14 yaş fark evlilik için çok mu?

Allah mutluluklarını daim etsin.. sizin örneğinin çok güzel ama tek fark var konu sahibi aşık değil. Mantık evliliği yapmak istiyor. Aklı hayli karışık saçı beyaz 2 çocuğu var sıkıntı diyor yani konuyu neresinden tutsak elimizde kalıyor.

Konu sahibi bence hiç denemeyin derim çünkü yaşınız hayli genç çevrenizi genişletin. Aşık olmadığınız 2 çocuklu 50 yaşına gelmiş adamla ilk bir kaç yıl mutlu olursunuz belki ama sonrası zor olacak sizin için.

Daha yaşınıza uygun ve aşık olduğunuz bir insanla evlenmeyi tercih edin ve çocuksuz olsun.

Onu seviyorum ve yanında olmak hoşuma gidiyor. Fakat ben aşka inanmıyorum artık. İkinci evliliğim olacağı için mantıcımı da dinlemeliyim.

Yaş farkı çok. O belli bir saatten sonra çökecek pişman olacaksınız. Ayrıca 2çocukla boşanan adama nedense güvenesim gelmiyor.Eski eşini nasıl bıktırmışsa kadın 2çocukla boşanmak zorunda kalmıştır. Yoksa kadınlar çocukları için dişi sıktıkça sıkarlar. Kendimden biliyorum benimde iki çocuğum var...

Mutluysa milletin ne dediğinin hiç önemi yok aslında.

Ben de 5 yıl oldu yaklaşık boşanalı. Nişanlımı da boşandıktan hemen sonra tanıdım. Yani 3-5 günlük bir ilişkimiz yok. Çok şükür, eski genç ve yakışıklı eşimle hiç olmadığım kadar mutluyum. Ama tabii bekar ve çocuksuz olduğunu da eklemeliyim çnkü eski eş ve çocuklar sorun olur mu bilemem bakmak lazım. 1 çocuğuyla 2 çocuklu adamla evlenip, çok mutlu olan arkadaşım da var ... tamamen karşınızdaki kişiye bağlı. Önce uzaktan ölçüp biçin derin...

yahu siz kendinizden 14 yaş küçük birisini alsanız 16 yaş oluyor, adamın çocuğuyla aranızda daha az yaş farkı var.

Ben de hep öyle derdim yani boşanan adamlara güvenmezdim. Ama boşluktan mıdır nedir ilgisi hoşuma gitti.

Uzak dur
Ben 80 doğumluyum bana bile fazla bu kişi

Annemle babam arasında 18 yaş var. Evlendiklerinde annem 23 babam 41 imiş. 4 yıl sonra da ben olmuşum. Babamla aramda 45 yaş var... hic beraber aktivite yaptıgımızı hatırlamam. Maddi durumumuz iyidir yazlıgımız var mesela ama babam orda evden cıkmaz oldu yas ilerledikce annemle ben arkadas gibi denize git gel büyüdüm. Aklım erdikce annemin yalnızlıgını gördüm yas ilerledikce gezemez, senin heycanlandıgın seyleri coktan yasayıp gecirmistir seninle heycanlanmaz. İlerisini düsün hep o yasta kalmayacak. Teyzem de eniştemle 15 yas farkla evlendi delicesine pişman annem o kadar uyardı dinlemedi herkes aynı olmaz dedi. Evlilikte 10 yılı devirdi smdi cocuklarla oynamıyor, erkenden uyuyor, beni kücümsüyor cocuksu buluyor diye ağlıyor... he ben mi ben yaşıtımla evlendim gercekten de kıyaslıyorum da belki erkek bikac yas büyük olabilir ama bu yas 10lara yaklaşmamalı

Boyle nasil baslaniyo iliskiye
Tipini falan begendim ama saclari beyaz
Şimdi bişey dicem beni Taşlıcaklar :) sonra bosaniyorum diye konular açılıyor işte . Tiple evlenirsen gocer, sor bakalım eski eşi niye boşanmış, bilmiyorum adam olaydı karısı onu bosamazdi, istisnalar vardır elbette .

sen diyorsun ki tipini begendim kendimi küçük hissediyorum nerdeyse babam yaşında adam ben de senle yaşıt sayılırım, ona başlarda ilgi duysan bile azalır zamanla ki çocukları var çok zor senin icin, zaman ver kendine gelir dengin merak etme.

Evet haklısın. Ama çok yıprandım boşanma ve sonrasında. Belki yaralarımı sarar diye düşündüm.

Evet haklısın. Ama çok yıprandım boşanma ve sonrasında. Belki yaralarımı sarar diye düşündüm.
Güzelim kendi yaranı kendin saracaksın yapacak başka birşey yok.
Ben de boşanıyorum, hayatta düşmek varsa kalkıp tekrar yola devam etmek de var. Hayat çok değerli ve sen de çok değerlisin. Kendine değer ver.
Çözüm dışarda değil içerde.
Kendini kimseye mecbur hissetme, sadece ana odaklan. Hayat öyle güzel sürprizlerle dolu ki seni de bulsun ınş kısa zamanda.
Ben kendimle sevgili gibiyim, gayet de mutluyum. Derdine derman sensin unutma bunu

Esımle aramda 14yas var ama bu 20ye 34
30a 44 yada 26ya 40 olarak degısır tabı. Bıde ıkınızınde cocugu var sız ana olabılırsınız belkı ama ya karsı taraf baba olamazsa? Cocuk olmasaydı tabıkıde olurdu ama cocuk rısk demek

Bence böyle bi ilişkiye sakın bulaşma. Bir ay önce bende de böyle bi durum vardı tanışmak için yemeğe çıktık 2 kere. Üstelik bizim yaş farkı 10 du ama o yaşından büyük ben ise daha bi küçük gösteriyorum. İnsalarin bakışlarından rahatsız oluyorsun. Acaba insanlar hakkımda ne düşünüyor metres olduğumu parası için beraber olduğumu falan mı düşünüyorlardır demekten kendimi alamadım. Sonra da bi daha görüşmedim

Fazla en fazla beş sene sonra sıkılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…