15 gündür 10 aylık oğlunu bir kez olsun aramadı boşanalım diye de bir hamle yapmadı amacı ne bunun ?

annelikyolunda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
879
Puanlar
53
Eski sorularımdan da anlaşılacağı üzere nişan döneminden beri sorunlu bir ilişkiydi maalesef evlendim ve çocuğum oldu…. Bu 4-5. Annemin evine gelişim hep bir şekilde barışıyorduk (aileler falan değil biz barışıyorduk) yada evimin önüne geliyordu ben salak gibi gidp barışıyordum. Türlü türlü kavgalar saygısıxlıklar ama bu sonuncu 4.5 yıldır hiç söylemediği bir kelime söyledi zaten sorunlu olan şey bende iyice koptu…Alkollü geldiği bir gün instagram yüzünden kavga ettik Bana orospu kimlerle olduğunu biliyorum dedi böyle birşeyin imasını bile yapmayan adam şok oldum orda ve kendisi ilk sevgilim ondan başka biri asla olmadı hayatımda…. Zaten son 1 aydır evleilgilenmez di oğluyla ilgilenmezdi sürekli işte yolda vs zaten çocuk doğdu doğalı annesi bunun yanında çalışmaya başladı o zamandan beri biriktirdiğim parayı bulup bana benden para çaldın dedi en son bu orospu sondu yani o gece zaten baya tartıştık bende öc dedim bana şişko dedi sıfatsız dedi (sen çocuk doğur 30 kilo al ilte adam olamamış birini baba yapınca böyle oluyor) al çocuğunu git dedi söz seni boşucam, bir daha evinin önüne gelmicem söz dedi bana vs vs ertesi gün evden çıktı gitti bende babamlara geldm 15 gündür bir kez oğlunu arayıp sormadı bir kez oğlunu sorsa arkasından boşanmayı ama yok insan eşinden nefrette etse artık sevmese de nasıl evladını özlemez merak etmez… Ve öğrendim ki arabasını satmış yeni araba almış onuda başkasının üzerine almış… Bu gelişten 1 ay önce o bana ben ona anlaşmalı boşanalım demiştik ben dedim hadi tamm gel gidelim yarın ama kaldı öyle devam ettik. Yani şuan boşanalım desek karşısnda hayır diyecek biri yok. Bu yaptığı ne ? Yemin ederim neye üzüleceğimi şaşırdım… Onu özlediğim yada sevdiğimden değil ama istesen bile boşanma zormuş kurulu düzen, yıllar, alışkanlıklar… Çocuğumu da düşünüyorum bir şekilde hayata tutunacaksın zor olacak ama başaracaksın diyorum kendime ama 15 gündür bir kez ağlamasam da içimde garip bir üzüntü var…

Boşanmak istemiyorsun yani?
yani her gördüğünüz konuda da şu çıkıntılığı yapmasanız olmuyor mu. eşi kendisine orospu demiş, hak etmediği muameleyi görmüş bir kadın. doğal olarak üzülüyor olabilir mi? neyi nasıl yapması gerektiğini şaşırmış olabilir mi ya da?

Akıl tutulması yaşıyan bir kadın daha.

Saf kötü heriflerden merhamet bekliyorsunuz.

Size onca kötülüğü yapmış ama çocuğuna acıyacakmış, daha çok beklersin.

Ümidini kes, yaparsa süpriz olsun. Hayat motton bu olsun bundan sonra yoksa daha çok üzülürsün.

Kokarca sahiplendim ama kokuyor demekle aynı kötü biriyle evlenip merhamet beklemek.

Evet beni çok güzel anlamışsın teşekkür ederim… Herkes boşan bu adamdan sana orospu diye bunları yapan insanla ne işin var vs vs diyor ama üzüldüğüm bunları yapan kişi değil ki bana kıyamayan beni seven kişinin bu hale gelmesi, güvendiğim herşey tepe taklak oldu, çocuğum var, herşey üst üstte

Akıl tutulması o kadar doğru ki…

Hayır hayır istiyorum
Yooo istemiyorsunuz kendini kandırabilirsiniz,devam.Evladının anasına or.... damgasını ,hırsız damgasını kolayca vuran adam sizce çocuğu önemsiyor olabilir mi??? Bu saçma yanılgıya düşme nedeniniz tamamen çocuğu bahane edip bu leş evliliğe devam etme isteyiniz.

konu sahibi, bugün 23 Nisan. evladınızı alıp gezmelere çıkın, sürekli bu kıymetsiz herifi düşünmeyin. sizin gözünüzde adam sadece kaba ve çirkef ama benim gördüğüm bu adam paranoyaları olan, arabaya kadar hesap eden çok tehlikeli birisi. size ciddi bir hakaret edip kendisini haklı görüyor olacak ki boşanmaya hazırlık yapıyor. Allah'tan benden boşanamazsın diye diretmiyor, gelecekte cozutursa buna da engel olmaya çalışıp şiddete yönelebilir. kurtulun direkt, nerde ne yapıyor, çocuğunu neden aramıyor bunları boş verin.

Kesinlikle istemiyorum son zamanlar aynı yerde bile yatmak içimden gelmiyordu içimde boşanmak istedim hep sürekli dile getirdim de ama korkuyorum da bir yandan nedenini bilmiyorum sadece korku

Seven erkek nerede? Nişanlıyken bile çok sorunlu bir ilişkiniz varmış,eminin " nikahta keramet var " diye kandınız,kandırıldınız.İkili ilişkilerde öyle mucize,sihirli değnek işleri olmaz,toksit bir şey varsa ,alkoliklik,saygısızlık,hakaret,küfür,şiddet varsa hep vardır değişmez,asla düzelmez.İnsanlar iğrenç karakterlerini bir gece de üstündeki kıyafet gibi çıkarıp kenara bırakmazlar olmaz yani....

Üzülmem normal mi ? Hangi dışarısı ? Yemin ederim son 1 yıldır bir kere süslenip püslenip gezmeye gittiğimi hatırlamıyorum, gebelik ve bu 10 aylık dönem dahil kendime 1 pantolon almadım hep kilo aldım onu vericem diye bahane ettim ama öyle değil içimden gelmiyordu ne evde kadın gibi olmak ne giyinmek ne süslenmek. Bekarken 1 giydiğini ertesi gün asla giymezdim zaman geçsin sonra giyerim derdim ama bu son 1.5 yılı aynı pantolonla geçirdim ve maddi sıkıntı da yoktu yani ex aylık 100-150 geliri olan biri… İçimden gelmiyordu mutsuzdum yada nedenini bilmiyorum

Hata yaptığımın farkındayım evlenmek büyük hataydı ama sevdim evlendim annesine rağmen geldi onu dinlemez artık dedim, yanılmışım

Bak canım biz kadınlar olarak şunu kabullenmeliyiz;

Evlenene kadar her ne kadar eşit olsak da boşanınca aynı değiliz erkeklerle.

Onlara hiç bir şey olmuyor, bizde analık hormonu var çocuğumuza ölüyoruz ama onlar da bu hormon yok ha kan çekiyor o ayrı ama sonuçta o kan çekiyor artık analık hormonu var bizde.

O yüzden onların kafa rahat.

2 araba çarpışıyor biri ağır hasar alıyor diğerinin sadece önü kırılıyor. Evlilik bitimi böyle.

Bu yüzden sizinle boşanma aşamasına gelen bir erkekten insanlık beklemeyin.

Bu geber olan sana oldu demek değil.

Karşıdan empati bekleme.

İflasını kabul et ve hızla toparlamaya bak kendini.

Bu herifle olmayacak tek başıma çocuğumla nasıl neler yapabilirim diye düşün ve harekete geç.

Zaten sen toplanıp kendine geldiğinde bu herif peşine düşecek.

Aramamasının sebebi suan ona muhtaç olduğunu bilmesi.

Güçlenirsen şaşıracak.

Kesinlikle istemiyorum son zamanlar aynı yerde bile yatmak içimden gelmiyordu içimde boşanmak istedim hep sürekli dile getirdim de ama korkuyorum da bir yandan nedenini bilmiyorum sadece korku
Korku iyidir,insanı önlem almaya, tetikte olmaya teşvik eder.Tüm hayallerden,boş ümitlerden sıyırıp,gerçekle yüzleştirir.Gelecek kaygısıyla pratik düşünmeyi,nasıl bir yol seçeceğini tartıp biçmeyi sağlar.....

Nişanlıyken de hep annesi yüzünden sorun yaşadığımız için eşimde annesine rağmen beni istediği için düzelir annesinin lafını dinlemez diye düşündüm… Ama sorun annesinden çık kendisiymiş tamam annesi beni istemeyen zaten kendide sorunlu bir insan ama dinleme yani 27 yaşında bir adam herkesin aklına gider mi gidebiliyormuş geç farketttim… O kadar saygısızlık görmüşüm ki hem kendisinden hem ailesinden ama bir şekilde göz ardı etmişim… Bazı sözleri aklımdan çıkmıyor size (oğlumla bana) sahip çıkacağıma annemle kardeşime çıkarım demişti mesela, al çocuk senin olsun o büyünce beni bulur demişti, ben çok geçimsiz huzursuz bir insanmışım ailecek böyleyim gözlerinde

O kadar haklısın ki… Üniversiteye başladım bu yıl, ekimde de KPSS var şuana kadar almam gereken puan konusunda iyi gidiyorum önümdeki 5-6 ayı iyi değerlendirip okulumu bitirip atanırım bir 15-16 ay sıkıntın olur sabret güçlü ol diyorum sürekli kendime, ama çöküyorum da zaman zaman harekete geçemiyorum üstümde tonlarca ağırlık var sanki

Böyle hissetmen doğal hissetmesen sosyopat derdik, yuvan yıkılma aşamasında sonuçta.

Ayrılık ölüm acısı gibi ama yapacak bir şey yok.

Güçlü olmak zorundasın.

Bu sana itici güç olsun.

Atanıp onu ve ailesini mort ettiğini hayal et

Zor durumlar güçlü insanları yaratır.

Başarı seni sevmeyen herkesi üzer

Neden bir kadın kendisini sevmeyen,aşağılayan birinin oğluyla inadına evlenmek ister??? Ortada büyük bir sorun var,bunu nasıl görmek istemez????

`