Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu an öyle bi durumumuz yok kredi cekicez çünkü ama yinede amin gömü fln buluruz belki biim burda 600 700 müş kiralar suriyeliler gelene kadar 300lerdeydi

he makarna yicene bulgur yi bencede daha iyi kız ne edek kış bitsin pazar ateş pahası dün sebzeciye biber sordum halde 10 lira düşsün biraz daha getrcem dedi
Ayy he iki kasik bulgurla bi tabak nohut yirim evett ya yazi özledim en cok da salatalik domatess

cimriyim kızım ben elimden gelse kendim yetiştircm onuda
hahaahahhaahahha catlak

şu an öyle bi durumumuz yok kredi cekicez çünkü ama yinede amin gömü fln buluruz belki biim burda 600 700 müş kiralar suriyeliler gelene kadar 300lerdeydi
ah ah keske burda olsa 600 700 yine iyi sukur et allah almayida nasip etsin insallah cnm

Aayy amerikan mutfaklara hep bi ozenmisimdir

70 binmiii hadi cnmmmm ben sok
Ayy keskeeee kizzzzzz 70 binnmiss aileler destek ciksa bariiiiiiiiiii
he kız dubleksler falan 130 bin civarı bende öle istiyodum ama artık istemiyom kv kp de gelir deyi
kimsenin parası lazım değil sonra bizde para verdik derler .allah muhafazaaaa

patlıcan en sevdiğim sebzedir her türlüsünü yerim :) ama ekmeksiz ve sende ölye yiceksiiinn. yanına da salata yaparsın
Lavastan 4 parmak.olcup koparsam baş kısmından olmaz mı.soz veriyorum mart ayı çıkana kadar nisanda sadece sabahları 1 dilim ekmek.yiycen :))))?

he kız dubleksler falan 130 bin civarı bende öle istiyodum ama artık istemiyom kv kp de gelir deyi
Yani normalde bu benim hayat felsefem kimseden cop almam amaan en iyisi bosver. Herseyin hayirlisi

HM BURDA DAHA PAHALI ANAMIZI AĞLATTI ŞU SURİYELİLER ZATEN EVLER PAHALLANDI ONLAR İŞ YERİ AÇTI BİZİM HALKIMIZ KAPATTI

canım sizin orda evler ucuz sanırım burda sıfır evler 200 binden başlıyor içinde avize ankastre seti de yok yani

HM BURDA DAHA PAHALI ANAMIZI AĞLATTI ŞU SURİYELİLER ZATEN EVLER PAHALLANDI ONLAR İŞ YERİ AÇTI BİZİM HALKIMIZ KAPATTI
bu konuda yorum yaparsam banlanabilirim ama Rabbim biliyo içimi tabi oy için kendi halkını ziyan edenlerden sorulur hesabı elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…