14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

Yok aksine hiç güvenmiyorlar çocuklarına,sürpriz olmaz bu durum sanırım

Sadece annesiyle konuşun önce. Çünkü babalar çok daha sert olur bu konularda kesin dövmeye falan kalkar diye düşünüyorum. Sonuçları Allah korusun kötü olabilir .Annesi en mantıklı kararı alacaktır .

Erkek ailesi bilse ne değişir ki. Aksine kızın adı çıkar diye bizim aile durumu ört bas etmeye çalışır.
Zaten aklıma gelen ilk şey tehdit olayı :18:

O zaman başlarına bu gibi olayların geleceğine hiç şaşırmazlar..
Bu durumun sonucunu çok merak ediyorum
Hayırlasıyla sonuçlanır inşallah

Bi sonuca varırsa bilgilendirirm inş hayırlısı olur.
En kısa zamanda annesiyle konuşcam

Ya annesine nazı geçerse
Karşı gelirse
Onu dinlemezse ne olacak
Bence babasının bilmesinde fayda var kuzum..
Babalar sert olursa sözüde bi o kadar sert olur.. Yani sözünü geçirme olasılığı daha fazla bence
Çünkü bu durum önemli bir durum..

Ama şöyle bi durum var babaları aşırı derece sert.

bu çok ciddi bir problem bu yaştaki bir çocuk için bence ilk önce siz konuşun bunun bir hastalık olduğunu ve uzak durmayı becermesi gerektiğini söyleyin ve sonrada annesiyle durumu paylaşın ama haberi olmadan kontrolde tutsun tabi bu yaşta bunları yapan bir insan bunları real de yaşamış olması lazım

Hımmm orasıda doğru ayy çok kötü bi durum aile için
Konu sahibi arkadaşım tanıyodur aileyi az çok annesine nazı geçer mi ki :26:

Evet konuşmalarda dikkatimi çeken bir şey vardı : realde daha rahatım tarzında birşey geçiyordu
Ama kararsız kaldım şimdi bir kısım aile bir kısm kendisi diyor :26:

Ama şöyle bi durum var babaları aşırı derece sert.

İşte beni bu korkuttu. Çünkü cahil henüz küçük bi kız daha büyük yanlış yapmasına engel olmak gerek.

Son düzenleme:
Hımmm orasıda doğru ayy çok kötü bi durum aile için
Konu sahibi arkadaşım tanıyodur aileyi az çok annesine nazı geçer mi ki :26:

Sonra babasıda annesine sen bana niye söylemiyorsun etmiyorsun senin yüzünden bu kıza çok yüz verdin merdin derse al işte sorun üzerine bi sorun daha çıktı..

İşte beni bu korkuttu. Çünkü cahil henüz küçük bi kız daha büyük yanlış yapmasına engel olmak gerek. Annesi nasıl peki ? Sizce gerekeni yapar mı ?

Gerekeni ben bile bilmiyorum ki annesi de ne yapar bilmiyorum kestiremiyorum sadece telefonunu elinden falan alır heralde dışarı falan çıkmasını yasaklar. aklıma bunlar geliyor

Bence hem annenin hem de babanın bilmesi gerekir. Cocuklarla ilgili konuların ebeveynlerin birinden saklanmasına karşıyım.

Sonra babasıda annesine sen bana niye söylemiyorsun etmiyorsun senin yüzünden bu kıza çok yüz verdin merdin derse al işte sorun üzerine bi sorun daha çıktı..

Heh işte bu da önemli. Çünkü daha önce bu kızın ablası için buna benzer durum yaşandı suç anneye kaldı.

Sanırım iki tarafa da açıklamaktan başka çare yok

Evet konuşmalarda dikkatimi çeken bir şey vardı : realde daha rahatım tarzında birşey geçiyordu
Ama kararsız kaldım şimdi bir kısım aile bir kısm kendisi diyor :26:

kesinlikle yaşamıştır bşir şeyler yoksa bu aşamaya geçemez güvenemez kendine ...

bence sen onunla konuş ama annesininde haberi olsun ama bence gene yapacağını yapacaktır duracağını sanmıyorum

kesinlikle yaşamıştır bşir şeyler yoksa bu aşamaya geçemez güvenemez kendine ...

bence sen onunla konuş ama annesininde haberi olsun ama bence gene yapacağını yapacaktır duracağını sanmıyorum

Ben de duracağını sanmıyorum. Ben bu işin içinden çıkamadım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…