Tek çizgi çıksa bile bu bir şey demek değildir önemli olan kan tahlili, eğer değer 50 nin altında ise idrarda çıkmaz, bazı kişilerde idrarda hiç çıkmayabiliyormuş.kızlar dayanamayıp idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi çok merak ediyorum
kızlar ya ben çok kötüyüm sankı kotu sonuc alacakmısım gıbı gelıo cok stres oldum bugunde test yapmak ıstemıyorum hersey gununde olsun dıye rabbım inşallah hepımızınyuzunu guldurur amiiiiin
kızlar idrar tahlilinden sonra dayanamayıp kan tahlili yaptırdm sonuç pozitif değer 348 yarın sizinde iyi haberlerinizi alırım inşallah hala inanamıyorum
kızlar idrar tahlilinden sonra dayanamayıp kan tahlili yaptırdm sonuç pozitif değer 348 yarın sizinde iyi haberlerinizi alırım inşallah hala inanamıyorum
yasminm canım tebrik ederim bu çok guzel bır haber allahım hayırlısı ile kucagına almayıda nasıp etsın darısı bızlerın basına ben cok korkuyorum ne olur dualarınızı esırgemeyın allahım isteyen herkese nasıp etsın inşallah yarın dılerım rabbımden lıstemızdekı herkes hamıs haberı verır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?