15 günlük nişanlım aileme laf ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam babamin serefsiz dedigini demezdim sozu bile var "Bir cahil gibi davran konusma insana her bela dilinden gelir" kisaca her dogru her yerde soylenmez

Kızlar merhaba çok acil fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık bir yıldır sevgili olduğum kişiyle 15gün önce nişanlandık. Bu ilişkinin mızmız çocuğu hep oydu. Bu güne belki de benim alttan almalarım sayesinde geldik. Çünkü ondan önce başkasıyla birlikte olmuştum ve bunu en baştan beri bilmesine rağmen bana öyle psikolojik şiddet uyguladı ki ben kendi içime çekildim. Kendisinin de daha önce ilişkileri olmuştu bu arada. Neyse bu konuyu aştık artık bununla ilgili bir şey demiyor ama ben yine de ona karşı hep mahçup hissediyorum. Öyle böyle derken nişanlandık. Nişanda sonra aileme uzak durmaya başladı. Kahvaltıya çağırıyorum binbir eziyetle geliyor mesela. Farkındaydım ama ses etmedim. Geçen ilk başlarda babamın onu hiç sevmediğinden bahsediyorduk (babamın sevmeme nedeni ilk damat olması Bi uzaklık vardı kızını alacak diye kişisel Bi şey yoktu) ben de babam size gelirken seni balkonda gördüğünde orada şrefsiz demişti dye Bi olay anlattım. Ama kişisel olarak söylemedi çünkü 2. görüşüydü zaten. Öyle kendi kendine söyledi babam. Bunu anlattığımda güldü geçti. Ama iki gün sonra başladı baban böyle dedi ben artık gelmem gitmem diye. İyice abarttı ben senin ailenden hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum dedi. 6 yaşındaki kardeşime bile laf etti onu öpmenden hoşlanmıyorum diye. Ki babam yüzüne karşı hiç kötü bir şey demedi. Tanıdıktan sonra arkasından falan da demedi annem falan kimse bir şey yapmıyor. Kardeşim abi diye peşinde geziyor. Onun böyle demesi dokundu bana. Nişanı atıcam ben dedi sen aileni sevmememe saygı duymadın dedi. Yani saygı duyarım ama daha ailemi 5 6 kez anca gördü tanımadan sevmemesine ne saygısı duyayım. Hem sevmese bile benim için üstüne düşeni
Yapması gerekmez mi? Şimdi gidip annesine anlatmış ben Nişanı atıcam babası böyle demiş falan diye. Ben de naparsan yap dedim. Durum bu kızlar ama içimde Bi şey öldü sanki lütfen bana bir şey deyin. Acaba ben mi yanlış yorumluyorum. Ailem ben farkında olmadan Bi yanlış yapmış olabilir mi ya da babamın öylesine dediği bu kelime gerçekten çok mu kötü
Nisanlin bahanenin dibine vurmus bence bitir ilerde dahada zorlanirsin

kendin bir çuval inciri berbat etmişsin.
hadi baban bir kendini bilmezlik etti böyle söyledi sen niye nişanlına yetiştiriyorsun? bak iki tarafa diğeriyle ilgili, aman önemli değil, aman muhabbet olsun, kötü niyet yok diye anlattığın şeyler ileride karşına gelir.

sana tavsiye: olumsuz şeyleri hiç yansıtmayacaksın. olumluları da abarta abarta anlatacaksın. örneğin ben eşime babam seni nasıl seviyor, her geldiğinde muhabbet ediyor, babam sevmediği insanlarla hayatta muhabbet açmaz, çok seviyor seni vs vs diyip duruyorum.
eşim de bir kere annenleri dışarı yemeğe götürelim dese, annemle babama gidip eşim hep sizi de götürelim diyor, orayı çok beğenmiş sizin de görmenizi istiyor, her gittiğimizde annenleri de getirecektik diyip duruyor, ben ayarlayamadım. damadınız hep öyle, sizi kendi ailesinden ayırt etmez bla bla diye anlatıyorum kendi aileme.

herkes mutlu.

Babanızın öngörüsü iyiymiş, tam oturmuş o sözü nişanlınıza. Ayrılın çekilmez bu ergenus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X