- 11 Şubat 2017
- 164
- 223
- 18
- 36
hergün düzenli 3 mil yap mesela. hem her yaptığında vücudun alışır ilk 3 gün eziyet sonra eğlence olurLeslie o kadar işe yarıyor mu. Günde ne kadar yapmalıyız
Kondisyon bisikleti. Kosu bandindan bile daha fazla kalori yaktiriyor o ki kosu bandinda tempolu yuruyus yaninda leslie cok hafif bi antrenmankızlar ilk başladığım ay leslie yapmıştım (çoğunluk 3 mile) sonra kondisyon bisikletine ayakta binmeye başladım 45 dk. sizce hangisi daha etkilidir ?
teşekkür ederim canımKondisyon bisikleti. Kosu bandindan bile daha fazla kalori yaktiriyor o ki kosu bandinda tempolu yuruyus yaninda leslie cok hafif bi antrenman
kızlar ilk başladığım ay leslie yapmıştım (çoğunluk 3 mile) sonra kondisyon bisikletine ayakta binmeye başladım 45 dk. sizce hangisi daha etkilidir ?
bende de kondisyon bisikleti var cnım. belli yerleri çalıştırıyor. ayrıca koşu banı mı leslie mı derseniz leslie. çünkü aynı anda hem adım atıp hem bölgesel hareketler yapıyorsunuz. ayrıca leslie pek hafif sayılmaz:4 mil leslie yaklaşık 600 kalori yaktırıyorKondisyon bisikleti. Kosu bandindan bile daha fazla kalori yaktiriyor o ki kosu bandinda tempolu yuruyus yaninda leslie cok hafif bi antrenman
Ben de leslieye baslicam evde herhangi bir aletim olmadigi ve disarida yurumeye usendigim icin, sonuc alirim umarimbende de kondisyon bisikleti var cnım. belli yerleri çalıştırıyor. ayrıca koşu banı mı leslie mı derseniz leslie. çünkü aynı anda hem adım atıp hem bölgesel hareketler yapıyorsunuz. ayrıca leslie pek hafif sayılmaz:4 mil leslie yaklaşık 600 kalori yaktırıyordeadandlovely
Ayyy beni çok güldürdün yaOoooooo akşam olmadan spor listesi de açılmış
Nerede benim ezeli rakibim
marlin18 spor ne yapacaksın canım sen 2 mil ise ben 3 yapayım sen 3 ise ben 4 yapayım hahahahah
4. waterlily: 40 dk yürüyüş15 Mart 2017 Çarşamba Spor Listesi
1.korhilalp: Leslie 4 mil=1 saat
2.bluelight: leslie 5 mil
3.Sily : Leslie 2 mil + 20 mekik
4. waterlily: 40 dk yürüyüş
Ooooooo akşam olmadan spor listesi de açılmış
Nerede benim ezeli rakibim
marlin18 spor ne yapacaksın canım sen 2 mil ise ben 3 yapayım sen 3 ise ben 4 yapayım hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?