- Emoji Skoru
- 10.196
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi annelikyolunda4
-
Sen boşanmak istemiyorsun ki adam arasın diye bekliyorsunÇok teşekkür ederim ya inan okurken gözlerim doldu anlaşılabildiğim için… Ben hatalarımın farkındayım, buradakiler onun gelmesini beklediğimi geldiğinde affedip barışacağımı düşünüyor, gelmesini bekliyorum evet çünkü alıştığım toksik bir düzen var gelsinde özür dilesin diye bekledim yalan değil onu affetmek için değil bunları halletmediğim için pişmanlığını görmek için ama bunu beklerken artık Gelse bile birşey ifade etmeyeceğini benim için biliyorum.
Benim sorduğum şey bu adam şuan 15 gündür aramıyor sormuyor en ufak eylemi yok, boşanma dava falan da açmıyor amacı ne ben anlayamıyorumdu.
Yoksa ben hatalarımın da farkındayım, maalesef sustuğum saygısızlıklarında farkındayım ama korkuyorum yalan değil. Neden böyle oldu diyorum. Gerçekten boşanma kolay değil dünyanın en lanet evliliğini de yapıyor olsanız kolay değil.
Davayı açarsa neden suçlu durumuna düşsün ki… Sevmediğinin bitirmek istediğinin bende farkındayım salak değilimSen boşanmak istemiyorsun ki adam arasın diye bekliyorsun
Tüm sorunlarına ek olarak vajinismus da varmış ve atlatmadan hamile kalmışsın
Aranız kötü olduğu için muhtemelen hemen bir çocuk yapayım da boşanamayalım diye düşündün.
Ama farkındaysan çocuk olması boşanmaya engel değil.
Neden 15 gündür ses yok biliyor musun? Kocan senden bir an önce ayrılmak istiyor, ama davayı açarsa suçlu konumuna düşeceği için çekiniyor. Kesinlikle barışmak istemediği için de seni aramıyor.
İstiyor ki sen aç davayı anlaşmalı şekilde hemen bitsin herkes yoluna gitsin.
Hadi bir hata yapıp evlendin diyelim, niye göz göre göre çocuk yaparsın? Olan çocuklara oluyor, akılsız ebeveynlerinin cezasını onlar çekiyor.Neden evleniyorsunuz, nisanliyken olan sorunlar evlenince katlanarak devam ediyor, burda herkese 100 kez yazildi. Simdi de cocuk var mahkumum yazacaksiniz, biz ne yazalim?? Adam cikip giderek size buyuk bir iyilik yapmis aslinda, dersi alin yola devam edin.
Evet biliyorum ya yemin ederim yüzyüzw konuşabileceğim tek bir insan yok hep güçlü gözükmeye çalışıyorum ama içim öyle değil. Dahası onun umrunda değil, kendimi geçtim artık beni böyle severken noldu vs vs bunları geçtim kabullendim ama ne de olsa evlat, baba olarak oraya buraya fotoğraf atıyor tek bildiği bu. Yemin ederim bıçak gibi kesip atmak istiyorum onla olan herşeyi ağlayım üzüleyim kahrolayım tüm insanlar beni suçlasın ama bıçak gibi kesilsin gitsin istiyorum hayatımdan ama cesaretim yokBüyük ihtimal annesi de akıl verdi üstündeki malı kaçırıyor şu an. Ararsa bi barışma durumu falan olsa bile temkinli demek ki
beyefendi.
En azından ailenizlesiniz destek olmuşlar size ya onlar da olmasaydı? Evet elbette zor olacak ama evladınızın da güçlü bir anneye ihtiyacı var. Siz artık eşinizi bırakın yoluna gitsin size yaptığı çok ağır bir şey. Zaten daha önce birçok defa şans verilmiş. Eve gelmeyen biri ne kadar babalık yapacak o çocuğa?
Başta zor olur ama alışırsınız sizin içinizden çocuk çıkmış yahu bir andavalı mı çıkaramayacaksınız hayatınızdan?
Danışman bekle demez,bu konuda asla yönlendirme yapamaz,görev tanımında suç teşkil eder.Siz el elde baş başta adamın adımlarını beklerken o güzelce danışmış avukata arabayı satmış yeni arabayı üstüne almamış,siz beklemeye devam edin adam mahkemede size güzel kazık atacakAnnemlere geldiğim 2. Gün aile danışmanıyla görüştüm ve ordan çıkıp dilekçeverecektim boşanmak için, bana vurması vs hepsini sildim hepsini affettim bende ona vuruyordum asla aynı değil biliyorum ama affettim sindirdim işte maalesef, ama o hırsız ve orospu lafı özellikle bana sana namusun konusunda güveniyorum sen asla hata yapmazsın diyen adamın o 4.5 yıl sonundaki orospu lafı beni mahvetmişti… Gittim danışmana anlattım bana dedi ki dava açma ben sana boşan boşanma diyemem ama bekle sonra aç davanı boşanacaksan zaten boşanırsın o yüzden de bekledim içinde de korku vardı zaten. Ve 15 gündür bir an bile boşanmamak istediğim gün olmadı he gelmesini beklemedim mi bekledim çünkü ne kadar iğrençleşirse iğrençleşelim barıştıktan sonra ki o günler o iğrenç adamın nasıl çocuksu sevgi dolu olduğuna inanamazsın hep o iyiliklere tutundum ben bir şekilde hataydı biliyorum ama böyle yaptım. Şimdi gelmesini istedim affetmek için değil, bunları haketmediğim için, onu bu kadar vicdansız bilmediğim için… Nasıl bir insan annesini kardeşini evladının üzerine koyar anlamadığım için. 10 aylık bir bebeği 15 gündür görmüyor yaşadığım şeyi düşünsene… Birde bu insanlar dışarıdan melek gibiler şimdi eşimi gidip sorsan Ahmet çok efendi çok düzgün insan derler, birde beni neyse suçlayacağını bilmiyorum… Boşanmamak için değil yani
Ya günümüzde el kadar çocuğuyla boşanıp hayatımız cennete dönüşmüyor ki sizi suçlasınlar. Emin olun acaba eşi ne yaptı da küçücük çocuğuyla bu yola girdi diyor çoğu insan. Aileniz durumu biliyor mu?Evet biliyorum ya yemin ederim yüzyüzw konuşabileceğim tek bir insan yok hep güçlü gözükmeye çalışıyorum ama içim öyle değil. Dahası onun umrunda değil, kendimi geçtim artık beni böyle severken noldu vs vs bunları geçtim kabullendim ama ne de olsa evlat, baba olarak oraya buraya fotoğraf atıyor tek bildiği bu. Yemin ederim bıçak gibi kesip atmak istiyorum onla olan herşeyi ağlayım üzüleyim kahrolayım tüm insanlar beni suçlasın ama bıçak gibi kesilsin gitsin istiyorum hayatımdan ama cesaretim yok
Biliyorlar babam boşan diyor. Arkamdalar tabi günde 30 defa biz evlenme dedik baştan belliydi demelerini saymazsakYa günümüzde el kadar çocuğuyla boşanıp hayatımız cennete dönüşmüyor ki sizi suçlasınlar. Emin olun acaba eşi ne yaptı da küçücük çocuğuyla bu yola girdi diyor çoğu insan. Aileniz durumu biliyor mu?
Hemde nasıl.Danışman bekle demez,bu konuda asla yönlendirme yapamaz,görev tanımında suç teşkil eder.Siz el elde baş başta adamın adımlarını beklerken o güzelce danışmış avukata arabayı satmış yeni arabayı üstüne almamış,siz beklemeye devam edin adam mahkemede size güzel kazık atacak
Haklılar ki ben olsam ben 30 değil 10000 kez derdim.Biliyorlar babam boşan diyor. Arkamdalar tabi günde 30 defa biz evlenme dedik baştan belliydi demelerini saymazsak
Kendisini döven adamla evlenmiş ilişki zaten yurumuyormus .Tamam hata yaparız kimse mükemmel değil.Fakat uyarmislar kendisini.Halada uyariyorlar bu adam mal mülk kaçırma derdinde.İnsan tek başına çocuk büyütürken yerim ben o büyük aşkını Hatayi ilk kendinde arayacaksın ben öyle yapanların iyi olduğunu doğru yolu bulduğunu biliyorum.Konu sahibide seviyorum diye herşeye gözünü kapatmış . Üzücü fakat dua etsin arkasında ailesi var yoksa bu adama dönmek helede bir çocuk daha tam hayatının hatası olur .Her kavgada annenizin evine gidip aramasını gelip almasını alışkanlık haline getirmişsiniz..Adam bu kez gelmeyince,ne yapmak istiyor,insan çocuğunu özlemez mi diye tuhaf şeylere sığınıyorsunuz..size o..pu diyen adamın bebeği özlememesini neden kendinize dert ettiniz?adam mal kaçırmak için bile harekete geçmiş,siz daha bebeği özlemiyor mu diyorsunuz?Adam evinde, elinde tel,rahatça fingirdiyordur,keyfi de yerindedir merak etmeyin
derler yapacak bi şey yok. şimdilik kocanızın hakaretleriyle yaşamaktan iyidir. sonra okulunuzu bitirip hayallerinizi gercekleştirir yolunuza bakarsınız. dediğiniz gibi hepsi en fazla 2 senede başarabileceğiniz şeyler.Biliyorlar babam boşan diyor. Arkamdalar tabi günde 30 defa biz evlenme dedik baştan belliydi demelerini saymazsak
Herşeye rağmen evladına kapısını açan aile çok kıymetli..sağlam ,güzel bir işe de girerse kurtarır kendini inşaallah.. ama Adam yine gelirse ,konu sahibi yine döner kesinKendisini döven adamla evlenmiş ilişki zaten yurumuyormus .Tamam hata yaparız kimse mükemmel değil.Fakat uyarmislar kendisini.Halada uyariyorlar bu adam mal mülk kaçırma derdinde.İnsan tek başına çocuk büyütürken yerim ben o büyük aşkını Hatayi ilk kendinde arayacaksın ben öyle yapanların iyi olduğunu doğru yolu bulduğunu biliyorum.Konu sahibide seviyorum diye herşeye gözünü kapatmış . Üzücü fakat dua etsin arkasında ailesi var yoksa bu adama dönmek helede bir çocuk daha tam hayatının hatası olur .
Kendi bilir zaten hep kafasının dikine gitmiş .Tekrar bu hale gelene kadar bir müddet daha sürer madem.Ne diyelim kendi düşen ağlamaz.Destek güzelleme ile verilmez her konuda .Ailesi güzel güzel söylemiş kk de yazmış .Olmamış .Demekki öyle destek olmuyor .Bı kerede böyle olsun.Mali mülkü alırsa yok ederse eşi o zaman ilerde daha pişman olacak .Kendi bilir .Kizabilir .Gerçekler bize kızınca değişmiyor .Bu evlilikte ne varsa alacağı ona yoğunlaşması gerekli .Aklın yolu bir .Birde diyorlarki sert yazmayın insanlar boşanmaktan korkabilir.İyi tamam dayak atan nişanlı için ilerde kafana kask tak yazıyorum ben.Dogru degilmi şimdi bu .Ne yazayım tekvando öğren yazıyorum.Baska ne diyeceğim hayalmi satayim.Anne olmuş evladı var onun için mücadele etsin ne varsa maddi alsın .Gerisine sonra bakar .Herşeye rağmen evladına kapısını açan aile çok kıymetli..sağlam ,güzel bir işe de girerse kurtarır kendini inşaallah.. ama Adam yine gelirse ,konu sahibi yine döner kesin