;slm kızlar ne haberler neler yapıyorsunuz ben sıcaklardan bunalıyorum mecbur değilsem dışarı çıkmıyorum evdeyim sizz
;bende 15 aydır korunmuyordum ve olmadı dün doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum
bende 15 aydır korunmuyordum ve olmadı dün doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum
mrb canımkızlar 2 gün sonra adet olucağım gün inş.olmam da hamileyimdir sizlerin ne zaman ????
mrb canım
nasılsın .adet belirtileri varmı ? umarım olmazsın yolumuzu açarsın .bizde arkandan geliriz .bende beklemedeyim .bugün aşılamanın 7.günü hiç bir belirti yok .umutlu değilim yani
;kasıkalrımda ağrı var halsizlik var kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama hamile olduğumu sanmıyorum adet belirtilerim var yani malesef ama sen umutsuz olma senin farklı aşılaman oldu sen yol kateddinlmaz:
;bizim gibi olan var mı diyosunuz. tabi ki var olmaz olur mu???? mesela ben d evardım.kızlar umtlarınızı kaybetmeyin ben de 3 ay öncesine kadar sizin gibiydin. bana böyle yazanlar çok umut veriridi . oyüzden yazmak istedim.ben d e1 kimyasal gebelik yaşamıştım. sonrasında nerdeyse 10 ay kadar istedik olmadı. doktor gittik pko dedi.yumurtamın gelişme problemi vardı. hatta klomen de işe yaramadı. göbekten merional diye bir iğne vuruldum. ozaman bi sürü yumurtam oldu ma olmadı o ay. hatta yumurtaların bi kısmı çatlamyınca kist oldu ben çok üzülmüştüm bia y daha boşa gitti diye. tabi kist olunca tedavi olmuyo.ara verdik o ay. ve ben soğan kürü yaptım.ve o ya bebk fikrini tamammen kafamdan çıkardım kist olunca. gezdim tozdum . hiç umudum yoktu. bi baktım adetim gecikti. yok ya dedim kist gitmedi 1 ay daha gitti dedim üzülüyodum. bi test yaptık çift çizgi. ama hala inanmıyorum olmaz kistim vardı ve tedavi d eolmadım diyodum. ama kan testi d eyaptırdık. bi baktık. çok beklediğimiz mucizmiz bize süpriz yaptı ve geliverdi. o yüzden umudunuzu kaybetmeyin her şeyin bi zamanı var.onu sadece Allah biliyo.bakın şimdi kaç haftalık olduk.çok güzel bi duygu. içinizde bi kalbin daha attığını bilmek.umarım en yakın zamanda hepiniz bu duyguyu yaşıyacaksınız. sadece zamanı var. sabredin ve dua etmekten hiç vazgeçmeyin. darısı bebişlerini hasretle bekleyen herkesin başına.
Merhaba arkadaşlar bugün her ay olduğu gibi yine kötü birgün iki yıldır bebek için uğraşıyorum.Uğraşıyorum diyorum çünkü eşim ne testleri ne de tedaviyi kabul etmiyor.O da ayrı bir psikolojik çöküntü tabi.Her ay belki bu defa bebeğim gelir Rabbim dualarımı kabul etmiştir diye umutlanıyorum.Sonuç hep hüsran....Eşimle evlenebilmek için çok mücadele etmiştim birçok zorluk yaşamıştık tam evlendik herşey güzel olacak derken başka bir mücadele daha başladı çok yorgunum...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?