15 kilo vermek isteyenler .....

Cook Teşekkürler bizi aranıza kabul ettiğiniz için ben bugun basladim diyetime yuruyusume1. Gün gayet iyiydi umarım hep böyle olur

Cook Teşekkürler bizi aranıza kabul ettiğiniz için ben bugun basladim diyetime yuruyusume1. Gün gayet iyiydi umarım hep böyle olur
Benim bugun tam olarak 6.ayım.yuruyus yapamiyorum ama malesef sadece yediklerime dikkat ederek kilo vermeye calisiyorum.

Benim bugun tam olarak 6.ayım.yuruyus yapamiyorum ama malesef sadece yediklerime dikkat ederek kilo vermeye calisiyorum.
Hep beraber yaparız biz bu işi simdi canım tatlı birseyler çekti ama su msj bile beni topladı. .hep böyle olsun ruh halimiz

Hep beraber yaparız biz bu işi simdi canım tatlı birseyler çekti ama su msj bile beni topladı. .hep böyle olsun ruh halimiz
Ben yurtta kaldigim icin yuruyus yapamiyorum.butun gun okuldayim aksam cikamiyorum yuruyus firsatim olmuyo.odada 4 kisiyiz zaten oyle dans video ile spor sansim olmuyor ne yapacagim bilmiyorum.bende cok aciktim 1 saattir aksam yemeginin baslamasini bekliyorum hala 1 saat var ya.benim icin de cok zor oluyor oglen arkadaslar donerler pideler yiyo pastalar yiyo aksam oldu mu yurt ortami cipsler kolalar cikolatalar abur cuburlar aciliyo ortaya eglence sohbet muhabbet oturuyoruz butun aksam kendime hakim olmakta zorlaniyorum.ama 6 ugrasmisim 22 kilo vermisim son 15 kilom kaldi.geri alamam kendimi toparlamaliyim bu aralar kacamaklara basladim.o yuzden de buradayim.

Büyük başarı bu başarı pes etmeyi değil daha çok iradeyi hakediyor. Tebrik ediyorum seneye bu zamanlari düşünüp, o giyilemeyen kıyafetler üzerinizde kendinizi hayal edin biraz frenler insallah

Büyük başarı bu başarı pes etmeyi değil daha çok iradeyi hakediyor. Tebrik ediyorum seneye bu zamanlari düşünüp, o giyilemeyen kıyafetler üzerinizde kendinizi hayal edin biraz frenler insallah
Valla oyle yapiyorum.hatta simdi o kadar kilo verdikten sonra ilk kez renkli pantolonlar aldim kendime bakmaya basladim ilk kez makyajlar yapiyorum kiyafetlerime dikkat etmeye basladim kendime guvenim geldi.cok guzel bir duygu.ama insan bazen yoruldugunu hissediyor.bazen herseye saldirmak istiyorum herseyi patlayana kadar yemek istiyorum.kacamaklar yapmaya basladim 1kilo aldim geri verdim ama simdi vermeye devam etmek istiyorum.hala kilom var ve vermem gerek.hemde 15 kilo daha vermek istiyorum.daha bi bu kadar yolum var

yaparsiniz kizlar sakin pes etmeyin,haftada bir ogun kendinizi odullendirin abartmadan tabii.. ben oyle cook kilolar vermedim ama iki yil oncesinde 78-79 kilodaydim ve kendimle barisik olmadigim icin sinirli ve stresliydim,once 74-72lere dustum dikkat ederek ama iki yilda cunku iki gun dikkat etsem ucuncu gun abartiyordum,bu yil agustosta tekrar basladim 72 ile,su an 62-63 geliyorum,ara ara cok yedigim de oluyor ama tamamen hic birakmadim,isin sirri bu bence pes etmemek...ideal kiloya ulasana kadar devam,ulastiktqn sonrada kiloyu korumak icin cok sikmadan devam...basaracagiz,bizde fit gorunecegiz

Süpersiniz ya inşallah hep beraber başarıriz. Çok azimle başladım eğer çıldırirsam siz beni böyle tutun

ben sabah ac karnina 62 yim ama yetmis gibi gorunuyorum,yani nedense oyle duruyor,idealim 55 ama 52 bende daha iyi gorunecek kesin! oncelikle hedefim 55,eger yapabilirsem ikinci hedefim 52,daha da vermek istemem zaten :)) yani gerci hayalini bile zor dusunuyorum :) insallah basaririz

Ben dayanamadım tartıldim beklediğim gibi 700 g vermisim. İlk zaman ilk motivasyon hızlı kilo verince azim artar sevindim paylaşayım dedim

veremiyoruuummm 66da takıldım kızlar gerçi hatalarım çok niye veremediğim belli de gitsin şu kilolar yaa
bol su içmeye başladım diyetle beraber normalde çok su içmiyordum, sabahları limonlu su ile başlıyorum ardından büyük bir tabak salata, öğlende az yemek yiyorum veya bir iki meyve ile geciştiriyorum, akşam yemekte ne varsa onlardan yiyorum ama hiç ekmek kullanmıyorum, gece acıkıyorum ki en sıkıntılı durumum bu çünkü yiyip yatıyorum :) pasta börek kek vs.görünce hayır diyemiyorum en büyük sorunum bu galiba ((

Ben umutsuzluğa kapıldikca kilo vermeyi basaranlar in hikayesini okurumsonra öyle gaza gelirim ki sanki o yola ben girmis gibi olurum. Zaten buraya da ondan üye oldum. Siz zaten başarıyorsunuz sadece ufak bir takılma olmuş. İstenilen kıyafetler giyildikce yaşayacağınız mutluluğu düşünün. çokmu konuştum ne? Gaza geldim

valla ne yalan soyliyim yazdiklarinizi okudukca gaza geliyorum hevesim artiyor,iyiki geldiniz bu sayfaya,haa bu arada 700gr cook iyi yaa,tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…