hamıle olup olmadıgınmı:?
kızlar bizde 18 aydır korunmuyoruz malesef olmadı bu ay ilk kez klomen kullandım
canım once bende oyle dıyordum 1 sene gecsın dıyordum kesınlıkle ıstemem dıyordum ama ılk bebegımde hamıle oldugumdan hberım bıle olmadı cok sıddetlı karın agrım varı bende adet olmayı beklerken dra gıttık gunumde gecıkınce test yaptık cıktı cok sevınmıstık ve o annelık duygusu ıcımıkaplamıstı kaybedıncede cok uzulduk bu bana Allahın verdıgı bır cezaydı cunku ne olursa olsun ıstemem dıyordum onun verdıgıne karsı gelmıstım resmen sımdı bana tekrardan o duyguyu yasatması ıcın dua edıyorum,evlılıgın tadınında cıkacagı yok hıç canım bızde bebekle dahada tatlandıralım dıyorumkaydirigubbakcemile3
klomen kullanmanın sebebi nedir .yumurtlama ilemi ilgili sıkıntı var yada problem nedir .kaç yıllık evlisiniz ...daha önce yaptırdığın bir tedavi oldumu ?kızlar bizde 18 aydır korunmuyoruz malesef olmadı bu ay ilk kez klomen kullandım
:1no2:anlamadım eşinle mutsuzmusun yoksa bebekten sonra moraliniz bozuk diyemi CADIARZU bizde 3 sene sonra istedik gezdik tozduk tatil yaptık çocuksuz tadını çıkardık sayılır şimdi ise tam hazırız istiyoruz artık kısmet allah izin verirse :CüvCüv:
anladım tamam yaşın kaç senin
klomen kullanmanın sebebi nedir .yumurtlama ilemi ilgili sıkıntı var yada problem nedir .kaç yıllık evlisiniz ...daha önce yaptırdığın bir tedavi oldumu ?
allah kolaylıklar versinnn....(hepimize)
22 canımkaydirigubbakcemile3
...sevgi senin adına çok sevindim inş.tutar bebişin benimde bu ay gitmem gerekiyordu dr.ama inan canım hiç gitmek istemedi ayaklarım dr.gitmedi neden bilmem bundada vardır bir hayır nerde yaptırıyorsun aşılama özel bir dr.damı kaça mal oluyor ilaçlarla merak ettim
,bende özel dr.ilaçlar hariç 600 sadece aşılama fiyatı dedi kendi dr.um ssk da nasıl yaptırıyosunki dr.orayamı gidiyordun iyiymiş çok cazip iyi ilgileniyorlarsa biizm burada ki devlet hastanelerinde pek fazla ilgilenmiyorlar hemen başından sağmaya bakıyorlar bende gitmiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?