15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

:1no2:anlamadım eşinle mutsuzmusun yoksa bebekten sonra moraliniz bozuk diyemi CADIARZU bizde 3 sene sonra istedik gezdik tozduk tatil yaptık çocuksuz tadını çıkardık sayılır şimdi ise tam hazırız istiyoruz artık kısmet allah izin verirse :CüvCüv:

slm sevda dr.seni alttan muayene etmedimi ettiyse görmüştür veya başka yerde simir testi yaptır istersen benim simir testinde çıkmıştı iltihap ilaçlarla fitillerle kuruttuk biraz rahimimdede yaram var

yok canım esımle gayet ıyıyız hıc bı sorun yok esım nezaman olursa olsun dıyor cok rahat o

klomen kullanmanın sebebi nedir .yumurtlama ilemi ilgili sıkıntı var yada problem nedir .kaç yıllık evlisiniz ...daha önce yaptırdığın bir tedavi oldumu ?
allah kolaylıklar versinnn....(hepimize)

canım hiç bir problem yok ne eşimde ne de bende. Hatta ben yumurtluyorum da yani. Ama olmuyor 18 aydır. Doktor da nokta atışı yapıp ilaca başlayalım dedi. Kullandıktan sonra yumurtalarım çoğaldı. Bekliyoruz işte.

arkadaşlar bana dua edin .bu ay doktor aşılamaya karar verdi. şu an klomen kullanmaya başladım .haftaya kontrol edilecek ve yumurta glişimi varsa aşılama yapılacak...umarım hayırlısıyla yüzümüz güler bu defa.....

sevgi senin adına çok sevindim inş.tutar bebişin benimde bu ay gitmem gerekiyordu dr.ama inan canım hiç gitmek istemedi ayaklarım dr.gitmedi neden bilmem bundada vardır bir hayır nerde yaptırıyorsun aşılama özel bir dr.damı kaça mal oluyor ilaçlarla merak ettim

evt öyle ama geçen bu sitede birşey gördüm erken gebelik testi diye bişey varmış ama açılımını bilmiyorum araştır bi istersen

...
daha önce bir defa özelde yaptırdım .aralık ayında ve bana ilaçlar+aşılama vs toplamda
1.500 civarı tuttu ama daha sonra int ten baktığımda o gittiğim doktorla ilgili iyi şeyler duymadım özellikle maddi anlamda çok pahalı olduğunu da öğrendim .şimdi ssk da eğitim hastanesinde yaptırıyorum.sadece 2 lira ilaç parası eczaneye ödedim başka hiç bişey yok .üstelik öyle anlatıldığı gibi sıra ,ilgisizlik falanda yok .inşallah sonuda hayırlı olur .

bende özel dr.ilaçlar hariç 600 sadece aşılama fiyatı dedi kendi dr.um ssk da nasıl yaptırıyosunki dr.orayamı gidiyordun iyiymiş çok cazip iyi ilgileniyorlarsa biizm burada ki devlet hastanelerinde pek fazla ilgilenmiyorlar hemen başından sağmaya bakıyorlar bende gitmiyorum o yüzden

,
ben ilgisizler ,sıra çok olur falan diye birde çalışıyordum o nedenle özele gittim .ama özelde aynı ssk gibi sıra bekledim çok ilgi görmedim.ssk ya gittim hiç beklemeden doktorla görüştüm,yapılması gereken testler için elime dökümleri işaretleyip verdi.ve sonuçları görür görmez aşılamaya gönderdi.
ssk da hep aynı doktorla muhattap olmuyorsun .bölüm bölüm ilk muayeneden sonrasını ayrı bir birime yönlendiriyorlar ordan takip ediyorlar .birde özelde tüp bebek falan tedavisini karşılayacak şuan maddi imkanım yok .ssk dan yararlanmak için gerekli raporuda burdan almam gerekiyor o nedenlede bir başlangıç yapmak istedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…