canim benimde
15 aylik bir oglum ve
tam anlatigin gibi
ama napalim saglik olsun bence gecis dönemi yasiyoruz
insallah düzelecekler
tabi senin durumun farkli hamile olgudun icinn sana zor gelebiolir
ama hayirlisi
allah yardimcin olsun
arkadaşlar 15 aylık bir oğlum var biraz fazlaca hareketli bir çocuk.yapmadan anlamıyor dolap kapılarını açıyor kavanozları dağıtıyor priz üzerindeki fişlere asılıyor tüm çekmeceleri dağıtıyor.ve asla yapmadan anlamıyor gözümün içine baka baka bildiğini okuyor.kızıyorum olmuyo anlatıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım.25 haftalık hamileğim ve çok zorlanıyorum.acaba bi geçiş dönemimi bu yoksa böyle geldi böyle gidecekmi....
dr bana bu çocuk böyle gidecek dedi.çocuk enerji doluymuş
okul çağında belki biraz durulur dedi.geçen ay hamile kaldım ama düştü.diyorum çok stres yaptım ondan mı düştü.şimdi ise hiç düşünmüyorum 2. 4 yaşına olana kadar
inan masaya oturup yemek yiyemiyorum oda çıkıp masanın ortasına oturuyor
döküyo saçıyor.
benimde 15 aylık bir oğlum var bu yaramazlıkları o da yapıyor bana hiç rahat vermese de ben pek sinirlenmiyorum kızmıyorum ona. yaptıklarına gülüyoruz beraber.bebekler bu yaşlarda özerklik dönemine giriyorlar sizden ricam lütfen internette biraz araştırın ve sürekli bebeklerinize yapma etme hayır demeyin o zaman daha inatçı ve sinirli oluyorlar yapmasını istemediğiniz birşey yapıyorsa hemen dikketini başka leye çevirin ya da onu orda bırakıp siz başka odaya gidin o da sizi merak edip peşinizden gelecektir unutmayın özerklik dönemini mutlaka araştırın .....
benimde kızım var 14 aylık aynı şeyleri bende yaşıyorum...
mutfağın alt dolaplarını boşaltmak zorunda kaldım....
yatak odasındaki çekmeceleri hergün indiriyor....
gözümün içine baka baka döküyor benim geldiğimi görünce daha da hızlanıyor...ne döksem kar dır diyor herhalde....yemek yerken sanki savaş yapıyoruz...hiç bitmiyor enerjisi...ne zaman sakinleşir acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?