Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he kız dubleksler falan 130 bin civarı bende öle istiyodum ama artık istemiyom kv kp de gelir deyi
kimsenin parası lazım değil sonra bizde para verdik derler .allah muhafazaaaa
Bendee dubleks müstakil bi ev istiyorum Allah nasip edersecok seviyorum iki katli evleri salon mutfak kocaman oluyo bahceyi de ekip bicerim acik ohhh

Bendee dubleks müstakil bi ev istiyorum Allah nasip edersecok seviyorum iki katli evleri salon mutfak kocaman oluyo bahceyi de ekip bicerim acik ohhh
yooh bnm dediğim apartman dairesi onlar pahalı kııızz bnm hayalimde köy de 1 ev alıp hafta sonları oraya kaçmak bahçede çilek fasulye meyve ağaçları falan

ben tulleri hic utulemem yikar asarim kirismiyo kendi kuruyo zaten :)
ben de hic utulemiyprum onunla ugrasamam birde temizlikcilere burada utuletiyorlardi ondan sordum o cok zaman kaybetiriri bence

80 lere zor cıkarsın artık munter cıkcak muhtemelen sonra onu zayıflatmaya calışcaz nirdesiiinn bugün pazartesi ya hiç sesi cıkmıyo bu kızın
konunun oncesini bilmiyorum okuyamadim gecmisi
lakin 80 olmak istemim ben yani bebis cikinca 75 falan olayim onuda emzirirken vereyim onemli olan bebis dogduktan sonrasi Hem benim kocum partis olacak zayiflicam ki benn senden bile zayif olcem 80 kilo nere 50 kilo nere cok attim yaa

Sus kizinn psikoljisni bozma
dov bunu partisimmm

tm tm zten zayıflıyo ben anlamadım onu
Nazarlara geldimm senden oturu bu sabah 72.8 ciktim tartiya cikmamla inmem bir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…