Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bütün istahim kaçti valla regl oldum diye herhalde Ayy aşırı rahatladim ben yaa bu hafta bol su içip wc sorunumuda çözdüm mü kilo vermeye devam

Bütün istahim kaçti valla regl oldum diye herhalde Ayy aşırı rahatladim ben yaa bu hafta bol su içip wc sorunumuda çözdüm mü kilo vermeye devam
benim de regli haftam sadece şişkinliğim var iştahım bugün kapalıydı inşallah bu hafta hep kapalı olur

Kızlar aylar önce bu gruptaydım, aylar sonra hesabıma ilk defa girebildim. Belli bi süre geçmeden hiçbir gruba giremiyorum biliyorum. Çok özür dilerim sadece bi anda ortadan gittiğim için, ama çok özel ve çok ciddi sorunlar vardı. Neyse ki geçti gitti. Hepinize iyi kilo vermeler.

Canim hatırladım seni evet ama keşke bi haber verebilseydin bize o zaman izinli sayilirdin takıma geri gelebilirdin

Bencede yeter senin çene düştü

Çıktı mı göbegiiinn
Hemen bana at suçu hemmeennn
Sanane ulen tohati yidin yine
Hee hee bide sen vur Dünya vuruyor sende vuu nedekk baska konsacak konu yokk :))) dimi kaptinn :)))
Sindi acelem var annemgil ankaradan döndüler yemek ne yenecek hee benim karnim tokk gibii bakalimm yoksa senle ugrasirdim partemm
bende yoktm zatiiii. Kiz sizin yeme icme bizim gibi hic bitmiyooorr
Sanmiyorum zayiflamada bi etkisi olduğunu bir hafta olcak hani nerde bogaz tutulacak zaten tuttunmu veriyorsun dur ne çektik bee
ozaman kalsin

Menüm
Sabah : bir kepekli BİM'in uzun ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost
Öğlen: biraz püre yanında az kuşbaşı et
Akşam:biraz tavuk, bir kase Haydari, biraz çorba çok az bir iki Kaşık erişte
Son: bir americano şekersiz

Bugun ki menum,
Kahvalti,bir dilim ekmek,az kasar ve beyaz peynir,domates,bir cay kasigi visne receli ve sekersiz cay.
Ara,bir buyuk kupa sutlu kahve dort tane biskuvi
Aksam,iki dilim cavdar ve kara bugdayli ekmek,iki kofte,bir kase etli yogurt corbasi,ikiser kasik kiymali ispanak ve sarimsakli yogurt,salata.
Ara,elma
İyi geceler kizlar

Kiz keptinn demeyim diyorum yine kizacaginiz ne cok misafirr carsamba kuran dersi bende yarin hazirlik ne edecegim hemde carsamba uc aylarin baslangici ve persembede kandil mis kizlar yaaa ramazan geldi catti daha bi cop bile olamadim bu son artik bi agirlayimda misafirleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…