- Konu Sahibi Pinarbartu
- #10.641
valla ne diyelim guzelim cok harikasin bencede bir ayda 8 kilo supergünaydın hanımlar,ben dün tartıldım bu hafta 1 kg vermişim.ayrıca dün diyette birinci ayımı doldurdum.toplamda 8 kg verdim.75 kg ile başladım şuanda 67 kg geliyorum.çok mutluyum çok.dün kendimi ödüllendirdim ve 1 fincan sıcak çikolata içtim.ah bir 8 kilo daha verebilsem süper olurdu valla.
neslihancım hoşgeldin,allah kolaylık versin sanada canım.koşturmaca içindeymişsin.
bu arada tesekkur ederim guzelim valla hemde nasil bir kosusturmacadayim sormayin
hahahaaa gelecem tabi mesajlarinizi sayacam daha durun dermisimkız gel tabıı kontroleopuyorumnanaktan
yoksa bızım takımın toplanacagı yok
Allah sana kolaylık versın canım kaynanan ne zaman gıdecek bellımı-tatlicadiarzu-
Sıyahı ararsan haber canım bızde merak ettık-tatlicadiarzu-
insallah yarinda sorun olmazda gelirim guzeller
siyah saat 4 de felan geliyor eve oyuzden osaatte aramam lazim unutmassam kesin arayacagim haber veririm size merak etmeyin
kiz sagol valla kolaysa basina gelsin diyecem ama bu bir beddua olur olsa olsavah vah kolay gelsin...aman yediklerinden çok yemelmaz:
sende telaslisin bugunlerde kosusturmacayla geciriyoruz bakalim ya hayirlsii
suanda saat 11.18 burda size benim degilde kaynananmin yediklerini yazayimmi :)
saat 07.00de el kadar ekmek peynir zeytin
saat 08.30 da el kadar peynirli tost
saat 10.30da yine el kadar sucuklu kasarli tost
bu sabah menusu
oglende tavuk yaptim kabak yemegi yaptim corba var
simdilik bu kadar gelismeleri yazarim kaydirigubbakcemile3
kiz bu nerde sikmayla ancak bu kadar basariyor zor biraz bosuna ugrasmayin lülülülülülüsıbel sık dısını 2 haftada verırsın ıstesen bence ustune dusmuyorsun...