- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.281
Sözüm söz :)) hem bu günaydın 69.0 olucam insbak söz verdin 4 günün var
bu konuda yorum yaparsam banlanabilirimama Rabbim biliyo içimi tabi oy için kendi halkını ziyan edenlerden sorulur hesabı elbet
Ayyy bende cok ozledim karpuzuuuu buz gibiibugün bnm aklımda karpuz var niyeyse
bencede arada paylaşayım yoksa unutuyoruzŞU AY SONU HEDEFLERİNİ ARADA PAYLAŞSAK MI NEBEN 69 DEMİŞTİM 72 Yİ BİLE GÖREMEDİM
kira olarak pahali ama satın almak istediginde baya uygun işte faizlerde uygun olsa şahane olcekcanım sizin orda evler ucuz sanırım burda sıfır evler 200 binden başlıyor içinde avize ankastre seti de yok yani
he biz maksimum 2 yıl içinde evimizi alırız inşallah onların 28 yılda yapamadıgını yaparız yani ve kimseye eyvallah demeden :)
Merhaba hanımlar aksam yemeği kapanış tost yedim yarım ekmek acaba yemese idim bilemedim yarım ekmeğinde hepsini yemedim tabi de
biz fabrikaya bile getiriyodk yazın aralarda yiyodkAyyy bende cok ozledim karpuzuuuu buz gibii
Galiba iyi birşey mı dedin
Bendee dubleks müstakil bi ev istiyorum Allah nasip edersehe kız dubleksler falan 130 bin civarı bende öle istiyodum ama artık istemiyom kv kp de gelir deyi
kimsenin parası lazım değil sonra bizde para verdik derler .allah muhafazaaaa
İnsallah canim gule gule oturun kirada msnz sizbende öyle hep özendim sevdim rbbim kısmet etti inşallah sana da nasip olur tatlım
he iyiGaliba iyi birşey mı dedin
yooh bnm dediğim apartman dairesiBendee dubleks müstakil bi ev istiyorum Allah nasip edersecok seviyorum iki katli evleri salon mutfak kocaman oluyo bahceyi de ekip bicerim acik ohhh
NeeMerhaba hanımlar aksam yemeği kapanış tost yedim yarım ekmek acaba yemese idim bilemedim yarım ekmeğinde hepsini yemedim tabi de
Dondurmaaa ismalriyim gel
ben gidiyom
ben izindeyim yerim sana yasssaahhhDondurmaaa ismalriyim gel
ben de hic utulemiyprum onunla ugrasamam birdeben tulleri hic utulemem yikar asarim kirismiyo kendi kuruyo zaten :)
konunun oncesini bilmiyorum okuyamadim gecmisi80 lere zor cıkarsın artıkmunter cıkcak muhtemelen sonra onu zayıflatmaya calışcaz nirdesiiinn bugün pazartesi ya hiç sesi cıkmıyo bu kızın
dov bunu partisimmmSus kizinn psikoljisni bozma
Nazarlara geldimm senden oturu bu sabah 72.8 ciktim tartiya cikmamla inmem bir oldutm tm zten zayıflıyo ben anlamadım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?