Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gece Geldik canım temizlik de yaptm bitirdim ;) sadece ütü kaldı :KK76: şimdi bir kahve içip hemen bisiklete oturaym diyorum sporumu tamamlayncada ütüyede başlarım biran önce yarn olsun tartılalım meraktayım ama pek aldığımı sanmıyorum kıyafetlerimde hiç fark olmadı ve kendimi şiş de hissetmiyorum ama reglem e 2gün kaldı onun etkisi yada yolculuğun etkisi ile artı çıkmam inşallah
Canım enerjine hayranım maşallah yarın bizimlesin o zaman motive et bizi bir haftadır aynı kilodayım canım sikiliyot ama bi yandan da 63 kilo olmadigim için mutluyum ben de akşam üzeri kardiyo yapicam

Gece Geldik canım temizlik de yaptm bitirdim :KK66: sadece ütü kaldı :KK76: şimdi bir kahve içip hemen bisiklete oturaym diyorum sporumu tamamlayncada ütüyede başlarım biran önce yarn olsun tartılalım meraktayım ama pek aldığımı sanmıyorum kıyafetlerimde hiç fark olmadı ve kendimi şiş de hissetmiyorum ama reglem e 2gün kaldı onun etkisi yada yolculuğun etkisi ile artı çıkmam inşallah
Oh oh tatil yaramış canım ben yayılıp yatardm yorgunluktan 😂😂 ama sporuna devam ettin bence artı çıkmazsın :KK200: sen asıl tubiiyi duydun mu kaç kilooo :KK53: :KK53: :KK53:

Kızlarr ufak bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Ben 18 haziran salı günü 84.7 ile katıldım araniza. Ama diyetime bir gün önce 85.6 ile başlamıştım. Hedefim kendim için büyük, 50 kilo olmak istiyorum. Ama büyük hedefe ilerlerken araya da küçük hedefler sıkıştırdım. İlki doğum günümde 80 rakamını görmekti. Bu sabah tartıldım ve 80.6yı gördüm. :KK36: Bundan sonraki minik hedeflerim sırasıyla 75i, 70i, 65i görmek ve 50ye kadar yolu var. :işsiz: 15 gün sonra evlilik yıldönümünüz. O zaman da 75i görmek istiyorum ama o kadar da değil biraz imkansız gibi. :olamaz: kızım hastaydı ve bugün biraz daha iyi, tartıda istediğim rakamı gördüm ve kaçamaksız bir gün planlıyorum. Keyfim çookk yerinde. Herkese bol motivasyonlu, sağlıklı, mutlu haftasonlari diliyorum. :KK36:
15 gün içinde 5 kili veremezsin ama 3 kilo garanti verirsin öğlen 120 gr et / 200 gr balık/ 120 gr tavuk ye yanına salata tüket akşamları 6 yk etsiz sebze yemeği yanına 6yk yoğurt emzriyorsan 1 dilim tahıllı ekmek ye kahvaltın 1 yumurta 30 gr peynir bol yeşillik domates salatalık 4 zeytinde ekle öğlen sonra ve akşam ara öğün yap meyve çok tüketme fazlası yağa dönüşür her 25 kilo için 1 lt su iç 15 dk lesile yap 3 kilodan fazla bile olur ara öğün önerim forum etimek üstüne 1 light üçgen /1 bardak süt yanına 1 meyve avuç içi büyüklüğü kadar olsun tatlı krizin tutarsa hurma ya da süte tarçın ekle

Kızlar spor yaptıkça artıyor benim kilo 78.7 cıktı 😁😁😁 fittirmaya az kaldı
Vücudun ödem yapıyor canım . Yağ hücreleri suya dönüşüyor suya dönüştükten sonra idrar ile atiyorsun vücuttan ter ile de atılıyor ama en fazla idrar ile artar. Hafta da 1 gün vücudunu dinlendir mutlaka yürüyüşünü yap . Ödemi de atamıyorsan maydonoz kaynatıp içebilirsin

Vücudun ödem yapıyor canım . Yağ hücreleri suya dönüşüyor suya dönüştükten sonra idrar ile atiyorsun vücuttan ter ile de atılıyor ama en fazla idrar ile artar. Hafta da 1 gün vücudunu dinlendir mutlaka yürüyüşünü yap . Ödemi de atamıyorsan maydonoz kaynatıp içebilirsin
Iki gundur yüzüm sanki 85 kilodaki halim.gibi çok sis adetime de daha var anlamadım ya kendimi çok.kotu hissediyorum

Gece Geldik canım temizlik de yaptm bitirdim :KK66: sadece ütü kaldı :KK76: şimdi bir kahve içip hemen bisiklete oturaym diyorum sporumu tamamlayncada ütüyede başlarım biran önce yarn olsun tartılalım meraktayım ama pek aldığımı sanmıyorum kıyafetlerimde hiç fark olmadı ve kendimi şiş de hissetmiyorum ama reglem e 2gün kaldı onun etkisi yada yolculuğun etkisi ile artı çıkmam inşallah

Inş kilo almamissindir cnmm

Normalde dayanamıyorum ben de ama yok bu sefer baş koydum bu yola dönüşüm yokk. Pilav falan da vardı mesela çok da güzel kokuyordu ama cıs yemedim. :işsiz: ve evet yemediğim her şeyi koklamaya başladım. :olamaz::KK45::halay:
Koklayinca daha cok caninncekmiyo mu :D bn yemiceksem o ortamda bulunmam mesela :D

Canım enerjine hayranım maşallah yarın bizimlesin o zaman motive et bizi bir haftadır aynı kilodayım canım sikiliyot ama bi yandan da 63 kilo olmadigim için mutluyum ben de akşam üzeri kardiyo yapicam
Sağol can benim ederim tabi ❤ hep beraber 60lara veda edicez :rapci:
Bende temizliği yeni bitirdim. Hoşgeldin yellow girlcümmm tatil bitti. Aramıza dönmene çok sevindim.
Hoş buldum canım 😍 tatilde keyif yapmaya gidince bile özleniyormuşsunuz o derece ❤❤❤❤
Oh oh tatil yaramış canım ben yayılıp yatardm yorgunluktan 😂😂 ama sporuna devam ettin bence artı çıkmazsın :KK200: sen asıl tubiiyi duydun mu kaç kilooo :KK53: :KK53: :KK53:
Acık ödem olsa sorun diil cumaya kadar gider yani Kusuratlara takılmam yeter mi 63küsürün üzeri olmasın da hemen 62lere 61lere geçelim 😉 temmuz ayında inslh 60lardan komple kurtuluruz ağustosta artk 5li rakamlarda olmak istiyorum 🤣 ayyy tubi deme büyük şok 63lere veda edemedik diye bizle dalga geçerken kendisi 70lere kadar çıkmış :KK70: kendi 64lere veda etmiş ama ters yönde hızla veda etmiş :KK70:kilonu şöyle diye grupça bukar ısrar olmasa 80lere de gidecekmiydi acaba :KK70: yoksa yarışa başlamadan önce bize biraz avans vereyim diye mi düşündü arkadan bile gelsem sizi geçerim filan havasında galiba siz bikere verene kadar ben alır alır veririm mi diyor acaba aahahaahaa 🤣 tugbaFB tugbaFB bizi mezun olmadan önce yakalayabilecekmisin :KK70:

Sağol can benim ederim tabi ❤ hep beraber 60lara veda edicez :rapci:

Hoş buldum canım 😍 tatilde keyif yapmaya gidince bile özleniyormuşsunuz o derece ❤❤❤❤

Acık ödem olsa sorun diil cumaya kadar gider yani Kusuratlara takılmam yeter mi 63küsürün üzeri olmasın da hemen 62lere 61lere geçelim 😉 temmuz ayında inslh 60lardan komple kurtuluruz ağustosta artk 5li rakamlarda olmak istiyorum 🤣 ayyy tubi deme büyük şok 63lere veda edemedik diye bizle dalga geçerken kendisi 70lere kadar çıkmış :KK70: kendi 64lere veda etmiş ama ters yönde hızla veda etmiş :KK70:kilonu şöyle diye grupça bukar ısrar olmasa 80lere de gidecekmiydi acaba :KK70: yoksa yarışa başlamadan önce bize biraz avans vereyim diye mi düşündü arkadan bile gelsem sizi geçerim filan havasında galiba siz bikere verene kadar ben alır alır veririm mi diyor acaba aahahaahaa 🤣 tugbaFB tugbaFB bizi mezun olmadan önce yakalayabilecekmisin :KK70:
Sen yokken tüm motivem gitti valla. Bizi bu kadar yalnız bırakma.

Sen yokken tüm motivem gitti valla. Bizi bu kadar yalnız bırakma.
😍 Aayyy sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim şimdi o_O yaaaa ben sizi bida bukadar uzun yanlız bırakmam mezun etmeden de peşinizi bırakmam ki zaten :KK74: sizi motive edebildime seviniyorum ama ben yokken de, zayıflayın siz ❤ hem ben gelene kadar beni geçicek tiniz söz almıştım sizden en azından yakalamış olun diye
😄 neyse en azından 60lardaki herkes topluca tugbaFB tugbaFB yi geçmiş tebrikler kızlar hemde pek emek harcamanıza gerek kalmamış tubi sağolsun ahaahaa:KK70:

Back
X