- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.301
ben de hic utulemiyprum onunla ugrasamam birdetemizlikcilere burada utuletiyorlardi ondan sordum o cok zaman kaybetiriri bence
konunun oncesini bilmiyorum okuyamadim gecmisi
lakin 80 olmak istemim benyani bebis cikinca 75 falan olayim onuda emzirirken vereyim onemli olan bebis dogduktan sonrasi Hem benim kocum partis olacak zayiflicam ki benn senden bile zayif olcem 80 kilo nere 50 kilo nere cok attim yaa
dov bunu partisimmm
Nazarlara geldimm senden oturu bu sabah 72.8 ciktim tartiya cikmamla inmem bir oldu
bende şimdi cıkıyrum ve cokca öpüyorum sizi eve gidip yemek yicemYogun bir pazartesinin ardindan nihayet eve gelebildimmyemek yapmam masa hazirlamam camasir yikamam lazim temizlr ye ye bitmiyor su evin ve bogazimin hizmeti
ben izindeyim yerim sana yasssaahhh
benim ugrasmadigimla temizlikcide ugrasmasin zaten gerek de yok dumduz oluyo kirismiyo vsben de hic utulemiyprum onunla ugrasamam birdetemizlikcilere burada utuletiyorlardi ondan sordum o cok zaman kaybetiriri bence
konunun oncesini bilmiyorum okuyamadim gecmisi
lakin 80 olmak istemim benyani bebis cikinca 75 falan olayim onuda emzirirken vereyim onemli olan bebis dogduktan sonrasi Hem benim kocum partis olacak zayiflicam ki benn senden bile zayif olcem 80 kilo nere 50 kilo nere cok attim yaa
dov bunu partisimmm
Nazarlara geldimm senden oturu bu sabah 72.8 ciktim tartiya cikmamla inmem bir oldu
Bende gidiyim yeter bukadar.laklakabende şimdi cıkıyrum ve cokca öpüyorum sizi eve gidip yemek yicem
hadi inssen su an ki azim ve hırsla 50 de olursun ben inanıyorum sana kuzum : D
susamın büyümüştür sen üstüne alınma o kiloyu
sen tatilde degil misinbende şimdi cıkıyrum ve cokca öpüyorum sizi eve gidip yemek yicem
Aynen ne eziyet edececem kadina yapsin da diger yerleri yapsinyoo banaa yasak degil
benim ugrasmadigimla temizlikcide ugrasmasin zaten gerek de yok dumduz oluyo kirismiyo vs
Kiz takma okadar şu kilonu iyi senin kilon
Gidin gari bende gidiyimmmBende gidiyim yeter bukadar.laklakahadi gorusuruk baby
Opuyorum ballimGidin gari bende gidiyimmmsizin durmadiginiz yerde ben gic durmam
Bende optum canimmmOpuyorum ballim
Bencede yeter senin çene düştüBende gidiyim yeter bukadar.laklakahadi gorusuruk baby
Çıktı mı göbegiiinnhadi ins
Evet buyudu hep ondansabah montumun icine sigamadim
sen tatilde degil misin
Aynen ne eziyet edececem kadina yapsin da diger yerleri yapsin
Iyi dimi kilom hep bukaptinn den dolayi takiyomm hep onun yusunden
Kiz suyumu iciyorum bazen 3lt bazen 2,5 lt rede içiyorum cok sukur zorda olsa çıkıyorum diyetisyenin verdigi diyetler hep ayni bi saglikli yasamdaki farkliydi ben gelen gidenden duzenesuyu bol bol iç kuzum ya da diyetisyene git kan tahlillerini yaptır daha hızlı kilo verirsin zorlanıyorsun bu şekilde zamanda kaybetmemiş olursun
Hosgeldin canim:))listeye girmek zormuş ama eğlenceli olacak gibi.
Burdaki adım Sezel :) 28 yaşındayım, boyum 1.66. 2 yaşında bir kızım var çalışıyorum. dört yıllık evliyim. evlenmeden önce 57 kiloydum zamanla kilo aldım düğünümde 63 kiloydum. düğünden sonra da kilo aldım. hamileliğimde 18 kilo aldım. hamilelik kilolarımı verdim ama sonrasında kızımın bazı rahatsızlıkları oldu 1.5 sene hiç evden çıkmadım neredeyse.(burası uzun hikaye) iş hayatıma da ara verdim doğal olarak. ev sürecinde 80 kiloya çıktım.
kızım toparladı işe dönmem gerekti baktım hiçbir kıyafetim bana olmuyor :) diyetisyene gittim aralık başında. şu listeyi uyguladım ;
sabah bir yumurta, bir kibrit kutusu peynir, iki dilim ekmek
ara öğün; bir meyve
öğlen, iki kepçe çorba,dört kaşık susuz sebze yemeği, iki dilim ekmek, yağsız salata
ara öğün; bir su bardağı yogurt, bir meyve
akşam,iki kepçe çorba,dört kaşık susuz sebze yemeği, dört köfe kadar et,bir dilim ekmek, yağsız salata
ara öğün (21.00) ; bir su bardağı yogurt, bir meyve
yasaklar ; tatlı kızartma makarna pilav hazır yiyecekler ( yasaklara uydum. ödül günü yapmadım)
çayı kahveyi şekersiz içmeye başladım. sigara alkol kullanmıyorum.
çok abur cubur yediğim için abur cubur kesince kilo verdim.
spor yapamıyorum ev iş çocuk .. olmuyor.
sonuç olarak dört ayda 11 kg verdim şu an 69 kiloyum 62 lere düşsem iyi olur.
tanıştığımıza memnun oldum :) listeme uyuyorum hala. öğlen işyerinde et varsa yiyorum akşam yemiyorum bu durumda. ara öğünler bazen kaçıyor iş ortamında atlanabiliyor.
aklıma gelenler bunlar :)
Hee hee bide sen vur Dünya vuruyor sende vuu nedekk baska konsacak konu yokk :))) dimi
Mülk canım kirada hiç oturmadık cok şükürİnsallah canim gule gule oturun kirada msnz siz
Şakacı seni ... kuzum unonun ekmekleri satılıyor kepekli cavdar tam buğday onlardan alsana kendine sınırını korursun hiç olmazsaMerhaba hanımlar aksam yemeği kapanış tost yedim yarım ekmek acaba yemese idim bilemedim yarım ekmeğinde hepsini yemedim tabi de
Gelen giden bozuyor düzeni maalesefKiz suyumu iciyorum bazen 3lt bazen 2,5 lt rede içiyorum cok sukur zorda olsa çıkıyorum diyetisyenin verdigi diyetler hep ayni bi saglikli yasamdaki farkliydi ben gelen gidenden duzene
Hosgeldin canim:))
Ya kacamak olmadi desem yalan olur ama cumaya kadar halledicem sozsende cozuttun heeekız nası +500 oldun sen
Hafta sonu ustuste misafirim vardi hedefi 65 e cekicem zaten az kalmis sayilmaz daha cok var ama halledicem.insallah cumaya kadarBCIM SENİN HEDEFİNE ÇOK AZ KALMIŞTI .... ÇOK MU KAÇIRDIN HAFTASONU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?