- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.241
Bilmem mi bilyorum tabiki de ,istah acildi,mide buyudu,e birde onunde yenilip icilince ,ne olursa canincekiyor bazen.ama yok iyice mide ve basen yaptim su siralar.gidecek bu kilolar.besleri goreyim arttik yaniii.gece atıştırmaları cok tehlikeli biliyosun dimi kiloyu cok etkiliyo
bizim saatlerde hiç öyle şeyler olmadı niyeysekuzuuu sende mi profil resmi koysan bi tane cik
valla Allah azim ve istkrar versin nasıl dua edilir kibende başlayamıyorum çünkü zorlanıyorum devam ettirirken hep bi bahane ehep bi üşengeçlik.. yazın millet incecik gezerken biz kendimize küfredicez niye spor yapmadık vs. dye
he makarna yicene bulgur yi bencede daha iyiAnam aksama yimek yapma makarna yapariz biz gelince dedibende dolaba bakindim nohut ıslamış annem nohut pisirdim bide bulgur pilavi yapiyom makranadan iyidir
dün ben giyindim hazırlandım sonra evden cıkamıcam anlayınca evde spor yaptımBilmem mi bilyorum tabiki de ,istah acildi,mide buyudu,e birde onunde yenilip icilince ,ne olursa canincekiyor bazen.ama yok iyice mide ve basen yaptim su siralar.gidecek bu kilolar.besleri goreyim arttik yaniii.
Bizde anlamadik,esimin ki normal ,benim ki degismis.bir de esimin is arkadasinin da aynen ,degismis.bir de ikiz bebekleri var kiyamam.
Tamam canim koyarim resim.
nebileyim,atrtik son care dua istedim,bir turlu baslayamadim gitti.azim istikrar tavan yapti da icraate geciremedim bir turlu
1+1 bekarlar icin,biz mecburi oturuyoruz,malum giderler cok olunca ,kira da oturmayalim dedik.bende salonların kapatılmamasından yanayım kullanırım gibi geliyo bu yüzden ayrı bi oturma odası yapmam büyük ihtimal :) ama işte 1 salon 1 yatak odası bide cocuk odası en az 2+1 lazım evet nişanlym düğünden sonra inşallah ev alcaz da büyük evlerden hep korkmuşumdur nasıl temizlenir diye
amiiin canım ammiiinnn1+1 bekarlar icin,biz mecburi oturuyoruz,malum giderler cok olunca ,kira da oturmayalim dedik.
Allah tamamina erdirsin canim.alacaginiz ev ne cooook buyuk nede cok kucuk olursa 2+1 de cok rahat edersin canim.allah gonlunuze gore versin sizede.
Hosgeldinn kankililililutoooooSlm kizlar
:d sende benim gibi reklam yapiyosunben regl oldumtileyleyleyleeyyyy darısı başınaaaa
Yok bana hareket sart,oyuzden bir an once baslamak istiyorum.sizler calisiyorsunuz bir de.ben evdeyim .gun sonu anca evdeki kosusturmaca sonu cu yorgunluk oluyor.ama hareket ve temiz hava sart banadün ben giyindim hazırlandım sonra evden cıkamıcam anlayınca evde spor yaptımcokta şaapmamak lazım spor listesi yeniden hazırlanınca mecbur spor yapılıyo sende katılırsın listeye olmadı
mutlulugumuz paylaşıyoruz nolmuşHosgeldinn kankililililutooooo
:d sende benim gibi reklam yapiyosunbizimkiler bikti reglmden
kız işteyiz daha kötü bütün gün oturuyoz ben hafta sonu evde yoruluyom iş yaparken de spor niyetine sayıp seviniyomYok bana hareket sart,oyuzden bir an once baslamak istiyorum.sizler calisiyorsunuz bir de.ben evdeyim .gun sonu anca evdeki kosusturmaca sonu cu yorgunluk oluyor.ama hareket ve temiz hava sart bana
İki ayda bur da nerdeyse bes kilo alinca,oyle dusundum.ev de tum haftanin genel isini bir gunde yapinca da oyule olur.yada ben mekandan dolayi boyule hissediyorum.sonuc olarak bana hareket sart,kız işteyiz daha kötü bütün gün oturuyoz ben hafta sonu evde yoruluyom iş yaparken de spor niyetine sayıp seviniyom
bence evde yeme düzeni olmadıgı için oluyo olabilir boş durdukca bişeyler yiyosan egerİki ayda bur da nerdeyse bes kilo alinca,oyle dusundum.ev de tum haftanin genel isini bir gunde yapinca da oyule olur.yada ben mekandan dolayi boyule hissediyorum.sonuc olarak bana hareket sart,
düğünden sonra cok borc kalmazsa 1 sene içinde kendi evimizi alcaz inşallah kuzum öyle düşündük yoksa bizim burda ya şehir dışında oturcaz yada şehir içi deli kira vercez amerikan mutfak nasıl kullanışlı mıkaptinn BENİM EVİM 2+1 AMA MUTFAK AMERİKAN MUTFAK KÜÇÜK BİR KÖŞE TAKIMI KOYDUM YEMEK MASAMDA MUTFAKTA KONSOLUMU ANTREYE TAŞIDIM SALONU DA DUVAR ÜNİTESİ KOLTUK TK + SEHPALAR HEM İŞ AZ OLUYOR HEMDE GENÇ İŞİ OLUYOR ... ÇOCUK ODAMDA DA BAZA VE KİTAPLIĞIMIZ VAR ... EV Mİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ
sende cozuttun heeeKizlar nasilsiniz hafta sonu yyogun gecti bayaa Gelemedim buralara arti 500 deyim bu arada uzgunum
Sut yaparmış doktorum öyle.soyledi yanında 1 kek.dilimi de yedim saat 4 olmuş 2 saat sonrada akşam yemeği ama ne yapsam diye soracaktım buldum patlıcan et yapicam :)kız o cok gelmesin nası yidinnn
patlıcan en sevdiğim sebzedir her türlüsünü yerim :) ama ekmeksiz ve sende ölye yiceksiiinn. yanına da salata yaparsınSut yaparmış doktorum öyle.soyledi yanında 1 kek.dilimi de yedim saat 4 olmuş 2 saat sonrada akşam yemeği ama ne yapsam diye soracaktım buldum patlıcan et yapicam :)
Kiz ben bilmem kilosu kac parahe makarna yicene bulgur yi bencede daha iyikız ne edek kış bitsin pazar ateş pahası dün sebzeciye biber sordum halde 10 lira düşsün biraz daha getrcem dedi
BENCE KULLNIŞLI AMA MUTFAK HEP TEMİZ KALMAK ZORUNDA BAZEN MİSAFİR MUTFAKTA OTURMAYI TERCİH EDEBİLİYOR SAMİMİ İSENİZ....KEŞKE ŞANS SİZDEN YANA OLSA DÜĞÜNE 2 3 AY KALA EV ALSANIZ DİREK KENDİ EVNİZE GİRSENİZ ÇOK AMİNdüğünden sonra cok borc kalmazsa 1 sene içinde kendi evimizi alcaz inşallah kuzum öyle düşündük yoksa bizim burda ya şehir dışında oturcaz yada şehir içi deli kira vercez amerikan mutfak nasıl kullanışlı mı
cimriyim kızım ben elimden gelse kendim yetiştircm onudaKiz ben bilmem kilosu kac parasen simdiden baslamisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?