- 21 Eylül 2025
- 77
- 53
- 3
- Konu Sahibi ucanfiller
-
Ay nasıl sabrettin ya benim 7.gun asla geçmiyor zaman11. Gündü
Belirti aramadım ilaçlar bana genelde yan etki yaptığı için ama her gün öğleden sonra yasin okumaya çalıştım bakara dinlemeye çalıştım. Bence en önemli belirti özellikle son 3 gün regl ağrısı olduAy nasıl sabrettin ya benim 7.gun asla geçmiyor zamanbelirtiler nelerdiii
İnşallah canım dua edip olumlu düşünmek lazım bu süreçteBelirti aramadım ilaçlar bana genelde yan etki yaptığı için ama her gün öğleden sonra yasin okumaya çalıştım bakara dinlemeye çalıştım. Bence en önemli belirti özellikle son 3 gün regl ağrısı oldudua edin sadece ben pozitif değildim olmayacak gibi düşünüyordum ama allahim nasip etti dua edin bol bol inşallah hepiniz güzel haberleri alacaksınız bizler için buda bir başlangıç devamı güzel gelsin inşallah
Gerçekten öyle edebildiğiniz kadar dua edin. Ben hacet namazı kıldım kılabildiğim kadar öğle namazları peşine 2 rekat dileğinizi geçirip sizde kılın mutlaka Rabbim dua isteyenin duasını darda bırakmaz inşallah sizde buraya yakında yazacaksınız pozitif diyeİnşallah canım dua edip olumlu düşünmek lazım bu süreçte
O kadsr haklısın ki bol bol dua edip namaz kılacağımGerçekten öyle edebildiğiniz kadar dua edin. Ben hacet namazı kıldım kılabildiğim kadar öğle namazları peşine 2 rekat dileğinizi geçirip sizde kılın mutlaka Rabbim dua isteyenin duasını darda bırakmaz inşallah sizde buraya yakında yazacaksınız pozitif diye
yarın test günüm inşallah sizler gibi bende buraya güzel haberlerle gelirim sizlerin mutluluğuyla mutlu oldum gözlerim dolduBelirti aramadım ilaçlar bana genelde yan etki yaptığı için ama her gün öğleden sonra yasin okumaya çalıştım bakara dinlemeye çalıştım. Bence en önemli belirti özellikle son 3 gün regl ağrısı oldudua edin sadece ben pozitif değildim olmayacak gibi düşünüyordum ama allahim nasip etti dua edin bol bol inşallah hepiniz güzel haberleri alacaksınız bizler için buda bir başlangıç devamı güzel gelsin inşallah
Haberini bekliyoruuuzzzyarın test günüm inşallah sizler gibi bende buraya güzel haberlerle gelirim sizlerin mutluluğuyla mutlu oldum gözlerim dolduallah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah darısı bekleyen herkesin başına
kan verdim saat 14 te inşallah sonucum çıkacak sizlerle paylaşacağım dua edin arkadaşlarHaberini bekliyoruuuzzz
Ay allahım pozitif görmeyi nasip etsinnnn önce sana sonra da bizlerekan verdim saat 14 te inşallah sonucum çıkacak sizlerle paylaşacağım dua edin arkadaşlar
Bende dün 6.gun kan testi verdim şükür pozitifi gördüm rabbim hepimize nasip etsinkan verdim saat 14 te inşallah sonucum çıkacak sizlerle paylaşacağım dua edin arkadaşlar
Ayyy çok sevindim. Benim 8.gun bugün umutlanıp yapasım geliyor benim de çok heyecanlandımBende dün 6.gun kan testi verdim şükür pozitifi gördüm rabbim hepimize nasip etsin
Bende yapmıycaktim aslında çok erkendi daha ama dün ilaç yazdırmak için hastaneye gittim o an HCG hormonunada bakalım diyiverdim 6.gunde çok düşük değerlerde öğrenenleri okumuştum bu forumda 5 10 anca çıkar varsa diyordum ama 46 çıkınca bende çok şaşırdım rabbim nasip etsin herkese hepimizeAyyy çok sevindim. Benim 8.gun bugün umutlanıp yapasım geliyor benim de çok heyecanlandım
Bende dün 6.gun kan testi verdim şükür pozitifi gördüm rabbim hepimize nasip etsin
5.gun embriyosu 2BC-2CC kalitede tranfer olmustum canımTebrik ederim çok güzel haber bukadar erken Bende bugün 7 ci günümdeyim embryo kaç günlüktü ?
Çok güzel :) güzel güzel katlanır inşallah benimde çok test edesim geldi şimdi5.gun embriyosu 2BC-2CC kalitede tranfer olmustum canım
Aynı test gunumuzzzÇok güzel :) güzel güzel katlanır inşallah benimde çok test edesim geldi şimdi27 sinde test günüm:)
27si ve c.tesi diye 26sinda cuma günü test yapicam bende tekrarÇok güzel :) güzel güzel katlanır inşallah benimde çok test edesim geldi şimdi27 sinde test günüm:)
Allah gonlunuzun istedigini hayirlisiyla nasip etsin. Benimde yarin test gunum. Pazar ve pztesi kendi merakimdan yaptim negatif. Bide yarin dr yapsin simdiden benimde belli. Uzulmeyelim zaten zorlu sureclerden gectik. Su asamaya gelmek bile cesaret ve emek isi. Bizlere helal olsun.negatif sonucum. bunu buraya yazıyorum ama sakın moralinizi bozmayın allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah. dua edin. allah her şeye kadirdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?