YAZ GELİYOR NASILSAbence olar anlastıkhazır corba al bari oraya arada yaparsın yada diyet makarna bulundur o ne öle
Ne denediminde yemedi bı turlu bakliyat falan.bence senin biran once zayıflayıp kendini toparlaman gerek böyle olunca psikolojinide etkiliyo ve 4 dilim ekmeği artık 3dilime indirmelisin yavas yavas bırakmaya başla. ve sadece sen değil cocuklarında sağlıklı beslenmeli cocuguna makarna değil sebze bkaliyat yemekleri yedir tam gelişme cağında su an o
EVET YAZ GELİYORRR KARPUZ PEYNİR BİLE YETER YERİ GELDİĞİNDEDOYMUYORUM ÖYLE DE TANSİYONUM DÜŞÜYOR SONRA BAŞKA ÇÖZÜMLER BULURUM YAZ GELİYOR NASILSA
AYNI YAPTGIN YERDEN CNM ADININ ÜSTÜNE TIKLAYIP KİŞİSEL BİLGİLER KISMINDANNe denediminde yemedi bı turlu bakliyat falan.
Ya şu ismin altındaki yazıyı nasıl guncelliyorduk
PROFİL RESMİDE EKLEYEBİLİR MİSİN RİCA ETSEM :) KARISTIRMAYALIM KİMİN OLDUGUNUNe denediminde yemedi bı turlu bakliyat falan.
Ya şu ismin altındaki yazıyı nasıl guncelliyorduk
ablam 3 cocuk bakıyoAnnemlerdeyim ablamin ve annemin işi var yegenime bakıyorumayy iki cocuga bakmak ne zorr
Ben alışmışım bi cocugaablam 3 cocuk bakıyopıtırcık onlaaarr nesi zor olsun kıızzz
araçla 50 dk buluyır belediye ile 50 dk siz düşünün gerisini
bi çakcan döt üstü oturcakBen alışmışım bi cocugaama bek datli 1 yasina yeni girdi pıtı pıtı yürüyo yerim onuuğğ
tm o zamn cok geldi su an 2 durak önce insen yeteraraçla 50 dk buluyır belediye ile 50 dk siz düşünün gerisini
evet o zaman daha hızlı verilir şu kilolar yeminle herşey mevsiminde mis gibi domates slatalık ye doy karpuz ye doyEVET YAZ GELİYORRR KARPUZ PEYNİR BİLE YETER YERİ GELDİĞİNDE
amin amin aminnnBen hic doymuyom midemde delik varmışcasınaaz yiyom ama sık yiyom insallah kilo almam
Düşüp duruyo zatibi çakcan döt üstü oturcaksen napıyon kilon ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?