- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.081
Hey gidi hey tuğba biz yapsak böylemi olurdu![]()
kızlar detoksta patır patır dökülmüşünüz
ben bi detoks yapıyımda görün siz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey gidi hey tuğba biz yapsak böylemi olurdu![]()
Benim tartım king canm kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim onada bir bak istersensipariş vereceğim ama karasız kaldım tefal mi alsam diye düşündüm amaGelmesi uzun sürecek 1 hafta gibi..
Benim tartıda king. 5 yıldır kullanıyorum.Benim tartım king canm kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim onada bir bak istersen
Evt çok da palı birşey almana gerek yok ama sinbo dışın da al bence canm sinbonun herşeyi hemen bozuluyor diye biliyorum özellik le ufak ev aletleri sürekli bozuluyor sinbo dışın da markalara bak bencesinboya hiç bakmamıştım demin arzumla tefal arasında kadım ama ona da bakayım teşekkür ettim.
senin ki kesinlikle adetin etkisidirÇokta düzgün yaptım. Spor yapmadım ve ben hiçbir detoksta öyle çok kilo vermiyorum. Bir de adet etkisi sanıyorum.
valla yellow yaa bi detoksa dayanamadılarHey gidi hey tuğba biz yapsak böylemi olurdubiz başladığmız detoksu komando gibi sürüne sürüne tamamlardik da ölsek bayılsak hedeften şaşmazdık hey gidi hey bide şu ortalığa bak patır patır döküldü gerçekten
biz ne detokslar gördük hiç biri öldürmedi
sen detoks dan korkarsın kaç kurtar kendini
![]()
Ben kendimi bildiğimden direk yapmadan bıraktım ki zaten adet oldum![]()
Kuzuuu bnm tarti bozuldu beni yarin bikdirirmsiz izine ayirin sabahtn beri deniyom error veriyo pis tarti cok mu kilo aldm acabaöncelikle hoşgeldin canım
takım olarak her hafta diger takımlarla yarışıyoruz ve cumaları bildirim yapma günümüz, o nedenle katılmak istiyorsan da bi tartının olması gerekiyor
Kız sen detoks yapacam deyince bende bi şaşırdım ne yalan söyleyimBen kendimi bildiğimden direk yapmadan bıraktım ki zaten adet oldum![]()
anaaa benim tartı gibi olmuş deseneKuzuuu bnm tarti bozuldu beni yarin bikdirirmsiz izine ayirin sabahtn beri deniyom error veriyo pis tarti cok mu kilo aldm acaba![]()
Kız sen detoks yapacam deyince bende bi şaşırdım ne yalan söyleyim
anaaa benim tartı gibi olmuş desene
ayy bildirim yapmadı mı desekki sen şimdi izindeyim diye ekmekleri götürürsün![]()
Bu boğazla biraz zorKız sen detoks yapacam deyince bende bi şaşırdım ne yalan söyleyim
anaaa benim tartı gibi olmuş desene
ayy bildirim yapmadı mı desekki sen şimdi izindeyim diye ekmekleri götürürsün![]()
sen bi pili dişle kapıya sıkıştırduzelmezse napcam simdi alamam esimin daha hic maasi yatmadi surviver yasiyorum burda 3 aydir
![]()
Ben hala devam ediyorum bugün 3. Gün irademe ben bile şaşırıyorum ama artık ayağa kalktıgımda başım dönüyor sanırım açlıktanBen kendimi bildiğimden direk yapmadan bıraktım ki zaten adet oldum![]()
olsun olsun sen bu boğazla ne kilolar verdinBu boğazla biraz zor![]()
![]()
bende kilo verdikçe şevke geliyorum ve baş dönmesi durumunda detoksu bırakmak yerine amaaaan yavaş kalkarım kalktığım yerden deyip devam ediyorumBen hala devam ediyorum bugün 3. Gün irademe ben bile şaşırıyorum ama artık ayağa kalktıgımda başım dönüyor sanırım açlıktan![]()
Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin en kısa zamandaYaşım 24 üniversiteden bu yıl mezun olduğum düğünümü yaptım ve yeni yuvama yerleştim. Ama bitmek bilmeyen bu kilolu halim canıma tak ettiği için yeniden başladım bu serüvenimeGeçen yıl insülin direncim olduğu için diyete başlamak zorunda kaldım. O zamanlar 90'ları görmüştüm.6-7 ay içinde 84 düştüm sonra aralar vs. derken sabit bir şekilde kaldım bir süre ama memnun değilim zira bazı hastalıklarımın nüksetme ihtimali vardı.
Şimdi doktor eşliğinde bir diyete başladım.
Halen 84 kiloyum.
Hedefim ise kısa vadede 70 kiloyu görmek en azında 75 yani
Uzun yol hedefim ise 65 kilo orda kalmayı düşünüyorum hayırlısıyla :)
Arada bir yürüyüş yapıyorum ama bir türlü sistemli hale getiremedim. Ama sizin bu kurallardaki puanlama beni dahada şevke getirdi.
Umarım hep beraber ulaşabiliriz hedeflerimize teşekkür ederim şimdiden herkese![]()
Yok yok birakmicam son gün zaten başarabilirim bencebende kilo verdikçe şevke geliyorum ve baş dönmesi durumunda detoksu bırakmak yerine amaaaan yavaş kalkarım kalktığım yerden deyip devam ediyorumama sen benim yaptığımı yapma çok dönme varsa bırak canım
![]()
Geriden geliyorum mesajlaraBende tam bulduydumsu an 56 yim 1 kilo daha vermem lazim bu cuma mi mezun olcaktk haftaya ki
![]()
tartıldın mı peki :)Yok yok birakmicam son gün zaten başarabilirim bence![]()