Canım benim senin tavsiyelerini istemeyeceğim de kimin isteyeceğim.Gelinliğini diktirip geri vermişsin en çok buna üzüldüm,hemen hemen aynı gelinliği istiyorum hatta mor çiçekte hımm sana söylemeyi unuttum moru çok sevdiğini biliyorum hemde çok güzel bir anlamı var gelinlik ve beyaz olması temizlik,saflık sevgi demek mor çiçeğin ise aşkını ölümsüzleştirmek demek.Mitolojide renklerin anlamı budur ve sana da ikiside çok yakışmış benden önce bunu ilk yapan sensin valla tebrik ederim tekrar tekrar resimlerine bakıyorum canım ya . ..
kiralık fiyatıyla alma fiyatı arasında 2 kat fark vardı evde duracaktı yani ondan zaten ilk ben giyecem die alma taraftarı deildim ama şimdi kıskanıyorum ya baskası giyiyodur fln die eşim alalım istiosan dio ama ne işime yarıcak yok diyorum
mor çiçeğede gelin çiçeği mormu olurmus die millet laf söyledi hep sanki mor olunca dğün olmuyor nikah olmuyor kaydirigubbakcemile3 sende mor yap canım çiçeğini ama aralarına beyaz minik bişiler attır ben beyaz koydurmamıstım sonradan aklıma geldi öyle daha guzel olur bence bu arada yeni fotolar koydum düğün fotolarıma ilk sayfada istersen facen varsa özelden gönder adını ekleyeyim orada daha cok foto var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?