düz vites kullanıyosan sürekli gaz fren yap barii step misali :))Arab kullanmak kalori harcamama neden olurmu kitüm gün yoldayım spor yok bugün bana
Dimi en azindan ayak bileğim çalışsın :) neyse cok oyalanmak yok aksam gorusuruz tatlislardüz vites kullanıyosan sürekli gaz fren yap barii step misali :))
ben kilomu geçen cumanın kilosu yazdımAnka olur mu ? çnkü sadece cumaları tartılıyorum. istersen başlangıç kiloma yarın ki kilomuda yazabilirsin..
haa iyi o zaman canım ben bisiklete devam..
Kızlar ben bugun erken çıktım şu an itibariyle evdeyim
Duelloya davet ediyorum birinizi
Leslie 5 mil
Yanlış duymadıniz 5 mil
Var mı duello davetimi kabul eden
Neeeeeeee kimse mi yokkkjkkk
bencede canımTamam yarınki kilonu yazalım. Haksızlık olmasın.
Maraton yapsaydık.
inan dışarıda böl oksijen eşliğinde yürümek gibisi yok canımselam kızlarr leslieye başlıcaktım ama içimden birden dışarıda yürümek geldi telefonumu şarja taktım 1 litre suyum var onu bitirip yürüyüşe çıkıcam. iki gündür kilom sabit moralim bozuldu biraz, o yüzden bugün suyu 3 litreye çıkarıp 40 dk civarı yürümeyi düşünüyorum, 1 hafta oldu başlayalı, başladığımdan beri hiç spor yapmadımm. yarın en azından bir 300 gr falan eksik çıksam motivasyonum artacak
ben varım birazdan başlicam.Kızlar ben bugun erken çıktım şu an itibariyle evdeyim
Duelloya davet ediyorum birinizi
Leslie 5 mil
Yanlış duymadıniz 5 mil
Var mı duello davetimi kabul eden
Neeeeeeee kimse mi yokkkjkkk
Canım benim rejimim cok ağır ya spor yapamıyorum.
1 günde 200 gr nesi az canım bence gayet iyiKızlar dün 69.7ydim bugün 69.5 neden bu kadar az. Dün akşam regl oldum o yüzden mi
Tabi regliysen en az 1 kilo fazla cıkarsınKızlar dün 69.7ydim bugün 69.5 neden bu kadar az. Dün akşam regl oldum o yüzden mi
canım 200 gram 200 gramdır, ben iki gündür sabitim hiç veremedim, 200 gram iyi yani 1 gün içinKızlar dün 69.7ydim bugün 69.5 neden bu kadar az. Dün akşam regl oldum o yüzden mi
Tamam bende hastayım bişey yapamıyorum sende yapma :)Canım benim rejimim cok ağır ya spor yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?