15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

slm kızlar ne haberler neler yapıyorsunuz ben sıcaklardan bunalıyorum mecbur değilsem dışarı çıkmıyorum evdeyim sizz

bende 15 aydır korunmuyordum ve olmadı dün doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum

slm kızlar ne haberler neler yapıyorsunuz ben sıcaklardan bunalıyorum mecbur değilsem dışarı çıkmıyorum evdeyim sizz
;
ben aşılama yapptırdıktan sonra ateşim normale gör biraz daha yüksek ,birde üzerine sıcaklar iyice kötü etti.bende aynı akşamları sadece bir yarım saat yürüyüşe çıkıyorum okadar ....

bende 15 aydır korunmuyordum ve olmadı dün doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum
;
slm.hoşgeldin.bizdede aynı sıkıntı var malesef.tedavi yöntemi olarak ne belirlediniz.ben yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum ama daha sonuç elde edemedim.acayip bir rahatsızlık bu.bir bakıyorsun tedavisiz bile çocuk sahibi olan var bir bakıyorsun yıllarca çocuk sahibi olamayan var .umarım hepimiz en yakın zamanda amacıımıza ulaşırız..

a.s.a.s.a.s.
slm geçmiş olsun hepimizde var o illet rahim filmi çektirdinmi istedimi dr. hepimiz sabredicez ve beklicez
sen ne hapı kullanıyosun yumurtlama takibi iğne falan verdimi dr.

kızlar 2 gün sonra adet olucağım gün inş.olmam da hamileyimdir sizlerin ne zaman ????
mrb canım
nasılsın .adet belirtileri varmı ? umarım olmazsın yolumuzu açarsın .bizde arkandan geliriz .bende beklemedeyim .bugün aşılamanın 7.günü hiç bir belirti yok .umutlu değilim yani

bizim gibi olan var mı diyosunuz. tabi ki var olmaz olur mu???? mesela ben d evardım.kızlar umtlarınızı kaybetmeyin ben de 3 ay öncesine kadar sizin gibiydin. bana böyle yazanlar çok umut veriridi . oyüzden yazmak istedim.ben d e1 kimyasal gebelik yaşamıştım. sonrasında nerdeyse 10 ay kadar istedik olmadı. doktor gittik pko dedi.yumurtamın gelişme problemi vardı. hatta klomen de işe yaramadı. göbekten merional diye bir iğne vuruldum. ozaman bi sürü yumurtam oldu ma olmadı o ay. hatta yumurtaların bi kısmı çatlamyınca kist oldu ben çok üzülmüştüm bia y daha boşa gitti diye. tabi kist olunca tedavi olmuyo.ara verdik o ay. ve ben soğan kürü yaptım.ve o ya bebk fikrini tamammen kafamdan çıkardım kist olunca. gezdim tozdum . hiç umudum yoktu. bi baktım adetim gecikti. yok ya dedim kist gitmedi 1 ay daha gitti dedim üzülüyodum. bi test yaptık çift çizgi. ama hala inanmıyorum olmaz kistim vardı ve tedavi d eolmadım diyodum. ama kan testi d eyaptırdık. bi baktık. çok beklediğimiz mucizmiz bize süpriz yaptı ve geliverdi. o yüzden umudunuzu kaybetmeyin her şeyin bi zamanı var.onu sadece Allah biliyo.bakın şimdi kaç haftalık olduk.çok güzel bi duygu. içinizde bi kalbin daha attığını bilmek.umarım en yakın zamanda hepiniz bu duyguyu yaşıyacaksınız. sadece zamanı var. sabredin ve dua etmekten hiç vazgeçmeyin. darısı bebişlerini hasretle bekleyen herkesin başına.

senin adına çok sevindim allah kurtarsın seni de ben hiç umudumu yitirmedim her ay bekliyorum bi hevesle allah bilir biimkinin zamanınıda vkti var daha heralde sabırla bekliyoruz benimde bir gün bebeğim olucak bunu biliyorum ve gönülden istiyorum inş.hamilelerin duası tutar derler bizim adımızada dua et :))

mrb canım
nasılsın .adet belirtileri varmı ? umarım olmazsın yolumuzu açarsın .bizde arkandan geliriz .bende beklemedeyim .bugün aşılamanın 7.günü hiç bir belirti yok .umutlu değilim yani

kasıkalrımda ağrı var halsizlik var kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama hamile olduğumu sanmıyorum adet belirtilerim var yani malesef ama sen umutsuz olma senin farklı aşılaman oldu sen yol kateddin lmaz:

kasıkalrımda ağrı var halsizlik var kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama hamile olduğumu sanmıyorum adet belirtilerim var yani malesef ama sen umutsuz olma senin farklı aşılaman oldu sen yol kateddin lmaz:
;
moralini bozma .inşallah en kısa zamanda bizde bu mutluluğa kavuşuruz .ilk aşılamamda çok umutlu ve heyecanlıydım.bunda sanki hiç aşılama yaptırmamışgibiyim.tutsa insan bişeyler hisseder içinde diye düşünüyorum yokluyorum kendimi yok bişey sanırım ondan umutsuzluğum tüpe kadar gidecek gibi bu iş diye düşünüyorum .benim annemde de bu rahatsızlık (pco)varmıış.onda çocuk oluyormuş ama hiç durmuyormuş düşüp gidiyormuş. 6-7 ayda bir adet görüyormuş. bizde alala ala annemizden bu geni almışız .hani kadınların 12 tanesinin 1 tanesinde bu rahatsızlık varmışya o şanslı birin bitaneside benim malesef .
allah hakkımızda hayırlısını versin ne yapalım o verecek ki olacak .
:1no2:

;
inan çok iyi düşünmüşün.umudumu kaybeder gibi oluyorum .benim gibi pco olup da sonucunda başarı olanları okuyunca yeniden ümitlerim kabarıyor.inşallah sende sağ salim kucağına alırsın .terazinin dediği gibi bize dua et....tşk ler

Merhaba arkadaşlar bugün her ay olduğu gibi yine kötü birgün iki yıldır bebek için uğraşıyorum.Uğraşıyorum diyorum çünkü eşim ne testleri ne de tedaviyi kabul etmiyor.O da ayrı bir psikolojik çöküntü tabi.Her ay belki bu defa bebeğim gelir Rabbim dualarımı kabul etmiştir diye umutlanıyorum.Sonuç hep hüsran....Eşimle evlenebilmek için çok mücadele etmiştim birçok zorluk yaşamıştık tam evlendik herşey güzel olacak derken başka bir mücadele daha başladı çok yorgunum...:çok üzgünüm:

a.s.a.s.
slm hoşgeldin peki senin problemin nedir sana mı izin vermiyor yoksa kendimi istemiyor tedaviyi ne gibi testler filmler falan yaptırdın bence eşin çok haksız bu konuda sana destek olması lazım birlikte mücadele etmeniz aynen bilerde öyle her ay hüsran alıştım artık diyorum her ay ama çok moralim bozuluyor allah ehpimize kolaylık versin dualarımızı kabul etsin :Saruboceq: hepimiz birer birer hamiş olalım :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

Hoşbulduk, teşekkür ederim yanıtın için eşimle evlendiğimizden beri (2 yıldır) hiç korunmadık.1 yıl normal bir zaman bekleyelim olur dedik ve bekledik geçen yaz itibariyle de doktor serüvenlerim başladı.Ama hep yanlızdım.5 yıl önce myom ameliyatı geçirdim tüplerimin tıkalı olabileceği şüphesiyle sorunu kendimde arıyordum buda beni daha da rahatsız ediyordu.6 ay önce HSG filmi çektirdim.Allah'a şükür bir problem çıkmadı.Adetin 3.günü hormon testlerimi de yaptırdım onlarda da bir problem yoktu.Sadece eşimin spermiyogramı ve benim yumurta takibim kalmıştı,eşim bu test için psikolojik olarak hazır olmadığını söylediğinde dalga geçiyor benimle herhalde dedim testi yaptırmak için gittiğimizde örnek veremedi.Ve birdaha da gitmedi.Kendince bir zaman belirlemiş şu zamandan sonra gidip yaptıracağım diyor ama o zaman bu zamana kadar gelmedi artık eşimin çocuk istemediğini düşünüyorum.Bana istemiyorum da demiyor kafayı yemek üzereyim.Tek başıma mücadele etmekten çok sıkıldım her ay bu sefer işallah olmuştur diye umutla beklemekten sonra yine hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum uzun bir zaman değil beni yoran kısa ama yanlız geçen zaman.Sorun nerde kimde bilmiyorum bilmediğim için daha da huysuzlaşıyorum yeri geliyor eşimi suçluyorum sonra abarttığımı düşünüp kendimi yiyorum.Bilmiyorum artık saçmalıyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

merhaba kızlar.. ben 11 aylık evli pko hastasıyım... 5 aydır cocuk istiyoruz ama olmadı. bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum çok umutluydum.. bgn kan testivyaptırdım sonuc 1.66 yani hüsran oldu gne bu ay... size sorum ben 11 haziranda adet oldum. 13.ünde klomene başladım. 19unda kontrole gittiğimde 22.5 omştu yumurtam ve hemen catlatma iğnesi oldum.. bgnkı yaptırdığım test 1.66 cıktı. sizce erken mi? bu konuda fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…