15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

bende başlamak istiyorum bu diyete ama hergün eti nerden bulucaz yahu ayrıca kahvaltıda sadece kahve düşündürdü beni bide ben sigara içiyorum aç karnına iyice bulandırır bari çok az ekmek peynir yesem olurmuki :44::44:

Bunu en kısa zamanda deneyeceğim :) ben diyet konusunda çok istikrarsız biriyi ama 9 kg için 2 hafta sabredebilirim diye düşnüyoruum :)

bende yapicam bu diyeti zaten kahvalti yapmiyorum ayrica sade kahveyide severim hergun iciyorum zaten sekersizde icerim zor olmicak benim icin tesekkurler paylasim icin

Bence o kadar kötü değil ama kalsiyum vermemiş nerde süt ürünleri, kahveyle veresiye light sütle kahvaltı önerebilir.
Bu kadar aç kalamam doğrusu ama et vermesi iyi bir şey etle kilo veriliyor zaten birde ara öğümlere ufak tefek meyve sıkıştırın bence

arkadaşlar ben yeni bir üyeyim.arkadaşımız sayesinde başladım bu diyete.sadece öğünleri değiştirdim uyandığımda kahve 1 saat sonra yumurta yiyip öğlen ev veya tavuk salata yiyorum 2 öğün meyve ve çok acıkırsam light süt içiyorum.2 günde 1.5 kilo verdim çokkkkk mutluyum tşkler arkadaşım :)

Bence 5 günde 4 kilo verdim filan diyip boşuna sevinmeyin çünkü ben bu tür diyetleri çok yaptım 2 yıl önce 10 kilo verdim bunlarla fakat şimdi tekrar 2 katıyla,20 kilo aldım çok kısa bir sürede farketmeden.Uyarayım dedim hem konuyu açan arkadaş 15 gün demiş ama sonuç nerde acaba

bn dukan dıyetı uygulayarak bır bucuk ayda 6 kılo verdım ama son zamanlarda sıkıldığım ıcınn uygulayamıyorumm ya bıraz motıve olmam gerekıo yadaa başka bır dıyeett 58 olmamm gerekıyoo nasıll olcakk

canım kahve sütlü mü sütsüz mü ? Sütsüz olursa içemiyorum of :/ cevabını bekliyorum

Selam canim,gunlerdir ha basladim ha basliycam derken dun sonunda basladim diyete..Gazam mubarek olsun:))) Sen ne yaptin durum nedir sende? Ben dun sabah 64.2 ile basladim..Bugun 2.gunum..Spora da basladim..Ama ben et olan kismi tavuga cevirdim..bakalim..Harfiyen uycam ben ..Haftaya yazarim sonucu..2 hafta sonra da ..Kolay gelsin :)

Boyle bir diyetin saglik icin iyi oldugunu dusunmuyorum.Sabah kahvaltisi metabolizmayi hizlandirdigindan ozelikle iyi bir sabah kahvaltisiyla gune baslanmali,hafif bir aksam yemegiyle gun sonlanmali..

meraba aranıza yeni katıldım nişanlanacagım çocuk zayıfla diyor ailelerin tanışmasna az kaldı zayıflaki nişanlık yakışsın diyor ben ise 79 kiloya vardım bu diet işime yararmı denemek istiyorum

canım kırmızı et yememiz şartmı beyaz olmazmı meyvaları da meysime göre uygulayacğaız dimi he bide bu kahve nes mi türk mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…