- 13 Nisan 2007
- 33.857
- 103.328
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Teşekkürler herkese cevaplar için. Başta ben de böyle düşündüm fakat sonradan kafam karıştı. Açıkçası ben onu beğeniyorum ama 1 kız be 1 erkek çocuk sahibi onlarla nasıl yaparım işte onu bilemiyorum.Lütfen yapmayın ya. Ablam 1987 dogumlu babam ise 1969, ablam sizinle yaşıt bu adamla ise babam arası sadece 4 yaş. Az erken evlense sizinle bir çocuğu olur. Hem 5-6 yıl sonra iyice yaşlandığında siz daha gencecik olacaksınız. Sakın böyle bir hata yapmayın.
Açıkçası aşka olan inancımı çoktan kaybettim. Beğeniyorum sadece ama bu benim 2. Evliliğim olacak. O yüzden dikkatli yaklaşmaya çalışıyorum.Bilemiyorum. Erkek arkadaşım 11 yaş büyük. Ben 32 yaşımdayım. Her zaman da söylerdim birlikte olacağım kişi benden 10 yaş büyük olmalı diye. Daha küçüklerini kafam kaldırmıyor. Görünüş olarak da dengelemiyoruz aslında. Bana reşit misin diyen oluyor. Ona 50 yaşında mısınız diyen de. Ama mutluyuz.
Bana geldiğinde aklıma hiç de gelmedi hımm saçı beyaz falan. Aşık değilsiniz. Hiç başlamayın bence. Hisleriniz olsa fiziki özellikleri gözünüz görmezdi, göremezdi. Hayırlısı olsun.
Yapma Allah aşkınaTeşekkürler herkese cevaplar için. Başta ben de böyle düşündüm fakat sonradan kafam karıştı. Açıkçası ben onu beğeniyorum ama 1 kız be 1 erkek çocuk sahibi onlarla nasıl yaparım işte onu bilemiyorum.
Çocuklar büyük ama dediğiniz doğru...Yaş farkından ziyade çocuk olayına takılın bence, hoş yaş farkı da çok gibi.
Çocuklar büyük ama dediğiniz doğru...
Konu 1 sene önce açılmış, evlendiniz mi ne yaptınız ?Teşekkürler herkese cevaplar için. Başta ben de böyle düşündüm fakat sonradan kafam karıştı. Açıkçası ben onu beğeniyorum ama 1 kız be 1 erkek çocuk sahibi onlarla nasıl yaparım işte onu bilemiyorum.
Hayır evlenmedim. Ben pek olumlu bakmadım ama o ısrar ediyor şimdi. Benim de kafam karıştı.Konu 1 sene önce açılmış, evlendiniz mi ne yaptınız ?
Bir kızı bir oğlu var. Kız 18 yaşında oğlan da 12 yaşında.Küçük çocuğun ayrı derdi, büyük çocuğun ayrı derdi var maalesef, özellikle de ayrı anne babalarda.
Örnek konular var, vaktiniz varsa bi göz atın konu açan arkadaşlara.
1 sene içinde iyice tanımışsınızdır buna rağmen hala soru işareti varsa kafanızda demek ki doğru kişi değil .Hayır evlenmedim. Ben pek olumlu bakmadım ama o ısrar ediyor şimdi. Benim de kafam karıştı.
Yok pek tanımadım. Açıkçası sevgili olmadık. O söyledi ben de sıcak bakmadım öylece kaldı.1 sene içinde iyice tanımışsınızdır buna rağmen hala soru işareti varsa kafanızda demek ki doğru kişi değil .
Bence aşık değilseniz boş verin.. Ama aşıksanız değerlendirin şans verin.Bir kızı bir oğlu var. Kız 18 yaşında oğlan da 12 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?