- Emoji Skoru
- 26.227
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.901
Son benim liste dogru olmasi lazim duzelttim cunkuuValla dün farketmedim yada ben girdiğimde düzgündü şimdi girebildim akşam bidaha giremedim özürlerimi diliyorumTelefonum kafayı yedi giremiyorum telefondanda
Senin nişan ne zaman dur hatirlatayım dedim motive olursun belkigiyeceğin elbiseyi düşün..
Naptin29 temmuzteşekkür ederim bilincindeyim akşam iltifatlar alınca zayıflamışsın ye didiler sabahtan akşama kadar gayet sağlıklıydı bi anlık gafletle oldu pişmanım
Gece uyumadı rüya gördü heralde korktum diye uyandı şimdi de devirdi totoyu uyuyoNiye uyuyomuuumuuu oyleyse ne guzeeeeel
şu şekil parantez içinde olan yerleri sil o zaman renkler aynı kalır
Ahh canıımm kanma o ye diyenlere..ben de oyleyim iki iltifat ye gelsin 2 kilo..kızmadın dimi bana senin için dedim29 temmuzteşekkür ederim bilincindeyim akşam iltifatlar alınca zayıflamışsın ye didiler sabahtan akşama kadar gayet sağlıklıydı bi anlık gafletle oldu pişmanım
Naptin
Ahh canıımm kanma o ye diyenlere..ben de oyleyim iki iltifat ye gelsin 2 kilo..kızmadın dimi bana senin için dedim
düşüklüğü mü fazlalığı mı ? benim hep düşüktür deD vitamini unutma kilo vermeyi engelliyo.
Düşük olursa kilo verimi az oluyor canım..damla yada iğne veriliyor..düşüklüğü mü fazlalığı mı ? benim hep düşüktür de
biz daha başlamadık bilekaptinn bitti tatlım ama bende bittim desem yeridir herşey bitti ufak tefek şeyler kaldı onları saymiyorum :)
günaydın kuzuummmGünaydın kızlar..kahvaltı edicem kızimı bekliyorum
baya uzunmuşHadi ya ozaman baktir yine bence ama sen iyi kg vermiyomusun ? Bi sorun varmi ki
benim cadi kizim annenesi dedesiyle durdu cunku zzten uyuyodu hamaktaonla o yol bitmezdi sadcee o yol 1 saat 30 dk hic durmadan soluklanmadan hizli tempo oldugundan boyle bidaha bukadar zorlamicam.
Bence baktir derim. B vitamin eksikliginde de sac dokuluyomus. Eger o eksikse balik balik yoksa badem yersin bi avuc. Test sart ya bi ara bende gidiyim
bugün yapma mola ver kendineResmen hafif topalliyorum agridanbisey mi oldu acaba yaaa
Bugun nasil spor yapcam ben
ters şart diyosun yaniD vitaminine mutlaka baktırın kızlar..ben 8 ay kullandım şimdi doktorum günesten almaya çalış dedi..yaz sonu tekrar test yaptırıcam düşükse ilaca devam..doktor demeden kullanmayın fazlası böbreklere zarar..
günaydınGünaydın kızlartaşlayın beni
29 temmuzteşekkür ederim bilincindeyim akşam iltifatlar alınca zayıflamışsın ye didiler sabahtan akşama kadar gayet sağlıklıydı bi anlık gafletle oldu pişmanım
oy yesin annesi onuGece uyumadı rüya gördü heralde korktum diye uyandı şimdi de devirdi totoyu uyuyo
hafta da 1 gün bebişi at bebek arabasına çık pazara ne istiyosan al sebze meyve o sana bayaa gider zatenPırasa taze fasulye de yesiydim bişe ya her zaman. Olmuş alamıyorum sebze alanım yok bende bebisle sınırlı sayıda aliyorum
biz daha başlamadık bile19mayıs taatiline denk getirelim dedim anneme 3 günde biter ben evdeyken
günaydın kuzuummm
baya uzunmuşyavas yürüseydiniz keşkem biraazzz bide bayır daha da zorlamıştır geçer herhalde agrısı 1 2 güne
bugün yapma mola ver kendine
ters şart diyosun yaniiğneli mipneli öle
günaydınne yedin yine
tebrik ediyorummm ama cokta ses cıkarmıyorum çünkü bende artıdayım
oy yesin annesi onuuykuyu seven cocuk güzel olur diye düşünüyorum inşallah cocugum bu konuda bana ceker uykucu olur
Geldim kuşum
mesela sınır 50 de benim 49 kan sayımı istedim bakalım uyuz hepsinide yapmadı zatenDüşük olursa kilo verimi az oluyor canım..damla yada iğne veriliyor..
bende artıdayımama yarın o listeye başlıcaz ya hemen eksi olmamız lazım cumaya
Eki Görüntüle 1992774
listeyi böle hazırladım ben cıktısını alcam bugünde çarsıya gidip meyve almam lazım yarın başlıyoruz evett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?