15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ilk başladığım ay leslie yapmıştım (çoğunluk 3 mile) sonra kondisyon bisikletine ayakta binmeye başladım 45 dk. sizce hangisi daha etkilidir ?

kızlar ilk başladığım ay leslie yapmıştım (çoğunluk 3 mile) sonra kondisyon bisikletine ayakta binmeye başladım 45 dk. sizce hangisi daha etkilidir ?
Kondisyon bisikleti. Kosu bandindan bile daha fazla kalori yaktiriyor o ki kosu bandinda tempolu yuruyus yaninda leslie cok hafif bi antrenman

Iki gündür kondisyon bisikleti kullanıyordum bugün leslie yaptım. Kondisyon bisikletini kolay ayarda uzun süre yapın diyorlar, kaslar sisip vucut kalinlasmasin diye. Hafif ayarda yapıyorum ama hiç vücudumun çalıştığını hissetmiyorum düşün 1 saatte terlemedim bile. Ama leslie yaptım 45 dk kan ter içinde kaldım.
Kondisyon bisikletine kolay ayarda, zorlanmadan da bir faydası oluyor mu acaba?

Kondisyon bisikleti. Kosu bandindan bile daha fazla kalori yaktiriyor o ki kosu bandinda tempolu yuruyus yaninda leslie cok hafif bi antrenman
bende de kondisyon bisikleti var cnım. belli yerleri çalıştırıyor. ayrıca koşu banı mı leslie mı derseniz leslie. çünkü aynı anda hem adım atıp hem bölgesel hareketler yapıyorsunuz. ayrıca leslie pek hafif sayılmaz:4 mil leslie yaklaşık 600 kalori yaktırıyor deadandlovely

Ben de leslieye baslicam evde herhangi bir aletim olmadigi ve disarida yurumeye usendigim icin, sonuc alirim umarim

Kizlar bu arada " Saer Jose " diye biri var youtube dan yazin çıkıyor çok güzel dans ile beraber spor yapabiliyorsunuz, dans etmeyi seven arkadaşlar seveceklerini umuyorum

Hanımlar ben bugun 10 da
1 yumurta
6 zeytin
1 dilim peynir
Bol dom.salatalık yedim (bir dilim de şu boregi)

Ara da 1 bardak kefir
6 badem
Aksam 17.00 da
Marul
tavuk göğsü firinda
3 dilim patates yedim.
Açmiyım evet ama bu günlük yemek tamam.çok açıkarsam 1 bardak kefir daha içerim. Bide 2 ceviz yerim.
1 litre su içtim 1 lt.daha içeceği.
Aslında börek olmasaydı süper olurdu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…