Benim de öyle gerikiyor ama şuan kilom biraz yukarı çıktı

bel,simit,kalça benimde aynı gitmiş hep kilo başına 1.20 -1.30 gibi gitmiş ve bu durum da 5 kilo sonra tam istediğim bel,kalça,göğüs ,karın ölçüsüne sahip oluyorum canm ama üst bacak ve kol baya yavaş inceliyor onlar istedigim inceliğe bu oranda ulaşmış olmaz kollar in 2-3 cm daha incelmesi lazım ama bukadar kiloda anca 2cm incelmiş

çünki şu son haftalara kadar hiç kol çalışmamıştım

onun için kol ve üst bacak için benim çok yüklenmek lazım kol 3cm üst bacak 6cm faha inceltmek istiyorum
❤ sen benden kat kat daha güzel spor yapıyorsun canm şu saydıklarımın hepsine bayılıyorum ama cocuk la imkanım olmadı bırakacak kimse yoktu evde spor odam ve aletlerim var ve çocuk sonrası anca öyle yapabildim ama şimdi okula başladı ondan bende yaptıklarıma ek olarak senin gibi profesyonel eğitmenler eşliğinde plates,yoga ,yüzme gibi biseyler istiyorum canm kit boks ayrıca bayiliyorum ama eşim onu duyunca çıldırıyor çok kiskanc beni kaslı bir hoca kit boks calistirirdiye hayal gücüyle bile savaşıyor adını anınca

anca ikna edebilir isem grup dersler varmış 2li paket onlara eşimle gidebiliriz yoksa tek kitboksa yollamaz yüzmede şüpheli ama onlarda kıskançlık krizine takılırsa engellemişsem bile plates,yoğa,latin dansları ve hergün sahilde temiz hava yürüyüşü mutlaka başlıycam bende

❤