15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Ay nasıl sabrettin ya benim 7.gun asla geçmiyor zaman belirtiler nelerdiii
Belirti aramadım ilaçlar bana genelde yan etki yaptığı için ama her gün öğleden sonra yasin okumaya çalıştım bakara dinlemeye çalıştım. Bence en önemli belirti özellikle son 3 gün regl ağrısı oldu dua edin sadece ben pozitif değildim olmayacak gibi düşünüyordum ama allahim nasip etti dua edin bol bol inşallah hepiniz güzel haberleri alacaksınız bizler için buda bir başlangıç devamı güzel gelsin inşallah

İnşallah canım dua edip olumlu düşünmek lazım bu süreçte

İnşallah canım dua edip olumlu düşünmek lazım bu süreçte
Gerçekten öyle edebildiğiniz kadar dua edin. Ben hacet namazı kıldım kılabildiğim kadar öğle namazları peşine 2 rekat dileğinizi geçirip sizde kılın mutlaka Rabbim dua isteyenin duasını darda bırakmaz inşallah sizde buraya yakında yazacaksınız pozitif diye

O kadsr haklısın ki bol bol dua edip namaz kılacağım inşallah sende bizler için dua et hep

yarın test günüm inşallah sizler gibi bende buraya güzel haberlerle gelirim sizlerin mutluluğuyla mutlu oldum gözlerim doldu allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah darısı bekleyen herkesin başına

Ayyy çok sevindim. Benim 8.gun bugün umutlanıp yapasım geliyor benim de çok heyecanlandım
Bende yapmıycaktim aslında çok erkendi daha ama dün ilaç yazdırmak için hastaneye gittim o an HCG hormonunada bakalım diyiverdim 6.gunde çok düşük değerlerde öğrenenleri okumuştum bu forumda 5 10 anca çıkar varsa diyordum ama 46 çıkınca bende çok şaşırdım rabbim nasip etsin herkese hepimize

Tebrik ederim çok güzel haber bukadar erken Bende bugün 7 ci günümdeyim embryo kaç günlüktü ?

negatif sonucum. bunu buraya yazıyorum ama sakın moralinizi bozmayın allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah. dua edin. allah her şeye kadirdir.
Allah gonlunuzun istedigini hayirlisiyla nasip etsin. Benimde yarin test gunum. Pazar ve pztesi kendi merakimdan yaptim negatif. Bide yarin dr yapsin simdiden benimde belli. Uzulmeyelim zaten zorlu sureclerden gectik. Su asamaya gelmek bile cesaret ve emek isi. Bizlere helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…