Aynen öyle..
Onun haberi olmasın..
Ailesi ''benim kızım böyle şeyler yapmaz'' diyecek türden insanlar mı ?Böyle bir tepkiyle karşılaşmak istemiyorsanız keşke o yazışmaların görüntüsünü alsaydınız bir şeyler yapsaydınız..
Anne-baba bu durum bilmeli hatta karşıdaki çocugun aileside bilmeli kuzenin kız mı kız oldugunu düşünüyorum,kamera açarken resimlerini çekmek zor değil,ya karşı tarafın elinde kuzenin çıplak resimleri varsa ve çocugunu bununla tehdit ederse ne olacak.:18:
Yok aksine hiç güvenmiyorlar çocuklarına,sürpriz olmaz bu durum sanırım
O zaman başlarına bu gibi olayların geleceğine hiç şaşırmazlar..
Bu durumun sonucunu çok merak ediyorum
Hayırlasıyla sonuçlanır inşallah
Sadece annesiyle konuşun önce. Çünkü babalar çok daha sert olur bu konularda kesin dövmeye falan kalkar diye düşünüyorum. Sonuçları Allah korusun kötü olabilir .Annesi en mantıklı kararı alacaktır .
Ya annesine nazı geçerse
Karşı gelirse
Onu dinlemezse ne olacak
Bence babasının bilmesinde fayda var kuzum..
Babalar sert olursa sözüde bi o kadar sert olur.. Yani sözünü geçirme olasılığı daha fazla bence
Çünkü bu durum önemli bir durum..
Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?
Ya annesine nazı geçerse
Karşı gelirse
Onu dinlemezse ne olacak
Bence babasının bilmesinde fayda var kuzum..
Babalar sert olursa sözüde bi o kadar sert olur.. Yani sözünü geçirme olasılığı daha fazla bence
Çünkü bu durum önemli bir durum..
bu çok ciddi bir problem bu yaştaki bir çocuk için bence ilk önce siz konuşun bunun bir hastalık olduğunu ve uzak durmayı becermesi gerektiğini söyleyin ve sonrada annesiyle durumu paylaşın ama haberi olmadan kontrolde tutsun tabi bu yaşta bunları yapan bir insan bunları real de yaşamış olması lazım
Hımmm orasıda doğru ayy çok kötü bi durum aile için
Konu sahibi arkadaşım tanıyodur aileyi az çok annesine nazı geçer mi ki :26:
Ama şöyle bi durum var babaları aşırı derece sert.
Hımmm orasıda doğru ayy çok kötü bi durum aile için
Konu sahibi arkadaşım tanıyodur aileyi az çok annesine nazı geçer mi ki :26:
İşte beni bu korkuttu. Çünkü cahil henüz küçük bi kız daha büyük yanlış yapmasına engel olmak gerek. Annesi nasıl peki ? Sizce gerekeni yapar mı ?
Sonra babasıda annesine sen bana niye söylemiyorsun etmiyorsun senin yüzünden bu kıza çok yüz verdin merdin derse al işte sorun üzerine bi sorun daha çıktı..
Sonra babasıda annesine sen bana niye söylemiyorsun etmiyorsun senin yüzünden bu kıza çok yüz verdin merdin derse al işte sorun üzerine bi sorun daha çıktı..
Evet konuşmalarda dikkatimi çeken bir şey vardı : realde daha rahatım tarzında birşey geçiyordu
Ama kararsız kaldım şimdi bir kısım aile bir kısm kendisi diyor :26:
kesinlikle yaşamıştır bşir şeyler yoksa bu aşamaya geçemez güvenemez kendine ...
bence sen onunla konuş ama annesininde haberi olsun ama bence gene yapacağını yapacaktır duracağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?