- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.221
tmmdırtm o zamn cok geldi su an 2 durak önce insen yeter
en güzel mevsim yazevet o zaman daha hızlı verilir şu kilolar yeminle herşey mevsiminde mis gibi domates slatalık ye doy karpuz ye doy
Ayy ben hep boyle oluyom ya 52 ye iniyom sonra bi istah patlamasi oluyo geri 53 oluyomamin amin aminnn
niye öyle oldun ki
Oldu mı patron ben kalkıp süpürge açan :)))PROFİL RESMİDE EKLEYEBİLİR MİSİN RİCA ETSEM :) KARISTIRMAYALIM KİMİN OLDUGUNU
uuyyyDüşüp duruyo zaticohh datlii +500 üm
az yiAyy ben hep boyle oluyom ya 52 ye iniyom sonra bi istah patlamasi oluyo geri 53 oluyomne pisim ya
pek tatlı olduOldu mı patron ben kalkıp süpürge açan :)))
uuyyybende cumaya göre -1kg ım D : rekor kırdım resmen
Ayy tam kilo verdim diye seviniyoh geri aliyohaz yimideni küçüklt nasıl yapcaksan artık
1.5 büyük epeyce büyük havuç yedim tuttu beni :))pek tatlı oldukolay gelsin cnm ara öğün yapmayı unutma meyve yada yogurt türü bişey ye
bu pazar derdi nolcak bilmem yaAyy tam kilo verdim diye seviniyoh geri aliyohnolacah bu halımız az yiyom giz valla anamlarda ne pazar kalmiş ne erzak hep bulgur makarna yiyoh az az yiyom
kız o cok gelmesin nası yidinnn1.5 büyük epeyce büyük havuç yedim tuttu beni :))
gece atıştırmaları cok tehlikeli biliyosun dimi kiloyu cok etkiliyoSelam kizlarnasilsiniz
Bu sabah telefonun azizligine ugradikgulermisin aglarmisin
Bir saat erken kalktik saat beste.takii kahvaltinin ortasinda fark ettik.esim kahvaltidan sonra biraz kestirdi.bizde kizimla oyun oynadik.onlari gecirdiktensonra ben geri yattim.baya uyumusum.
Yattmadan once tatildim.dun gece bu sabah tartilicam diye cay ve cekirdek citlemedim.yani ilk haftada bu pazartesi tartilma isini ben cok sevdim
valla Allah azim ve istkrar versin nasıl dua edilir kiSabah tartida 62,3 kg gordum.uc gundur acayip odem attim.bu sabah hem erken kalkinca hem de hava baya soguk ve yagmurlu olunca yuruyuse de cikamadim.
Yarin da pazar var,eve baya mesafesi var,yalniz ev de pek ihtiyacim yok,bu hafta idare ederimdersem pazara cikmam da artik su yuruyuslerime baslarim,dua edin kizlar ,surekli bir sebep bahane ,baslayamadim spora
Canim biz burda gecici sure oturacagiz.ilk evlendigimde salon ve oturma odam ayriydi,kv evi burasi.sorun olmuuordu.sonra kendi evimizi aldik orasida buranin aksine 3+1 ve oldukca genisdi.tek avantaji kizimizin odasinin olmasi.salonu kisin soguk yazin sicak diye cok ozel yada kalabalik misafirim olmadihi sutece pek kullanmadim.BU SEFER PES ETMİCEKSİN ve burda beraber zayıflıcazzz
yok canım kışın su içemiyorum ben pek ondan
ay yapamam öle her zaman ya kendimi pis hissettim
canım 2 o da ev rahat oluyo mu ? bizde 2 oda istiyoruz ama ilerde cocuk olunca zorlanırız gibi geliyo nasıl kullanışlı mı
bende salonların kapatılmamasından yanayım kullanırım gibi geliyo bu yüzden ayrı bi oturma odası yapmam büyük ihtimal :) ama işte 1 salon 1 yatak odası bide cocuk odası en az 2+1 lazım evet nişanlym düğünden sonra inşallah ev alcaz da büyük evlerden hep korkmuşumdur nasıl temizlenir diyeCanim biz burda gecici sure oturacagiz.ilk evlendigimde salon ve oturma odam ayriydi,kv evi burasi.sorun olmuuordu.sonra kendi evimizi aldik orasida buranin aksine 3+1 ve oldukca genisdi.tek avantaji kizimizin odasinin olmasi.salonu kisin soguk yazin sicak diye cok ozel yada kalabalik misafirim olmadihi sutece pek kullanmadim.
Oyuzden simdi yeni aldigimiz evde ,insaat suan yapiliyor.kullanim alannini dusunerek tercih attik.yani ayri salon ve oturma odasi yapmayacagim.salonda oturacagiz.3+1 simdi ki de ama kucuk odasini camasir,hobi vsgibi duzenleyecegim.
Sozun kisasi 2+1 de olurama az ve oz esyayla ve odalari ferehsa neden olmasin.ama 3+1 de candir.ben mesela 17 yil oncesinin hantal konsol vitrinlerini nakliyecilere hiybe ettim,buraya istifleyemedik,mecburen verdim.simdi az ve oz esya tercih edecegim.perde de bile krovize hevesim var ama,kullanimi ,rahat olsun diye boydan ve fon dusunuyorum.nisanlisin galiba canim
Anam aksama yimek yapma makarna yapariz biz gelince dedibu pazar derdi nolcak bilmem yaben gittim geçen dünde kapı önüne sebzeci geldi ondan da aldım bişiler şimdi corbalık alıncak mercimek sehriye falan biri bitiyo biri başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?