Kiz güne mi gidilir ilk günden dahaAçımmmmm çok açımmmmm ama yiyecek sağlıklı bişey yok şu an karşımda gün menusu kurabiyeler pastalar ben yemek istemiyorum açımmmmm
Dimi otur evinde ne işin var günde... Yicem ama yaaKiz güne mi gidilir ilk günden daha
Abartmadan her şeyden bir tane ye akşam da sadece yoğurt yiyebilirsinDimi otur evinde ne işin var günde... Yicem ama yaa
Dimi otur evinde ne işin var günde... Yicem ama yaa
Abartmadan her şeyden bir tane ye akşam da sadece yoğurt yiyebilirsin
Merhabalar arkadaşlar topiğinizi şimdi gördüm daha okuyamadım kontenjanımız doldumu acaba beni de alabilirmisiniz
Git melek ben şeytana uydum artıkankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
en saglıklısından sec porsıyonları kucultttt
cok yemeeeeeeeeeeeeee
ınsanların yorumlarını ayna karsısını dusunnnnnnnnnnnn
Takılın akşama kadar akşam kapatalımsu ankı kılo hedef kılo nedır canım
daha kapatmadı sanırım anka kus
ılk mesaja bakalım yıne de ama:)
2 hafta sora nasıl sıkılaştığını görünce şaşıracaksın düzenli yaptığın vakitAy leslie 3 mil yaptım yer içinde kaldım. Hareketler basit gibi gozuksede tüm vücudu çalıştırıyor nerdeyse. Akşam da kondisyon bisikleti surebilirsem süper olucak. Listeye o zaman eklerim.
Akşama kadar gelen herkes katılabilir...Kusura bakmayın ama ne demek istediğinizi anlamadım
Leslie o kadar işe yarıyor mu. Günde ne kadar yapmalıyız2 hafta sora nasıl sıkılaştığını görünce şaşıracaksın düzenli yaptığın vakit
Burayı uzun süredir takip ediyorum ama daha pek bişey yazmadım dolayısıyla listeye adımı da ekleyemedim güncel kilom 77 kg 15 mayıs hedefim 65kgAkşama kadar gelen herkes katılabilir...
Akşam alımları kapatacağım artık. Listemiz var oraya bu günkü kilonu ve 15 mayıstaki hedefini ekle. Akşam tabloya ekleyeyim.
Tmm akşam ekleyeyim inşallah kontrol et yine unutursam hatırlat olur mu.Burayı uzun süredir takip ediyorum ama daha pek bişey yazmadım dolayısıyla listeye adımı da ekleyemedim güncel kilom 77 kg 15 mayıs hedefim 65kg
Gel canım gel veririz inşallah azimle.benide buraya alın ya15 mayısa kadar 8 kilo vermem lazım kesin !!
kız bende hiç azim yok bizim takımdan bilirsin ayarlarım bozuldu yeyip duruyorum motivasyon lazım bana birileri beni motive etsin değişik şeyler söylyin banaGel canım gel veririz inşallah azimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?