- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.601
TMM TMM VAZGEÇTİM MEYVE SIKCAĞIDA İSTİYORDUM DIŞARDAN ALIYORUZ İÇİYORUZ EVDE YAPARIM BARİ DİYORDUM YIKAMAK ZULÜM DİYORSUNAman alma kiz bosver yaparken çıkar yap yika yaglar icinde kaliyo bilmem ne sonra geri kaldireziyetten baska bisey degil bide kizim küçükken meyve suyu sıkardım o makinayı yikamak zulüm gelirdi
DÜN İSTİRDYE MANTARI YAPTIM BENDE ÇOK LEZZETLİ ... BU ARADA O KADAR DOYMUYORUM Kİ KİM NE DERSE ATLIYORUM CANIM İSTEDİ DİYEBende severin mantar ama bıktım baska yemek yap aksama
bu ara herkes mantara saldırmışDÜN İSTİRDYE MANTARI YAPTIM BENDE ÇOK LEZZETLİ ... BU ARADA O KADAR DOYMUYORUM Kİ KİM NE DERSE ATLIYORUM CANIM İSTEDİ DİYE
işte benim de 4.30 saatim kaldıÇIKMAYA YARIM SAAT KALDI ZAMAN GEÇMİYOR
Hahlısın ben yaparimben mesaideyim sen yapbi dilimcik börek var elimde minnak bişi arkadasıma bıraktımdı yersin diye o d acıdı bana bıraktı sn ye diye
ne yemek yapccen ne yicen akşem
Tek gelinim bensende gelinsin ama sna yaptıran yoohhhşanslı gelin zayıf gelin
Çıkıyo canim duman oluyo biraz balkonda iyi oluyo ama ben eriniyom onu yikamaya bi senedir yatiyi yapmadim hic ama guzel oluyo yalan tavuk falan seviyorum aslindaYIKAMASI ÇOK MU ZOR BUHAR DUMAN ÇIKIYOR MU FAZLA GERÇİ BALKONDA PİŞİRİRSİN ÇOK ÇIKIYORSA
AhhahahahTMM TMM VAZGEÇTİM MEYVE SIKCAĞIDA İSTİYORDUM DIŞARDAN ALIYORUZ İÇİYORUZ EVDE YAPARIM BARİ DİYORDUM YIKAMAK ZULÜM DİYORSUNGERÇİ BEN EŞİME YIKATIRIM 2 MUCUK VERDİN Mİ YIKAR O
İstiridye mantarini cok severimmmmmm bol soganla kavurum ama taze ekmekle bana bana yemesi harika oluyoDÜN İSTİRDYE MANTARI YAPTIM BENDE ÇOK LEZZETLİ ... BU ARADA O KADAR DOYMUYORUM Kİ KİM NE DERSE ATLIYORUM CANIM İSTEDİ DİYE
sendesalata yi peynirli fln yaparsın asortik salatasıHahlısın ben yaparimama ne yaparım bilmimm ayy canim bisey istemiyi aslında ama atıştırmalık biseye saldirmayim diye bisey yicem
bende baştan yaptım artıkın yapmıyomTek gelinim benben oyle aliştirdim hic bi zaman çok biseye atılmadim ama ustume duseni de yaparim guru gelinim ben yi gizim yii dirler bağa
En iyisi bosver zaten herseyi laf ediyolar bari yapmiyak hakli laf etsinlerbende baştan yaptım artıkın yapmıyomgeçen gtttim herşeyleri önüme getirdiler kalkmadım
Hee salata yicem zaar yesil mercimek salatasi yapacam aha gidiyomsendesalata yi peynirli fln yaparsın asortik salatası
eşimle tedavi sürecinde içiyoırduk dışarda bardağına 2 lt falan veriyorduk sanırım hergün içince de evde yapsam daha ekonomik olur çocuk olursa da hazır olmuş dedim ama bende sevmem zahmetli işleri ..Ahhahahahkizzz Allah seni bence bi kere kandirir o muck onu kiz ben sinir oluyom o meyve suyu sikacagini yikamaya hemde cok seker oluyo sıkınca bi kac meyve birden yemis oluyosun meyve yii en guzeli
geçmez şimdi zaman off klay gelsinişte benim de 4.30 saatim kaldı
He arkamdan konusur konusur susarlarEn iyisi bosver zaten herseyi laf ediyolar bari yapmiyak hakli laf etsinler
Ama tabi bebis olunca iyi oluyo ek gidaya gectiginde insallah olurda tazecik sıkar icirirsin minişineeşimle tedavi sürecinde içiyoırduk dışarda bardağına 2 lt falan veriyorduk sanırım hergün içince de evde yapsam daha ekonomik olur çocuk olursa da hazır olmuş dedim ama bende sevmem zahmetli işleri ..
Aynen benimkilerde oyle ben hic tinlamiyom arkadamdan konusup konusup susuyolarHe arkamdan konusur konusur susarlar
git yemeeni ye bende yogurt getirttim yeemkhaneden şimdi onu yicemHee salata yicem zaar yesil mercimek salatasi yapacam aha gidiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?