- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
ben seviyorum dışarda yürümeyi koşu yolu ayağımın altında hatta ama çocuk rahat vermiyorBen de leslieye baslicam evde herhangi bir aletim olmadigi ve disarida yurumeye usendigim icin, sonuc alirim umarim
bir bakayım canım sağolKizlar bu arada " Saer Jose " diye biri var youtube dan yazin çıkıyor çok güzel dans ile beraber spor yapabiliyorsunuz, dans etmeyi seven arkadaşlar seveceklerini umuyorum
Begenip begenmedigin hakkinda yazar mısın fikrini :)ben seviyorum dışarda yürümeyi koşu yolu ayağımın altında hatta ama çocuk rahat vermiyor
bir bakayım canım sağol
22 ayarda ayakta 45 dk binince leslieden daha çok terliyorun ben. düşük ayarda yapılması gerektiğini hiç duymamıştım..Iki gündür kondisyon bisikleti kullanıyordum bugün leslie yaptım. Kondisyon bisikletini kolay ayarda uzun süre yapın diyorlar, kaslar sisip vucut kalinlasmasin diye. Hafif ayarda yapıyorum ama hiç vücudumun çalıştığını hissetmiyorum düşün 1 saatte terlemedim bile. Ama leslie yaptım 45 dk kan ter içinde kaldım.
Kondisyon bisikletine kolay ayarda, zorlanmadan da bir faydası oluyor mu acaba?
bende de kondisyon bisikleti var cnım. belli yerleri çalıştırıyor. ayrıca koşu banı mı leslie mı derseniz leslie. çünkü aynı anda hem adım atıp hem bölgesel hareketler yapıyorsunuz. ayrıca leslie pek hafif sayılmaz:4 mil leslie yaklaşık 600 kalori yaktırıyor @deadandlovely
baktım canım o ne güzel bir adam,kocama accık böyle olsan olmamıydı dedim,gene hangi adam kıvıryor dedBegenip begenmedigin hakkinda yazar mısın fikrini :)
göstergen yok mu canım?? aşağı yukarı 450-500 belki. leslie 3 ml de hemen hemen aynı kaloriyi yaktırır ama benim kastettiğim şey leslie de vücudu genel olrk çalıştırıyoruz. kondisyon bisikleti bölgesel kalıyor. bir de metabolizmayı hızlandırması artısı var.22 ayarda ayakta 45 dk binince leslieden daha çok terliyorun ben. düşük ayarda yapılması gerektiğini hiç duymamıştım..
45 dk ayakta yapıyorum bisikleti kaç kalori yakıyorumdur ben ?
Son kez benı de alırsanız sevinirimEvettt an itibariyle alımlar bitmiştir... Yetişen arkadaşlara başarılar diliyorum
Hedefiniz kaçSon kez benı de alırsanız sevinirim
Tam kapatırken aynı anda yazdığımız için ekliyorum canım.Son kez benı de alırsanız sevinirim
Hedefim 60Hedefiniz kaç
Çok teşekkür ediyorumTam kapatırken aynı anda yazdığımız için ekliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?