Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sinir bozucu ne demek kabusu yasadim. Versen farketmezler, alsan hemen dedektor takmis gibi gozlerine farkediverirler. Bir de kiyafet kabusu var. Inat ettim kiyafet almicam diye. Koca kisi,bahari ve malesef yazi, 2 pantolon , 2- 3 parca kazak tisort fln onlarla gecirdim. Cunku alisveris yaparsam bu kiloyu kabulleniomusum gibi hissedecektim bide zaten kiloluyken alisveris yapmak bir tur iskence benim icin
Dimi aldiginda herkes farkediyo masallah sanirsin takip ediyolar. Bende bu yaz bisey almadim kendime istesigim kiloya gelince alcam dedim bence en mantiklisini yaptik🙆
Neyse buna da sukur verdik ya :KK53:
He ya zayifcacik olduk 😍

Sinir bozucu ne demek kabusu yasadim. Versen farketmezler, alsan hemen dedektor takmis gibi gozlerine farkediverirler. Bir de kiyafet kabusu var. Inat ettim kiyafet almicam diye. Koca kisi,bahari ve malesef yazi, 2 pantolon , 2- 3 parca kazak tisort fln onlarla gecirdim. Cunku alisveris yaparsam bu kiloyu kabulleniomusum gibi hissedecektim bide zaten kiloluyken alisveris yapmak bir tur iskence benim icin
Aynı ben eşim artık çok kızıyor artık kendine bişey al diye🤣🤣 çünkü ben eskiden çok dikkat ederdim sürekli bir yenilik peşindeydim kilo ile söz verdim bişey almayacağım diye gerçi 1 sene daha almasam yeter🤣 ama zayıflayacağım ve yepyeniler gelecek inşaAllah

Selam hanımlar ben detoxla az bir kaçak yaparak 1.4 kilo verdim yani 75.6 çıktım💫💫💫

Yüzdem 1.77 😘😘
süpersin canım :KK36:
senide grupta aktif görüyorum sende devam etmek istersen bu hafta esas listeye girebilirsin diye düşünüyorum
bir de daha önce başka takımda yarışmışmıydın?

süpersin canım :KK36:
senide grupta aktif görüyorum sende devam etmek istersen bu hafta esas listeye girebilirsin diye düşünüyorum
bir de daha önce başka takımda yarışmışmıydın?
Hayır ilk defa bir takımda yarışıyorum🥰🥰 çok teşekkür ederim. Tabi ki listeye girmek isterim gerçi yarın tatile gidiyoruz 5 gün ama ben devam edeceğim diyetime😊

Yok bizimki ağlıyor diye değill. Ama o gece değik apartman mahalleli nolur sustur bebeği dicejker sanmıştım :confused: neyseki bir gecelik bir şeydi uyuyo cadı mışıl mışıl.
Ben de sizi çok seviyorum cidden. Hepten bırakmaya niyetim yok hiçç :KK36: bi arkadaşa bakıp gelicem :confused:
İyi o zaman arkadaşına bizden selam söyle :KK70: :KK200:

😳😳😳 Kacla hamile kaldin? Bence harika 63 le dogum yapmak nedir 😅 Ben hamile kalsam kesin 80 i gorururm var o potansiyel cunku
Bende öyleyim canm 80i görmüştüm doğum da 😂
Ablam da 60ı anca gördü 😂 bebeği şimdi 40ı çıktı ablam da 53-54 kilo şuan da bebeğin 40ı çıkarken daha ablam hiç doğum yapmamış gibi oldu 😂

Back
X