• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük sıvı beslenme

Merhabalar ben çok acıktım domates salatalık ve kasarla bir salata tabağı hazırladım yedim 🙈😂 sonra sucuklu kaşarlı gözleme yaptım yedim bir paket puskevit yedim yine olmadı galiba akşam sekizden sonra çıldırdım ya 😭 inşallah gündüzün hatrina biraz kg vermisimdir
canım sakın üzülme yarın sıfırdan başla ama tüm gün yerine ya kahvaltı ya akşam yemeğini sıvı yap. mesela ben genelde sabahları smothie yapıyorum yazın öğlen de sadece yoğurt quark ye ya da kabak sote vs akşam da tavuk köfte ye salata ye. ben şuan başka bir ürün kullanmaya başladım işe yararsa yazarım sana midede tokluk hissi veriyormuş diyetisyenim tavsiye etti

canım sakın üzülme yarın sıfırdan başla ama tüm gün yerine ya kahvaltı ya akşam yemeğini sıvı yap. mesela ben genelde sabahları smothie yapıyorum yazın öğlen de sadece yoğurt quark ye ya da kabak sote vs akşam da tavuk köfte ye salata ye. ben şuan başka bir ürün kullanmaya başladım işe yararsa yazarım sana midede tokluk hissi veriyormuş diyetisyenim tavsiye etti
Evet böylede yapabilirim önceden katı diyetleri çok iradeli şekilde yapıp bitirebiliyordum tabi sonrasinda saldırıyordum şimdilerde başladığım hiçbir diyeti sonlandiramiyorum yarın dediğiniz gibi yapayimmmm 3öğün bende sabah sıvı şeklinde ilerleyeyim belki oglenide o şekilde geçiririm akşam güzel protein ve salata yoğurt yersem daha sakin kalicam

diyete basladigimda ki örnek kahvaltimi vereyim ,
3 haslanmis yumurta yada bir cay kasigi tereyaginda sahanda yumurta
2-3 tane cevizin ici
5-7 zeytin
avuc icimin yarisi büyüklügünde parca yagsiz peynir (ben lor peynirini seviyorum)
yiyebildigim kadar yesillik , domates, salatalik
ekmek yok !

öglen 250 gram quarki tabagima alip icine 1 yemek kasigi keten tohumu koyup 3 tane kuru kayisi dogruyorum.

aksam 150- 200 gram arasi et (haslanmistavuk gögsü, ton baligi , et , yada izgara köfte
ve tamamen doyana kadar az yagli bol limonlu mevsim salatasi

gün icinde 3 litre su

kuzum o kiloyla yemezsen sürekli yeme ataklari gecirirsin, bu aksam onlardan birini de yasamissin. madem bas koydun zayiflamaya beslenme düzenini degistireceksin. yukarida ki örnek listeyle senin kadar kilodayken hafta da 4 kilo vererek basladim diyete. sürecim hala devam ediyor ve kesinlikle ac kalmiyorum, acikmiyorum .

Evet böylede yapabilirim önceden katı diyetleri çok iradeli şekilde yapıp bitirebiliyordum tabi sonrasinda saldırıyordum şimdilerde başladığım hiçbir diyeti sonlandiramiyorum yarın dediğiniz gibi yapayimmmm 3öğün bende sabah sıvı şeklinde ilerleyeyim belki oglenide o şekilde geçiririm akşam güzel protein ve salata yoğurt yersem daha sakin kalicam
inan katı diyetler kötü ben sana isterden eski listelerimi atayım asla bi tavsiye vs değildir doktora diyetisyene sorun sorumluluk almıyorum hahahah

Eklentiler

• 1000045849.webp
    1000045849.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000045849.webp
    1000045849.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000045848.webp
    1000045848.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000045843.webp
    1000045843.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000045842.webp
    1000045842.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000045841.webp
    1000045841.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000045839.webp
    1000045839.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000045838.webp
    1000045838.webp
    26 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000045837.webp
    1000045837.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000045835.webp
    1000045835.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000045834.webp
    1000045834.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000045836.webp
    1000045836.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000045833.webp
    1000045833.webp
    8 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000045853.webp
    1000045853.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 4
inan katı diyetler kötü ben sana isterden eski listelerimi atayım asla bi tavsiye vs değildir doktora diyetisyene sorun sorumluluk almıyorum hahahah
Şu listelerden o kadar çok yaptım ki 🤦🏻kusasim geliyo görünce ahahah çok teşekkür ederim benimle paylastiginiz ve destek olduğunuz icinnn 🌸iyi ki yazdınız

diyete basladigimda ki örnek kahvaltimi vereyim ,
3 haslanmis yumurta yada bir cay kasigi tereyaginda sahanda yumurta
2-3 tane cevizin ici
5-7 zeytin
avuc icimin yarisi büyüklügünde parca yagsiz peynir (ben lor peynirini seviyorum)
yiyebildigim kadar yesillik , domates, salatalik
ekmek yok !

öglen 250 gram quarki tabagima alip icine 1 yemek kasigi keten tohumu koyup 3 tane kuru kayisi dogruyorum.

aksam 150- 200 gram arasi et (haslanmistavuk gögsü, ton baligi , et , yada izgara köfte
ve tamamen doyana kadar az yagli bol limonlu mevsim salatasi

gün icinde 3 litre su

kuzum o kiloyla yemezsen sürekli yeme ataklari gecirirsin, bu aksam onlardan birini de yasamissin. madem bas koydun zayiflamaya beslenme düzenini degistireceksin. yukarida ki örnek listeyle senin kadar kilodayken hafta da 4 kilo vererek basladim diyete. sürecim hala devam ediyor ve kesinlikle ac kalmiyorum, acikmiyorum .
Liste guzell ilk 25 kg verdiğimde bende böyle besleniyordum 2.5 ayda 25 kg vermiştim 🙈hem doyuyordum hem eksiliyordum sonra safra ameliyati oldum sabah yumurtası iptal oldu sürekli sindirim problemleri yaşıyorum yerine ne koysamda rahatsız ediyor yani bildiklerim değişti düzenim bozuldu tanıdığım vücudum şimdi herşeye sıkıntı çıkartıyor bende zaten bozmaya bahane arıyorum gibi 🥹

Şu listelerden o kadar çok yaptım ki 🤦🏻kusasim geliyo görünce ahahah çok teşekkür ederim benimle paylastiginiz ve destek olduğunuz icinnn 🌸iyi ki yazdınız
ben de öyle malesef biliyorum son da olmayacak. artık ozempic muadili haplar vs çıkacakmış. herkes yanlış diyor biliyorum ama coca cola zero ve sigara sayesinde zayıfladım ağzım beynim obez dakika başı yemem lazım. 2 3 hafta kaçsın direkt kilo alıyorum 78-63 arası gidip geliyorum 85e falan da çıkıyorum. annem tüp mide oldu o da yemek yemek istiyorum diye ağlardı çünkü sopamina erişemiyoruz mutsuz oluyoruz

Liste guzell ilk 25 kg verdiğimde bende böyle besleniyordum 2.5 ayda 25 kg vermiştim 🙈hem doyuyordum hem eksiliyordum sonra safra ameliyati oldum sabah yumurtası iptal oldu sürekli sindirim problemleri yaşıyorum yerine ne koysamda rahatsız ediyor yani bildiklerim değişti düzenim bozuldu tanıdığım vücudum şimdi herşeye sıkıntı çıkartıyor bende zaten bozmaya bahane arıyorum gibi 🥹
fonksiyonel holistik tıp doktoruna gittiniz mi

ne kadar oldu ki ameliyati olali , 10 yil kadar önce bende oldum, benim de safra kesem yok

Aşariz iyileşiriz belki bizde bu dongulerimiz son bulur keşke yemek yerine başka bir aktivite bulsak ben yerine hiçbir şeyi koyamıyorum karakterim değişiyor gözüm dönünce 🤦🏻

ne kadar oldu ki ameliyati olali , 10 yil kadar önce bende oldum, benim de safra kesem yok
Bir yılı yeni doldurdum her yediğim şişiriyor ve ishal yapiyor afedersiniz çok sıkıntı yani mide bulantisida yanında bir tek ağrım geçti ameliyattan sonra başka bir problem olduğunu düşünüyorum yönlendirme aldım gastroenteroloji ye

Bir yılı yeni doldurdum her yediğim şişiriyor ve ishal yapiyor afedersiniz çok sıkıntı yani mide bulantisida yanında bir tek ağrım geçti ameliyattan sonra başka bir problem olduğunu düşünüyorum yönlendirme aldım gastroenteroloji ye
ilk 6 ay kadar bende yagli ve baharatli yedigimde midem bozulurdu . yag miktarini , baharati azaltmayi denedin mi ?

dr o zaman mideni de alalım demedi mi

ilk 6 ay kadar bende yagli ve baharatli yedigimde midem bozulurdu . yag miktarini , baharati azaltmayi denedin mi ?
Baharat asla kullanmıyorum yağda çok az kullanıyorum baharatı hiç tolere edemiyor vücudum özellikle acı biber karabiber

Keşke deseydi ya zayıfla dedi sadece 😂
saglikli bir organin alinmasi aslinda kisiyi sakat birakmak demektir. calisan hic bir sorunu olmayan parmagini kesmek gibi birsey , yeme ataklarinin duygusal oldugunu yazmistin galiba bir mesajinda, psikiyatriye gittin mi hic ? yeme bozukluklari tedavi edilebilen bir hastalik.

saglikli bir organin alinmasi aslinda kisiyi sakat birakmak demektir. calisan hic bir sorunu olmayan parmagini kesmek gibi birsey , yeme ataklarinin duygusal oldugunu yazmistin galiba bir mesajinda, psikiyatriye gittin mi hic ? yeme bozukluklari tedavi edilebilen bir hastalik.
Yani çok hasta ediyordu ağrıdan duramiyordum artık yani işlevini yitirmişti iyi ki oldum ameliyat ama geriye kalanlar kaldı mide veya bağırsakta ayrı bir problem olduğunu düşünüyorum bakalım ne çıkacak inşallah benim kuruntumdur
Suan aslında tedavi görüyorum küçük bir antidepresan geçmişe takintililik anksiyete için beslenme için terapi almak hiç olabilirmiş gibi gelmiyor 😅neden bilmiyorum sanki benim elimdeymiste ben beceremiyormusum sorun belli gibi

Yani çok hasta ediyordu ağrıdan duramiyordum artık yani işlevini yitirmişti iyi ki oldum ameliyat ama geriye kalanlar kaldı mide veya bağırsakta ayrı bir problem olduğunu düşünüyorum bakalım ne çıkacak inşallah benim kuruntumdur
Suan aslında tedavi görüyorum küçük bir antidepresan geçmişe takintililik anksiyete için beslenme için terapi almak hiç olabilirmiş gibi gelmiyor 😅neden bilmiyorum sanki benim elimdeymiste ben beceremiyormusum sorun belli gibi
hayatim safra kesenin alinmasindan bahsetmedim ben sadece, keske midemi de alsaymis demistin ya ona demistim. duygusal yemek ataklarinin ne zaman basladigini bulmanin cok önemli oldugunu okumustum bir kitapta. ne zaman basladi eger bunun farkinda varirsan problemin cogunu cözebilirsin belki. benim yemek ataklarim ilk hamileligimde düsük yapmamdan dolayi baslamisti mesela. hastane de yattigim odada bir hasta yakini benim cok zayif oldugumu ima etmis bunda cocuk nasil tutunsun gibi bir patavatsiz yorumda bulunmustu. o gün üzüntüm yüzünden hic bir tepki verememistim ve icime atmistim. ve ben bunu yillar yillar sonra fark ettim. simdi yeme istegim sacma sapan geldiginde Diana sen saglikli ve güclü bir kadinsin , duygularinla yemeden basa cikabilirsin , lütfen önce kendini sev gibi cümlelerle telkinde bulunuyorum. sonra gidip bir bardak su iciyorum. büyük oranda o atak o sekilde gecip gidiyor.

Back
X