- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.321
Sanmiyorum zayiflamada bi etkisi olduğunu bir hafta olcak hani nerde bogaz tutulacak zaten tuttunmu veriyorsun dur ne çektik beeanladm vnm zayflamada etkisi varmi acaba onu denemedim hic
Oy kuzum akşam iyice dinlen hasta olcan bu yoğunluklaaAnamm ne kadar konustunuz oyle 143 mjs bugun siznen ilgilenemedim basim.boynum ağrıyor yaaa
Artik eve gelince okurum msj lari
Niye bi az geldi senin menu bana kız azıcık gibi27 mart 2017 menum
Sabah
1 yk menemen
3 zeytin
1 kk peynir
Yarim dilim ekmek
Oglen
5 tane mercimek koftesi
Aksam
Yogurtlu bakla
Su 3 litre oldu
benim de regli haftam sadece şişkinliğim var iştahım bugün kapalıydı inşallah bu hafta hep kapalı olurBütün istahim kaçti valla regl oldum diye herhalde Ayy aşırı rahatladim ben yaabu hafta bol su içip wc sorunumuda çözdüm mü kilo vermeye devam
Ayy hadi inşallah kuzumbenim de regli haftam sadece şişkinliğim var iştahım bugün kapalıydı inşallah bu hafta hep kapalı olur
Patron sende bi cozuttun diyorsun az yiyorum az yedin diyorsun ama olmazki boyleeNiye bi az geldi senin menu bana kız azıcık gibi
evet çok iyi oluyor suya vuruyorum yemek yerine böyle olunca sanırım bugün 3ltden fazla içmiş olacam .... cezamı uyguladım bilgin olsun kaptancımAyy hadi inşallah kuzumpek güzel oluyo böyle iştahsiz
Beni memnun etmek zordur bebegiiimmPatron sende bi cozuttun diyorsun az yiyorum az yedin diyorsun ama olmazki boylee
3 litre mi wuuu maşallah ben daha 1 litre icebildim ancaevet çok iyi oluyor suya vuruyorum yemek yerine böyle olunca sanırım bugün 3ltden fazla içmiş olacam .... cezamı uyguladım bilgin olsun kaptancım
Canim hatırladım seni evet ama keşke bi haber verebilseydin bize o zaman izinli sayilirdin takıma geri gelebilirdinKızlar aylar önce bu gruptaydım, aylar sonra hesabıma ilk defa girebildim. Belli bi süre geçmeden hiçbir gruba giremiyorum biliyorum. Çok özür dilerim sadece bi anda ortadan gittiğim için, ama çok özel ve çok ciddi sorunlar vardı. Neyse ki geçti gitti. Hepinize iyi kilo vermeler.
Yanımda sürehi vardır hep canım sıkıldıkça su içiyorum bence tamamlamak için kalkıp 2 3 bardak su iç .. wc de çok işe yarıyor3 litre mi wuuu maşallah ben daha 1 litre icebildim anca
Sanane ulenBencede yeter senin çene düştü
Çıktı mı göbegiiinn
Hemen bana at suçu hemmeennn
Hee hee bide sen vur Dünya vuruyor sende vuu nedekk baska konsacak konu yokk :))) dimikaptinn :)))
Sindi acelem var annemgil ankaradan döndüler yemek ne yenecek hee benim karnim tokk gibii bakalimm yoksa senle ugrasirdim partemm
ozaman kalsinSanmiyorum zayiflamada bi etkisi olduğunu bir hafta olcak hani nerde bogaz tutulacak zaten tuttunmu veriyorsun dur ne çektik bee
Kendim yapmadim hazir.yumurta da mı yeseydin sanki acıkırsın gibi geldiama güzel yinede lavası kendin mi yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?