14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?

Bence hiç vakit kaybetmeyin ailesiyle konuşun..
Siz konuşursanız '' sanane '' diye bir tepki ile karşılaşma oranınız yüksek.
Sonra ailesi bunu bize niye söylemedin diye sizin başınızı ağrıtırlar..

Bence hiç vakit kaybetmeyin ailesiyle konuşun..
Siz konuşursanız '' sanane '' diye bir tepki ile karşılaşma oranınız yüksek.
Sonra ailesi bunu bize niye söylemedin diye sizin başınızı ağrıtırlar..

Peki bu durumda aile ne gibi önlem alabilir ki yani bu durum nasıl çözulebilir?
İnternet telefon hatta gerekirse okul yasağı falan mı olmalı?:26:
Kuzenim derslerinde başarılı biri de değil açıkçası.

Son düzenleme:
anne babaya anlatacaksın tabiiki. hesabıda kaydet. inkar etmesin.

Kuzenin ailesi nasıl insanlar önce annesi ile paylaşsan bu durumu,facedeki konuşma kayıtlarını telefonuna indirseydin elinde kanıtın olur ayrıca kamera açıp cinsellik içerikli konuşmaları yaptıgı kişiyi bilişim suçlarına şikayet edebebilirsiniz.

Karşısındaki çocuk da henüz 16 yaşında.
Annesi babası bu durumda anca döver kısıtlamalar falan getirir heralde bilmiyorum doğru çözumu bulmak istiyorum.

Canım bunu anne babaya incitmeden kırmadan cok dikkatli ve ustu kapalı paylaş bence. Evlat cok hassas bir mevzu. İnsan kabullenemez, cook zor Allah vermesin. En iyisi kuzenini psikologa filan götürmek.. Basina cok kotu seyler gelmeden acil birseyler yap ama dikkat et ufacik kizlar evden kaciyor.. Adımlarını cok dikkatli at canım aman ha..

Evet herşeyi kapsamlı düşününce zarar vermekten korkuyorum ailesine söyleyerek.

Kimlerle görüşüyor kimlerle konuşuyor en yakın arkadaşları tespit ederler. Görüşme yasağı koyarlar..
İnterneti kapattırıp bir süre bu ortamdan uzak kalmasını sağlayabilirler.
Fakat bunu yapmak, onu bu konularda sıkarsa başka yollara başvurabilir.Ne gibi derseniz..
Bunu söylemek bile istemiyorum düşüncesi bile kötü.
Nette kamerada yaptıklarını gider reelde aklına biri girer bir şekilde böyle bir yanlışa adım atarsa işlerin boyutu tamamiyle değişir..
Tıbbi destek alınabilir. Bu yaşta böyle şeylere yatkınlık normal mi ne yapılması gerekiyor diye ailesi bir doktorla konuşur ise daha iyi olur bence..
Telefonunu takibe aldırabilirler.Bu oluyor mu bilmiyorum ama takibe alınsa çok iyi olur..
İnternet kapandığında telefondan bir şekilde yine irtibata geçer , o yüzden kimle ne konuşuyor takip etmekte fayda var..

O zaman onun haberi olmadan annesiyle bu durumu konuşmak en mantıklısı gibi geliyor.

Karşısındaki çocuk da henüz 16 yaşında.
Annesi babası bu durumda anca döver kısıtlamalar falan getirir heralde bilmiyorum doğru çözumu bulmak istiyorum.
Anne-baba bu durum bilmeli hatta karşıdaki çocugun aileside bilmeli kuzenin kız mı kız oldugunu düşünüyorum,kamera açarken resimlerini çekmek zor değil,ya karşı tarafın elinde kuzenin çıplak resimleri varsa ve çocugu bununla tehdit ederse ne olacak.:18:

Son düzenleme:
O zaman onun haberi olmadan annesiyle bu durumu konuşmak en mantıklısı gibi geliyor.

Aynen öyle..
Onun haberi olmasın..
Ailesi ''benim kızım böyle şeyler yapmaz'' diyecek türden insanlar mı ?Böyle bir tepkiyle karşılaşmak istemiyorsanız keşke o yazışmaların görüntüsünü alsaydınız bir şeyler yapsaydınız..

cocuk tabiki fotografini cekmistir o yastaki cocuklarin beyinleri yerinde olmuyor malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…