Ben de duracağını sanmıyorum. Ben bu işin içinden çıkamadım açıkçası.
Heh işte bu da önemli. Çünkü daha önce bu kızın ablası için buna benzer durum yaşandı suç anneye kaldı.
Sanırım iki tarafa da açıklamaktan başka çare yok
Sadece korkutmak ne kadar işe yarar ki :Sabooowwww ne günlere kaldık yahu(( bence ilk olarak onu alıp söyleyin her şeyi biliyorum babana söyleyecem diye. sonra da bu tarz şeyler takip ediliyor feysbuk tarafından deyip iyice gözünü korkutun. ama ailesine mutlaka söyleyin bence
Olan hep o annelere oluyor..
O yüzden bence ikisine de söylesin..
Ama yine de sen daha iyi tanıyorsun meryem .. Karar senin..
bence annesine söyleyin baba kesinlikle bilmesin anne durumu düzeltir sanırım takip eder çocugunu... daha çok küçük çocuk aklı ermiyo ama başı boş bırakılırsa başına çok kötü şeyler gelicek belli
Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?
Hatta neler geldi bu zamana kadar onu bile bilemeyiz
Ay 14 yaşında yaptıklarına bakbence annesine söyle babası böyle bişeyi duysa neler yapar kim bilir :26: annesi korkutur babana söylicem diye ama sen babasına söyleme bence herşey daha kötüde olabilir
evet bilemeyiz yaşından çok büyük işlere kalkışmış sanırım hormanları çok üst seviyede kendinide zabdedemiyo hastalık bu ve tedavi olması şart mutlaka annesi bilsin hatta bence o yakalamış gibi yapsa daha iyi olur sizdende nefret edebilir daha çok utanır belki hani sizin bildiginizi bilmesin....
bence annesiyle konuş.
babası çok sertse sertlikle işler daha da kötüye gidebilir o yaşlarda evden kaçan da duyuyoruz intihar eden de.
annesi önlem alsın bu konuda ben kimsenin çok yumuşak olacağını zannetmiyorum nazı geçemez yani.
annesi interneti yasaklar psikologa götürür. kızını uyarır.
babası şimdi döver eder.
anne baba öğrencek, bekaret testine götürcekler, belki okul yasağı koycaklar.. iyileştirmek için bir hayatı mahvetmiş olabileceksiniz.
En doğrusu kızı alıp arkadaşlık etmek. zamanla çözmek. Acele kararlar alınmamalı.
Ama ben bugune kadar ailesinden gizli olarak hep onu uyardım iyiye yönlendirdim birlikte vakit geçirdim ve aldığım sonuç ortada
Bu konu evladı olan herkese örnek olsun bence benim çocuğum yapmaz demeyin çok kötü şeyler dönuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?