- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #329.861
Aynen vallaO zaman dans![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen vallaO zaman dans![]()
Süper canmİhihih ben 61.3 çıktm sabah bi haftada 1.5 kilo![]()
He olur kuzuuu bu hafta da bi gecsin geleyim simdi buraya bakamiyom tm.desemde bildirim.fln yapamamOna degil fistik eski mezun ve izinliler icinde liste yaptik sende gel![]()
Zorunlu kilo alıp spor yapamamakla meşgulum çok gıcık bi durumNerelerdesiniz kizlar![]()
Kiz alkol icme barii hadi yiyecekler emek vsr ayip olurda onu icme de ordan kurtarKızlar malesef spor yapacak bi ortamım olmadi herkes misafiriz diye hamur işi koyuyor mecbur yemek zorunda kaldım resmen herşey hamur işi çünkü . Katmer kıymalı pide bira . Tatlı en sevdiğim.sey onu yemedim sevmediklerimddn kilo alcam şaka gibi
Az az ye bari canim karnini doyuracak kadarZorunlu kilo alıp spor yapamamakla meşgulum çok gıcık bi durum
Akşam biraz karbonhidrat agirlikli olmuş mercimek corbasi ekmek yerine geciyor arti ekmek birde patates varmis ama oglen yememişsin daha iyi olmuşSabah
1 adet peynirli gözleme
1 bardak süt
Öğle
2 ceviz 6 fındık
1 elma
Ara
1 büyük armut
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 köfte 2 kaşık patates püresi
1 dilim uno denge ekmek
Doğru canım. Daha çok dikkat etmeliyim. Sağol.Akşam biraz karbonhidrat agirlikli olmuş mercimek corbasi ekmek yerine geciyor arti ekmek birde patates varmis ama oglen yememişsin daha iyi olmuşafiyet olsun canım
Canım aylardır sadce gece birkaç dakika emiyordu zaten gündüz emmesi hiç yoktu. Ben hala hem gündüz hem gece deniyorum belki emer diye ama yok istemiyor maalesef.En azından artk ek gıdaya geçip bir çok şey yemeye başladı süreçte bırakmış canm onun için devam sütleri ile devam edebilirsin canm ❤ tabi gönül isterdiki 2yıl emsin ama emiyorsa yapacak birşey yok tabi bu arada dişleri damakları filan kaşınıyor dur ondan da ısırır diş çıkarma sürecinde ikenağzında yara bohazinda agri vs. Birsey varsa o surecte de acıyor diye emmek istemeye bilir vs. Hepsinden emin olup gene bir derersin ama illa istemiyorsan zaten yapacak birsey kalmaz inslh kilo vermeni çok yavaşlamaz canm ben emzirmeyi kestikten sonra kilo vermem direk durmuştu sonra da bòyle yavaş gitmeye döndü ama emzirirken takır takır gidiyordu canm inslh sende aynı şey olmaz hayırlısı

Ne kadar çok bakalım demişim.Canım aylardır sadce gece birkaç dakika emiyordu zaten gündüz emmesi hiç yoktu. Ben hala hem gündüz hem gece deniyorum belki emer diye ama yok istemiyor maalesef.birden ağlamaya başlıyor ya da sadece ısırıyor. Bunu huy edindi eğer istemiyorsa ısırır ben onu bırakana kadar. Devam sütü de içmiyor maalesef 3 farklı mama aldım bir yudum alıp geri çıkarıyor. Pınarın paket devam sütünden aldım ondan içsin bari diye midesini rahatsız etti verdiğim 2 gece uykusundan uyandı ağladı durdu. Ben de şimdi büsküvi yapıyorum ona. İnek sütü, su ve bğskiviyke mama hazırlıyorum onu içiyor. Biraz kilo da aldı bakalım. Önümüzdeki hafta kontrolü var doktoru ne dicek bakalım. Kilo verme işi de çok etkilemez diye düşünüyorum ama bakalom hayırlısı artık
![]()

Zaten midem küçülmüş çok yiyemiyorum ama zararlı olunca az da kilo yapar tabi spor da yapamayınca kötü oldu . Şuan hayata mola vermiş gibiyim biran önce eve dönmek istiyorum .başkalarının evinde kalmak o kadar rahatsız edici ki anlatamam ne kadar iyi agirlarlarsa ağırlasınlar hiç rahat değildim fakat bu gece bi evleri varmış kullanmadıkları orayı verdiler orda kalcaz baya durumları iyi sağolsunlar iyi agarliolar ama insan her türlü rahatsız oluyor ya biran önce evime varmak istiyorum . Zaten tokati da pek beğenmedim .Az az ye bari canim karnini doyuracak kadargelince tam gaz devam edersin
Bi iki güne sendr gerçek kilonu göreceksin canım çok aktifsin 61lere geldiğinde de fazla kalmazsınSüper canmbende şimdi regle oldum
regle sonrası güzel bir düşüş olur inşallah senin gibi 61lere geçmiş olurum ❤
Bende bebek bisküvisi dicektm canım diş döneminde baya zayıflamıştı benimkş meme reddide olmuştu bi ara zorla morla devam etmiştim emzirmeye ama o bisküvi sayesinde tekrar toplanmıştı hatta yaşından önce yoğurtla yapardım süt yasak diye çokta çirkin olurduCanım aylardır sadce gece birkaç dakika emiyordu zaten gündüz emmesi hiç yoktu. Ben hala hem gündüz hem gece deniyorum belki emer diye ama yok istemiyor maalesef.birden ağlamaya başlıyor ya da sadece ısırıyor. Bunu huy edindi eğer istemiyorsa ısırır ben onu bırakana kadar. Devam sütü de içmiyor maalesef 3 farklı mama aldım bir yudum alıp geri çıkarıyor. Pınarın paket devam sütünden aldım ondan içsin bari diye midesini rahatsız etti verdiğim 2 gece uykusundan uyandı ağladı durdu. Ben de şimdi büsküvi yapıyorum ona. İnek sütü, su ve bğskiviyke mama hazırlıyorum onu içiyor. Biraz kilo da aldı bakalım. Önümüzdeki hafta kontrolü var doktoru ne dicek bakalım. Kilo verme işi de çok etkilemez diye düşünüyorum ama bakalom hayırlısı artık
![]()