• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvalti (10:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Bol yesillik domates salatalık
1.5 kk peynir
Yarim dilim salam

Akşam (16:00)
3 4 yk kiyma
Yogutlu haşlanmış karnabahar
1 dilim ekmek
Ara
Kizima yedirirken 2 lokma ekmekle kiymali yumurta yedim
2 çilek
Su 1.5 lt oldu 1 kupa da maynanoz çayı

Kızlar malesef spor yapacak bi ortamım olmadi herkes misafiriz diye hamur işi koyuyor mecbur yemek zorunda kaldım resmen herşey hamur işi çünkü . Katmer kıymalı pide bira . Tatlı en sevdiğim.sey onu yemedim sevmediklerimddn kilo alcam şaka gibi
Kiz alkol icme barii hadi yiyecekler emek vsr ayip olurda onu icme de ordan kurtar

Sabah
1 adet peynirli gözleme
1 bardak süt
Öğle
2 ceviz 6 fındık
1 elma

Ara
1 büyük armut

Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 köfte 2 kaşık patates püresi
1 dilim uno denge ekmek
Akşam biraz karbonhidrat agirlikli olmuş mercimek corbasi ekmek yerine geciyor arti ekmek birde patates varmis ama oglen yememişsin daha iyi olmuş :KK37:afiyet olsun canım

En azından artk ek gıdaya geçip bir çok şey yemeye başladı süreçte bırakmış canm onun için devam sütleri ile devam edebilirsin canm ❤ tabi gönül isterdiki 2yıl emsin ama emiyorsa yapacak birşey yok tabi bu arada dişleri damakları filan kaşınıyor dur ondan da ısırır diş çıkarma sürecinde ikenağzında yara bohazinda agri vs. Birsey varsa o surecte de acıyor diye emmek istemeye bilir vs. Hepsinden emin olup gene bir derersin ama illa istemiyorsan zaten yapacak birsey kalmaz inslh kilo vermeni çok yavaşlamaz canm ben emzirmeyi kestikten sonra kilo vermem direk durmuştu sonra da bòyle yavaş gitmeye döndü ama emzirirken takır takır gidiyordu canm inslh sende aynı şey olmaz hayırlısı
Canım aylardır sadce gece birkaç dakika emiyordu zaten gündüz emmesi hiç yoktu. Ben hala hem gündüz hem gece deniyorum belki emer diye ama yok istemiyor maalesef. :( birden ağlamaya başlıyor ya da sadece ısırıyor. Bunu huy edindi eğer istemiyorsa ısırır ben onu bırakana kadar. Devam sütü de içmiyor maalesef 3 farklı mama aldım bir yudum alıp geri çıkarıyor. Pınarın paket devam sütünden aldım ondan içsin bari diye midesini rahatsız etti verdiğim 2 gece uykusundan uyandı ağladı durdu. Ben de şimdi büsküvi yapıyorum ona. İnek sütü, su ve bğskiviyke mama hazırlıyorum onu içiyor. Biraz kilo da aldı bakalım. Önümüzdeki hafta kontrolü var doktoru ne dicek bakalım. Kilo verme işi de çok etkilemez diye düşünüyorum ama bakalom hayırlısı artık :anne::olamaz:

Canım aylardır sadce gece birkaç dakika emiyordu zaten gündüz emmesi hiç yoktu. Ben hala hem gündüz hem gece deniyorum belki emer diye ama yok istemiyor maalesef. :KK43: birden ağlamaya başlıyor ya da sadece ısırıyor. Bunu huy edindi eğer istemiyorsa ısırır ben onu bırakana kadar. Devam sütü de içmiyor maalesef 3 farklı mama aldım bir yudum alıp geri çıkarıyor. Pınarın paket devam sütünden aldım ondan içsin bari diye midesini rahatsız etti verdiğim 2 gece uykusundan uyandı ağladı durdu. Ben de şimdi büsküvi yapıyorum ona. İnek sütü, su ve bğskiviyke mama hazırlıyorum onu içiyor. Biraz kilo da aldı bakalım. Önümüzdeki hafta kontrolü var doktoru ne dicek bakalım. Kilo verme işi de çok etkilemez diye düşünüyorum ama bakalom hayırlısı artık :anne::olamaz:
Ne kadar çok bakalım demişim. :kızgın::KK48::-):rolleyes: her şeye bakıyorum şu an

Kızlar
Kahvaltı klasik
Aralarda türk kahvesi ve siyah çay
Öğle kavun
Akşam bir but, dana döner, yoğurt, çoban salata
Bugün kendime poğaça aldım onu yemeği unuttum. Şimdi size menümü yazarken aklıma geldi. Diyet poğaça tam dereotlu, tam buğdaydan yapma minik ekmeklerden.

Bugün kedimi veterinere götürdüm. İki tane iğne yapıldı. Hem antibiyotik hem parazit. Sonra sokakta onunla dolaştık alışveriş yaptık hep taşıma çantasındaydı. Kolum koptu ama beraber iyi yürüdük.

Az az ye bari canim karnini doyuracak kadar :confused:gelince tam gaz devam edersin
Zaten midem küçülmüş çok yiyemiyorum ama zararlı olunca az da kilo yapar tabi spor da yapamayınca kötü oldu . Şuan hayata mola vermiş gibiyim biran önce eve dönmek istiyorum .başkalarının evinde kalmak o kadar rahatsız edici ki anlatamam ne kadar iyi agirlarlarsa ağırlasınlar hiç rahat değildim fakat bu gece bi evleri varmış kullanmadıkları orayı verdiler orda kalcaz baya durumları iyi sağolsunlar iyi agarliolar ama insan her türlü rahatsız oluyor ya biran önce evime varmak istiyorum . Zaten tokati da pek beğenmedim .

Süper canm 😍 bende şimdi regle oldum 😊 regle sonrası güzel bir düşüş olur inşallah senin gibi 61lere geçmiş olurum ❤
Bi iki güne sendr gerçek kilonu göreceksin canım çok aktifsin 61lere geldiğinde de fazla kalmazsın 😍
Canım aylardır sadce gece birkaç dakika emiyordu zaten gündüz emmesi hiç yoktu. Ben hala hem gündüz hem gece deniyorum belki emer diye ama yok istemiyor maalesef. :KK43: birden ağlamaya başlıyor ya da sadece ısırıyor. Bunu huy edindi eğer istemiyorsa ısırır ben onu bırakana kadar. Devam sütü de içmiyor maalesef 3 farklı mama aldım bir yudum alıp geri çıkarıyor. Pınarın paket devam sütünden aldım ondan içsin bari diye midesini rahatsız etti verdiğim 2 gece uykusundan uyandı ağladı durdu. Ben de şimdi büsküvi yapıyorum ona. İnek sütü, su ve bğskiviyke mama hazırlıyorum onu içiyor. Biraz kilo da aldı bakalım. Önümüzdeki hafta kontrolü var doktoru ne dicek bakalım. Kilo verme işi de çok etkilemez diye düşünüyorum ama bakalom hayırlısı artık :anne::olamaz:
Bende bebek bisküvisi dicektm canım diş döneminde baya zayıflamıştı benimkş meme reddide olmuştu bi ara zorla morla devam etmiştim emzirmeye ama o bisküvi sayesinde tekrar toplanmıştı hatta yaşından önce yoğurtla yapardım süt yasak diye çokta çirkin olurdu 😂

Back
X