15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

Çok ağır bir diyete benziyor. Güzel kilo verdirdiğine eminim ama ben normal bir diyete zor dayanırken buna nasıl dayanırım bilemem.

slm hanımlar ...geçenlerde eşimin bi akrabasının çok fazla kilo verdiğini duydum ve sadece sabahları aç karnına türk kahvesi içerek..şimdi bu yazıyı okuyunca doğru olduğuna kanaat getirdim bence denemeye değer..

Ben bu diyeti hiç umudum kalmadıgı anlarda uyguluyorum... Gerçekten cok işe yarıyor.. 6-7 kilo rahat verebilirsiniz,
Benim elime uzun yıllar once geçti. Listenin başında Bayındır Hastanesi yazıyordu.Ama ne kadar dogru blmiyorum. İsveç Diyetinin Türklere uyarlanmıs hali...
Diyetin en ilginç yanı, sonrasında kiloyu koruyosunuz,,yani rejim sonrası isyan hallerimde, dünyaya bir kere geldim deyip, gece 2de boreklerı goturdugumde bile kilo almadım. en az altı ay. ama gel gelelim uygulamaya.. Cok agır.. et yemekten tiksiniyorsunuz.tuzsuz yağsız eti ağzımızın içinde geveleyip, duruyorumm,
Şimdilerde cok agır spor yapıorum, 45 dakka kondüsyon aleti üstüne 45 dakika spinning.. 500-600 kalori cok rahat yakıyorum .. yani hesaplamalara göre,, ama 1 ayda 700 gr yağ verip, 300 gr kas yaptıgımı ogrenince bu listeyi yine elime aldım.. Bu seferr, yemekleri az yağlı ve hafif tuzlu yapıcamm, sporu da haftada 3 ten 5e cıkarıcam,,
Özetle Celikkols, hala diyete arkadas arıosan ben varim:) Bana da itici güç olsun:)

arkadaşlar hipotiroidi ve pko olup da diyet yapan ve sonuç alan kimse var mı aramızda???
diyete başladım ama ilk hafta sonuç alamadım gibi..
günde yarım saat yürüyorum hızlı tempoda.. acaba yarım saat az mı?
yoksa özellikle tercih etmeme gereken farklı gıdalar mı var ki?
benzer durumda olan var mı?

gerçekten güzel bir liste.kahve seven biri olarak çok beğendim.fakat bende aynı görüşteyim sabah en azından yulaf ezmesi yenebilir.

bende hipotiroid var.ayrıca ilacımı kullanmıyorum.çünkü dehşet derecede iştahımı açıyor.6 günde 2 kilo verdiğim bir listem var.

bende hipotiroid var.ayrıca ilacımı kullanmıyorum.çünkü dehşet derecede iştahımı açıyor.6 günde 2 kilo verdiğim bir listem var.

levotiron mu kullanıyosun. ilacını kullanmamazlık yapma. vücudun hormonu üretmiyo, o hormonu da ilaçtan almak ZORUNDASIN. ben de tiroid hastasıyım. iştahını da proteini biraz daha artırarak dengeleyebilirsin. ben de bu sıra diyete girdim. liste de güzel ama kahvaltı olmadan olmaz. en azından nesfit falan yenilmeli. vücut sabah kahvaltısında karbonhidratı depolamaz, kullanır.

kahvaltısız diyet olmaz.ama kilo da aldırmıyomuş sonradan. dikkatimi çekmedi değil. naapsam ki

pazartesi günü başladım diyete listeye harfiyen uyuyorum ve 5. günümde 4 kilo verdim. teşekkür ediyorum paylaşan arkadaşa.. bir de diyeti uyguladıktan sonra verilen kilolar geri alınır mı uygulayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

hissediyor musun peki inceldiğini? göbeğinden baseninden veya kalçandan?? bi de bu diyetin yanında egzersiz falan yaptın mı hiç?

göbeğim gitti hissediyorum inceldiğimi egzersiz yapamıyorum malesef biraz halsiz bırakıyo diyet ama daha çok hareket etmeye özen gösteriyorum asansör yerine merdivenleri kullanıyorum falan..

göbeğim gitti hissediyorum inceldiğimi egzersiz yapamıyorum malesef biraz halsiz bırakıyo diyet ama daha çok hareket etmeye özen gösteriyorum asansör yerine merdivenleri kullanıyorum falan..

hmm.iiyiymiş. peki bu diyetin sonradan kilo aldırmadığına dair bilgin var mı. fazlasıyla almayalım

konuyu paylaşan arkadaş nerede ki?
foruma girmiş ama bu topiğe uğramamış.
sonuç ne oldu haber verirdi insan 2 ay geçmiş üstünden

bende katılmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…