Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla dün farketmedim yada ben girdiğimde düzgündü şimdi girebildim akşam bidaha giremedim özürlerimi diliyorum Telefonum kafayı yedi giremiyorum telefondanda
Son benim liste dogru olmasi lazim duzelttim cunkuu
arkasindan selcanda ekledi. Ama sen kontrl et ona gore gecmiste eksiklik olmasn

Senin nişan ne zaman dur hatirlatayım dedim motive olursun belki giyeceğin elbiseyi düşün..

29 temmuz teşekkür ederim bilincindeyim akşam iltifatlar alınca zayıflamışsın ye didiler sabahtan akşama kadar gayet sağlıklıydı bi anlık gafletle oldu pişmanım

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(300)Hedef52:+40+50+40+120+50
(285)Senad:90+45+40+110
(365)SekerPancarii:68+73+80+54+90
(120)Alina_:30+60+30
(300)zuzuzuzu1234:90+105+105
(400 )ParteMoralll :50+80+60+50+160

MOR TAKİM
(270)Poncikbirgelincik:60+60+60+60+30
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(435)selcanmehmetcan:45+120+120+150
(250)sarraf: 130+120
(367)Aylnaylm1 :30+120+27+160+30

PEMBE TAKİM:1770
MOR TAKIM:1632

Doğru liste @ParteMoralll

@Aylnaylm1 canım sen son listeye sporunu ekleyeceksen kopyala yapıştır yapma renkler değişiyo demişsin son listeyi paylaşandan alıntı yap
şu şekil parantez içinde olan yerleri sil o zaman renkler aynı kalır

29 temmuz teşekkür ederim bilincindeyim akşam iltifatlar alınca zayıflamışsın ye didiler sabahtan akşama kadar gayet sağlıklıydı bi anlık gafletle oldu pişmanım
Ahh canıımm kanma o ye diyenlere..ben de oyleyim iki iltifat ye gelsin 2 kilo..kızmadın dimi bana senin için dedim

Sabah gayet güzel kahvaltımı ettim temizlik yaptım kahve içtim son derece sağlıklıydı nişana gittik 1 çatal bile pasta almadım çünkü başlarsam duramazdım herşey çok güzeldi akşam misafir geldi çorbayla bezelye yicektim sadece çok zayıflamışsın dediler ne gerek var iyisin dediler bi anlık gafletle yeedim saatte geçti bugün cezalıyım yürücem yürücem eve gidincede spor yapcam

Ahh canıımm kanma o ye diyenlere..ben de oyleyim iki iltifat ye gelsin 2 kilo..kızmadın dimi bana senin için dedim

hayır canım tabiki kızmadım utanıyorum kanmıyorum bidaha sofraya bile oturmucam canım istemiyo midem kücüldü dicem siz çemkirin ki korkayım

Pırasa taze fasulye de yesiydim bişe ya her zaman. Olmuş alamıyorum sebze alanım yok bende bebisle sınırlı sayıda aliyorum

kaptinn bitti tatlım ama bende bittim desem yeridir herşey bitti ufak tefek şeyler kaldı onları saymiyorum :)
biz daha başlamadık bile 19mayıs taatiline denk getirelim dedim anneme 3 günde biter ben evdeyken
Günaydın kızlar..kahvaltı edicem kızimı bekliyorum
günaydın kuzuummm
baya uzunmuş yavas yürüseydiniz keşkem biraazzz bide bayır daha da zorlamıştır geçer herhalde agrısı 1 2 güne
Resmen hafif topalliyorum agridan bisey mi oldu acaba yaaa
Bugun nasil spor yapcam ben
bugün yapma mola ver kendine
ters şart diyosun yani iğneli mipneli öle
Günaydın kızlar taşlayın beni
günaydın ne yedin yine

tebrik ediyorummm ama cokta ses cıkarmıyorum çünkü bende artıdayım
Gece uyumadı rüya gördü heralde korktum diye uyandı şimdi de devirdi totoyu uyuyo
oy yesin annesi onu uykuyu seven cocuk güzel olur diye düşünüyorum inşallah cocugum bu konuda bana ceker uykucu olur

Pırasa taze fasulye de yesiydim bişe ya her zaman. Olmuş alamıyorum sebze alanım yok bende bebisle sınırlı sayıda aliyorum
hafta da 1 gün bebişi at bebek arabasına çık pazara ne istiyosan al sebze meyve o sana bayaa gider zaten

bende artıdayım ama yarın o listeye başlıcaz ya hemen eksi olmamız lazım cumaya

Gunaydin kızlar
Cuma kilom: 52.8
Guncel kilom: 54.3 yine haftasonu yine feci bi arti anca kilomu koruyom haftaici ver haftasonu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…