- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Ben de iki çocuğu kafaya taktım. Sen onlara anne olmayacaksın falan diyor ama erkeklere güvenmiyorum.Yaş farkı bana çok gelmedi de 2 çocuk sıkıntı ya
Ben de iki çocuğu kafaya taktım. Sen onlara anne olmayacaksın falan diyor ama erkeklere güvenmiyorum.
Çok güzel bir örneklemeLütfen yapmayın ya. Ablam 1987 dogumlu babam ise 1969, ablam sizinle yaşıt bu adamla ise babam arası sadece 4 yaş. Az erken evlense sizinle bir çocuğu olur. Hem 5-6 yıl sonra iyice yaşlandığında siz daha gencecik olacaksınız. Sakın böyle bir hata yapmayın.
Açıkçası onu beğeniyorum ve yanında çok huzurluyum. Ama başından bir evlilik geçen biri olarak daha mantıklı düşünmeliyim. En çok da erkeklerin nankörlüğü aklıma geliyor. Ben ona bu kadar fedakarlık yaparken o bana ne yapacak acaba diyorum. Zaten belli bir yaştan sonra evleneceğimi de sanmıyorum. Belki çocuğum olursa daha mutlu bir aile oluruz diye düşünüyorum.14 yaş farkla evli tanıdığım çift var. Sizinle aynı yaşlarda. Adamın ikinci evliliği ve çocuğu vardı. Buna rağmen aşk evliliği yaptılar. Bir tane bebekleri oldu. İkisi de hayata yeniden başladı resmen. Gerçekten çok aşıklar birbirlerine. Bunlar istisna bir çift olabilir herkes kötü örnek vermiş ama ben sana birbirine saygılı, mutlu, aşık bir çift örneği verdim. Sanırım mesele kafa yapısında. Sizin mutlu olabileceğinizi sanmıyorum çünkü tereddütte kalmışsınız. İçinizde hep bir acaba/keşke olur diye düşünüyorum.
Çok yaş farki onunuzdeki senelerde sorun olur o duraganlasir sen gencligin verdigi enerjiyi hissedersin ustelik iki çocuk buyuk sorumluluk çok iyi dusun benceMerhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5 yıl oldu boşandım. Çocuğum yok. Şimdi benimle görüşmek isteyen biri var fakat aradaki sorun yaş farkı. O da boşanmış 7-8 yıl önce ve 2 çocuğu var. O 1973 doğumlu, ben 1987 doğumluyum. Tipini falan beğeniyorum fakat saçları beyaz. Kendimi onun yanında çok küçük hissediyorum. Üstelik aynı iş yerindeyiz. Hiç başlamadan mesafe mi koymalıyım? Yoksa şans vermeli miyim? Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?